Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cypri
    *1* *1* *1* Good one. +
  • Hrou roku bude Prey 2. *5* Ne ale vážně, přidal jsem k tvému výkřiku do tmy ještě můj.
  • Kupuješ si licenci, ne originální CD s originálnim zdrojovim kodem. Já jeho přístup chválím.
    "nasra**" s DRM a obdobnejma systémama
  • Nekydej nesmysly. Nikdo ti ji necpe. V článku vlastně stojí pravý opak, koukej: "Mass Effect 3 prý asi nováčky tolik neosloví, protože smysl dává jedině v návaznosti na předchozí díly..." Tak o co jde homie? *3*
  • tak proč si je kupuješ? pochopil bych ještě, kdybys crackoval hry kvůli oridžinu...
  • pravda, v životě sem nestravil tolik času u dema. Co-op se povedl. *4*
  • God-of-War
    Na konci druhého dílu sem nechal zničit toho obřího terminátora...Sem zvědavej, jakej dopad by měl ve třetím dílu, kdybych ho nezničil
  • Stejně mi pořád vrtá hlavou, co je to za logiku cpát třetí díl hry někomu (jo, vy, třináctiletí usmrkanci), kdo ji předtím viděl leda v obchoďáku. Pána prstenu taky přece nebudu číst od Návratu krále, tak proč?
  • Walldstein
    To si jí pánové asi už nikdy nekoupíte...
  • A proč ne? Hrou roku bude stejně buď Diablo nebo Mass.
  • Kup ME3, crackni a hraj. Tak to dělám já.
  • Jj, kdyby k tomu byla grafárna, tak bych si to možná i koupil... Grafárnu ponechal, Masitý efekt střelil, nebo rituálně upálil. *5*
  • Amylee.Anderson
    Kdyby k tomu dávali i grafárnu...:D
  • PreidaQ
    Tak, podle zdejších měřítek by jsi zhruba právě teď měl hořet v pekle. *1*
  • Kupuju jenom kvuli Co-op , demo (mp) awesome
  • Hru si koupím, ale hned ju cracknu, tak jako u většiny her kde mě štval steam, ... *5*
  • Ty nerad kvalitni hry?
  • Vice... Jakoze mene je vice :)
  • To by me zajimalo, co by na to rek Pan Vavra, ze se tak stale chytas Pana Vavry :)
  • a mame tu dve krasna hovinka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit