Přejít na výpis diskuzí
První trailer na Cyberpunk 2077 naznačuje další RPG od CDP
11.1.2013 | Petr Poláček
93 příspěvků
-
"Myslíš" - V tomhle konstatování jsi ho asi přecenil. :-)
-
luxusní CGI po technické stránce, ohledně hry bych to viděl trochu akčnější, něco jako mass effect, ale zase to nepřehánět
-
No minimálně se už ví, že si budeš moct vytvořit vlastního hrdinu. "Kolový" boj tam určitě nebude, na to vsadím boty a taky si nedovedu představit, že by po Witcherech CDP udělalo skupinový RPG.
Tolik k tvým otázkám. :-) -
Čert vem text, ten ať si tam sedí jak chce. Ale forma tý písničky, jak je to zpívaný a tak... to mi k tomu tématu prostě vůbec nesedí. Kdyby tam byla ňáká temná instrumentálka (např á la Deus Ex), vyznělo by to (aspoň pro mě) daleko líp.
-
To nebylo vůbec špatné, ovšem mnohem raději bych byl, kdyby vývojáři nastínili základní mechanismy hry. Jestli se nepletu, tak se vlastně neví vůbec nic. Bude to FPP, nebo TPP? Skupinovka nebo sólovka? Pevně daný hrdina nebo možnost si vytvořit postavu podle svého gusta (volba pohlaví, úprava vzhledu...)? Akční boj nebo "kolový"? To jsou otázky, jejichž odpovědi bych moc rád znal.
-
Mluvis o zaklinaci? Nejdriv si to zahraj a pak o tom mluv.
-
tak se soutred na ten text kterej tam zapada
No tak, dotkni se mě jako bych byl obyčejný člověk, podívej si mi do očí Pod mou kůží je ukryté násilí, které drží v ruce zbraň Připraveno ospravedlnit Cokoliv a kohokoliv Černé díry žijící v pozadí tvé tváře Ostnatý drát točící se kolem tvojí spalující oblohy Spalující oblohy Kulky jsou krásky na spalující obloze Kulky jsou krásky a já nevím proč Kulky jsou krásky na spalující obloze Kulky jsou krásky a já nevím proč Osobní zodpovědnost, Osobní šílenství. Uvězněte mě, nechte mě být Trochu méně krásným člověkem, Bez krve na rukou, Pojď a udělej ze mě mučedníka, Dělej, zbav mě citů S tvým násilím, s pistolí u mé hlavy Připraven zabít kohokoliv kdekoliv Černé díry žijící v pozadí tvé tváře Ostnatý drát točící se kolem tvého srdce nejak to neslo dat do odstavcu :/ -
Ani mne. Ani trochu sa mi tam nehodí. A príde mi tuctová. *13*
-
Ta hudba se mi tam fakt nelíbí.
-
Hustě, hodně hustě! Go CDP, go, go, go! Hudbu k traileru zvolili velmi šikovně a trailer samotný má taky tu správnou cyberpunk atmosféru, včetně prostředí a vůbec. Tohle nemůže dopadnout špatně ani omylem ;o) Už se nemůžu dočkat na nějakou ukázku gameplaye a celkově bližší info o herních mechanizmech a náplni. Předchozí dva články tady vyznívaly velmi pozitivně :)
-
Si čekala, že to vyjde zítra?
-
Nikdo nikoho neodstrelil. Nevsimli jste si, ze pracovali spolu?
btw.. dobra podprahovka ve 2:14, kuci z CD REDu jsou vtipalci :)
Nejlepsi cyberpunkovy trailer, co jsem videl. -
ma naprosto uzasnej text :o)
-
souhlas http://www.youtube.com/watch?v=V6nbFZtxAL4
-
ta hudba má koule *4*
-
Chtělo by to držet zobák a zalízt někam do díry...
-
jo to mi vždycky tvrdí buchta taky.... sexuální objekt klidně, ale laciný? To v žádném případě!!!!
-
ty to nechápeš že když někdo dělá robota, jsou to většinou chlapi, tak samozřejmě dělají ženskou protože se na ni lepe kouká.
-
Jo tak proto je vždycky Trailer tak dobrej a hra stojí za prd...
-
Tvoj názor by som rád rozšíril o fakt, že ako potenciálny zákazník tento marketingový ťah vnímam ako urážku vlastnej inteligencie (áno, už mám vek na to, aby som po hrách požadoval aj teasing na intelektuálnej úrovni), a tým pádom znížil môj záujem o pripravovaný produkt.(Aspoň do tej doby, kým nevypustia niečo zaujímavejšie:)