Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zayl
    Pěkné.... ne, že bych nevěřil první recenzi, která určitě bude naprosto objektivní, ale...

Už abych to prubnul sám.
  • Mars50
    V mp by měli být tři druhy nepřátel. Tím prvním je Cerberus ,který je již v demu. Druhý by měli být jednotky reaperů tzn. huskové všechn druhů a tvarů. No a poslední by snad měli být Gethové a podle videu s Mp to tak vypadá. Takže docela dost různejch nepřátel a taky přístupu k nim. Hlavně k těm reaperskejm.
  • BoB.2
    Zkoušel jsem to ale nahodilo mě to do her kde byli hráči na 10lvl a vejš hra začala a než jsem se rozkoukal b_l jsem mrtvej pak mě oživily a než jsem se zvedl zas mrtvej ,zkusil jsem jinou hru ale mělo to stejnej průběh tak mě to odradilo. *11*
  • "umělou inteligenci se nepodařilo o tolik zlepšit oproti ME2 a scény se střílecími věžmi či balancování postav nejsou zcela ideální."
  • Neboj, všechny řádky budou stejné se stejným číslem na konci.
  • Lawliet
    dle dema dost dobře nevím jak ti to dost dobře popsat upgradování charakterů a zbraní skvěle funguje je rozdíl postava od postavy k tomu když přidáš 4 členný tým z různých classů sniperů, vanguardů, enginérů (stím že je rozdíl lidský a quarianský) stojící proti různé škále nepřát a ras jak doufám v v plné hře bude jak očekávám krom cerberu možný i střet s přetvořenci nebo allianční x cerberovský tým (v obou hráči) ) na které lze uplatňovat techniky zneškodnění při čištění vln nepřátel zpestřeným občasným úkolem .. neříkám že je to nejlepší MP co jsem viděl ale pro mě fandu ME universe to je hezký dárek
  • Dokud si to nezkusím sám, neprečtu o tom ani řádku. *1*
  • Nj levis...
  • BoB.2
    Jak je na tom multiplayer?
  • Já taky ne... možná Skvělé, ale jsme zaplacený
  • Nějak jsem z článku nevyčetl to "ale".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit