Přejít na výpis diskuzí
První trailer na Cyberpunk 2077 naznačuje další RPG od CDP
11.1.2013 | Petr Poláček
93 příspěvků
-
Ano.
-
Je mi jasné, že jsou na začátku. Jenom se prostě nemůžu dočkat, až toho budu vědět víc *1*
-
Sám PS3 vlastním, ale k vydání na ni se celkem určitě nestane. Je to už celkem zastaralý kus hardwaru + programování je na ni horší. A když už ani nedělali port Zaklínače 2 na PS3, tak pochybuji, že Cyperpunk bude. Škoda ale, že toho Zaklínače 2 neportli.
Jinak pro PC naladěnou komunitu na games, slavnostně oznamuli, že od léta nebo někdy po něm, budu mít PC, které zvládne dnešní a doufám, že i budoucí hry alespoň do té doby, než Cyperpunk vyjde. -
Tuctovosť nemá nič spoločné s tým, ako často podobné pesničky počuť v rádiu alebo hocikde inde. Tuctovosť znamená, že sa nevyznačuje ničím čo by ju odlišovalo od množstva piesní ktorý boli vytvorené pred ňou a budú po nej. Či už po inštrumentálnej stránke alebo speváckej či textovej. Pointou je to, že je tuctová pre mňa, nezaujala ma ničím výnimočným, preto je pre mňa tuctová- neodlišujúca sa od toho s čím som sa už v živote stretol. Ale sama o sebe mi nevadí akurát sa mi nehodí do toho traileru, nenavodzuje u mňa cyberpunkovú atmosféru.
Som rád, že sa to dá napísať aj inak. *3* -
Právě že naopak. Ten SOUNDTRACK je mega hustě nařezově špicový... Hodí se do žánru hry "Cyberpunk" přece! :)
Těším se,doufám že výjde i pro PS3. ;) -
Samozřejmě, že nemá smysl se hádat o hudbě jako o subjektivním dojmu, reagoval jsem na tvůj příspěvěk o "tuctovosti". Ruku na srdce - přijde tahle skladba jako něco, co denně posloucháš v rádiích, co ti jinými slovy přijde všední? Já myslím, že ne. Toť k významu slova "tuctovost". Stačilo napsat, že se k tomu ten song prostě nehodí a že se ti nelíbí. Tečka. Nemá to ale nic společného s tuctovostí. Prostě mi tvá reakce přišla špatná a zavádějící.
-
*Slint*
-
Však s vývojom popravde povedané len začínajú.. tak asi ani nechcú dačo sľubovať, čo možno časom zmenia alebo odstránia.. možno že zatiaľ majú len taký všeobecný prototyp hry
-
animátoři pro CD Projekt jsou fakt třída, byl jsem moc rád, že draftovali i Tomka Baginskiho (i když možná jen dočasně? dělal intro k W2), protože to je fakt můj animační bůh...
tohle bylo to první, co jsem od něj viděl, a byl jsem naprosto okouzlen:
http://www.youtube.com/watch?v=4_7ojVm806c -
:D
-
Tak jelikož je Zaklínač, ať hra nebo kniha moje srdcovka a CDprojektu moc věřím, protože oni myslí na lidí, ne jen na peníze ( EA, Activison...) jsem velmi zvědavej na hru. Něco takvého tu dlouho nebylo.
No a trailer *14* bez chyb. -
mám pocit, že CD Projekt nechce dělat nic á la Deus Ex... což jim schvaluju, i když byl Deus skvělá hra... za originalitu a vlastní cestu plus!
-
viděls ty věci, co zbyly z těch lidí tam na podlaze? úplně čistý nebyly :D hlavně je vidět, že protagonisti videa (kromě mrtvol) nejsou rezidenti týhle "spodní" části města, jsou tam prostě za prací (poldové) nebo za kosením (kočka)
věřím, že to bude boží, fakt jo, i když bych měl i k zaklínačům občas výhrady, tak minimálně atmošku maj oba jednu z nejlepších, co jsem hrál... -
Tomu hovorím inteligentná reakcia.
Nebolo by od veci trošku si zahryznúť do jazyka, zapojiť hlavu a uvedomiť si , že o niečom tak subjektívnom ako je hudba a jej vnímanie, nemá zmysel sa hádať, predtým, než tu začneš rozhadzovať komentáre o tom, kto počúva alebo nepočúva Rytmusa ako 12 ročné dieťa pod videom na youtube. -
Go go CD projekt.Ať to bude cokoli, docela bych si to zahrál...třeba to strčí warrena s deusem do kapsy hh xD
-
Konečně se někdo odvážil neurčit datum vydání na hodinu přesně a v klidu dokončit projekt na kterém pracují.....doufám že Vám to vydrží....na hru si určitě počkám.... *4*
-
máme se nač těšit jen tak dál
-
Já tam vidím spíš Neuromancera, ale ono jde o to, že pokud už začneš rejpat v cyberpunku, prostě to jako Blade Runner či Neuromancer do jistý míry vypadat musí.
-
Tuctová?? Pán je asi hudební znalec. Dle tvého mínění by se tam hodila asi nějaká hitovka od Rytmuse, že?
-
mne zas nesadlo, ako su vsetci cistucki, chce to kvantum odpadkov, a bezdakov, humus beznadej, zatial to je priliz ciste