Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "strčit výš kám" výš jen výš DDD míří *1*
  • Hra roku a studio roku jen na zaklade dema?To ses frajer
  • To víš, Skirymek je jenom jeden.
  • michaliuz18
    tak to ano ! AI je hlavna vec co som hodnotil na deme , a hlavne multiplayeru, silny nepriatelia,casto sa skryvaju,utocia vo velkom,maju stity, maju granaty, a uhybaju sa mojej biotike kotrmelcami a uskokmi, super :)) konecne bioware :) hra roka a studio roka a ani max payne to neprekona
  • Jestli je tam origin, tak do toho taky nejdu.
  • Hairy_Ass
    Tak to zase prrr, Deus Ex má taky hodně dobrej příběh, sice se v něm nezachraňuje celá galaxie, ale vyvolává z hlediska lidskosti stejně (možná více) závažné otázky.
  • "Německý časopis Gamestar jako první zrecenzoval sci-fi RPG Mass Effect 3 a žádné překvapení se nekoná."

Samozřejmě, že nekoná... Kdyby se totiž konalo, měl by Gamestar pěkný pr*ser a příště by už žádnou gamesu na zrecenzování jako jeden z prvních nedostal. Pan Vávra měl (jako vždycky) pravdu.
  • Koupím originálu a rád ale až tam nebude ORIGIN! Do té dobry sorry ale warez.

A to mm org jak ME1 tak ME2..
  • Ubohej komentář ME serie je jedna z nejlepších za posledních několik let a celej ten svůj deus ex kterejs tu nedávno chválil si můžeš strčit výš kám
    poroučím se
  • Ja myslim ,ze ani ne.Jednicka me bavila hodne,u dvojky me vadil ten priklon k vetsi akcnosti,pricemz paradoxne ta akcni stranka hry nebyla moc dotazena a zabavna mno a demo trojky me spis odradil,nez nadchnul.
  • Cosi
    By mě zajímalo jestli" to ne vždy jsou milá překvapení." bude i vyjebání s lidskou rasou od Rachni.
  • Pan_Klobouk
    První recenze Mass Effectu 3: skvělé, ale... 13/10 to neni. Sorry, ale nemuzu si pomoct. :D
  • Origin :-D
  • Mars50
    Jo kolektoři mě taky napadli , ale ti tam myslím nejsou, pokud se ovšem nezapočítají mězi přetvořence :)
  • Zayl
    Pochybuju. Minimálně by ti vadily stejné věci. Akorát v jedničce bys nejspíš nadával na hrozný inventář a Mako. Ve dvojce by se ti nelíbilo těžení minerálů a retcony.
  • Cahir
    Už aby to bylo!
  • Ringwraith
    Hmm, je pochopitelné, že hra je určena hlavně pro fandy předchozích dílů.

Já hrál demo ME3 jako první a vůbec mě neoslovilo a některý věci mi vyloženě vadily.

Možná, kdybych se Shepardem prožil různé aféry a eskapády, ať už sexuální, či ne, v předchozích dílech, tak se na to dívám jinak.
  • Hmmm pokud je ta hrací doba pravda tak to su jenom rád :). není nad to když je příběhová hra pořádně dlouhá :)
  • Lawliet
    mě by třeba nepřekvapili ani protheané (přetvoření) když už si s tím dali ve 2ce práci
  • Lawliet
    měl jsem podobné první zažitky asi mých 15 minut hraní musíš davat bacha abys byl v "bronze" hře takovej gold a silver na 1 lvl to je konec v mým připadě i na 8 lvlu je to spíš o tom že až si budeš připadat že nepřatelé nejsou výzva tak přejít na další rank zatím jsem do poslední vlny tedy vyzvednutí prošel jen silver.. a to to už par hodin (herniho času) chce to zlepšovat zlepšovat schopnosti správně rozvíjet strom a hlavně vyšší verze zbraní připadně i lepší třídu a pak se soustředit na co ti sedne třeba jeden typ zbraní, ikdyž díky kupování packů co je v demu to jde těžko no

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit