Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Právě že naopak. Ten SOUNDTRACK je mega hustě nařezově špicový... Hodí se do žánru hry "Cyberpunk" přece! :)

Těším se,doufám že výjde i pro PS3. ;)
    • Za dva roky tu bude PS4 takze neni dovod si mysliet ze to bude na PS3...
    • Sám PS3 vlastním, ale k vydání na ni se celkem určitě nestane. Je to už celkem zastaralý kus hardwaru + programování je na ni horší. A když už ani nedělali port Zaklínače 2 na PS3, tak pochybuji, že Cyperpunk bude. Škoda ale, že toho Zaklínače 2 neportli.

Jinak pro PC naladěnou komunitu na games, slavnostně oznamuli, že od léta nebo někdy po něm, budu mít PC, které zvládne dnešní a doufám, že i budoucí hry alespoň do té doby, než Cyperpunk vyjde.
  • Go go CD projekt.Ať to bude cokoli, docela bych si to zahrál...třeba to strčí warrena s deusem do kapsy hh xD
  • x_ander
    No taky musím říct, že se na tuhle hru dost těším. Tematiku cyberpunku mám rád a CD projektu věřím (konečně jsem se taky pustil do Zaklínače, přece jen vánoční slevě GOGu za 2 a půl dolaru jsem neodolal, spíš si připadám jako zloděj:), takže oba palce nahoru i za teaser...
  • Faolan
    Deus Ex, Blade Runner a Shadowrun :)

Co víc si přát? Na hře se podílejí tvůrci původního universa, DCP dělá kvalitní hry a věnuje hráčům hromadu pozornosti... a je to zatracené cyberpunkové RPG.
    Thale hra bude buďto obrovské zklamání a nebo něco co si člověk pustí i po deseti letech a bude s láskou vzpomínat jak otevíral hrál poprvé a šimrala ho celá páteř. *3*
  • Burik
    Vyborny trailer s vynikajici muzikou (Archive). Uz se moc tesim, jestli se toho doziju *3* Rok 2077, je jeste fakt daleko.
    • Coffin.Corner
      http://www.youtube.com/watch?v=uQITWbAaDx0
  • God-of-War
    hmmm:)..to by mohlo bejt dobrý.
  • MrSanta
    To nebylo vůbec špatné, ovšem mnohem raději bych byl, kdyby vývojáři nastínili základní mechanismy hry. Jestli se nepletu, tak se vlastně neví vůbec nic. Bude to FPP, nebo TPP? Skupinovka nebo sólovka? Pevně daný hrdina nebo možnost si vytvořit postavu podle svého gusta (volba pohlaví, úprava vzhledu...)? Akční boj nebo "kolový"? To jsou otázky, jejichž odpovědi bych moc rád znal.
    • misho8723
      Však s vývojom popravde povedané len začínajú.. tak asi ani nechcú dačo sľubovať, čo možno časom zmenia alebo odstránia.. možno že zatiaľ majú len taký všeobecný prototyp hry
      • MrSanta
        Je mi jasné, že jsou na začátku. Jenom se prostě nemůžu dočkat, až toho budu vědět víc *1*
    • No minimálně se už ví, že si budeš moct vytvořit vlastního hrdinu. "Kolový" boj tam určitě nebude, na to vsadím boty a taky si nedovedu představit, že by po Witcherech CDP udělalo skupinový RPG.

Tolik k tvým otázkám. :-)
      • Já doufám ve skupinovku a taktiku , maximálně realtime jako v amigáckých Hired Guns !
  • Indy
    Naprosto skvělé věřím, že to bude masakr a chlapi si zaslouží každý cent za takové hry co dělají
  • Ale štve mě, že Zaklínače se prodá 2 mega, bez DRM a s DLC zadarmo. A zatímco pïtomýho CoD 10 mega a ještě tam vychází DLC za cenu celé hry.
    • COD má dlouhou tradici, zná to hodně lidí, taky střílečky se hrají víc, nevím jak dlouho je CD projekt, jestli pár posledních let, tak je pochopitelné, že toho neprodají tolik
    • To mě né štve je mi to tak nejak jedno,ale rozhodne to u me vyvolává otázky na který se docala snadno dá odpovědět. Je to přímý otisk mentality lidstva. A takových případů je mnoho, kdy naprosto skvělá hra se dočká po např. 2.letech 3. milionů kusů, nekdy ani to ne a pak na druhý strane tu jsou doslova paskvily (nechci bejt konkrétní), který např. u me nemaj za mák cenu a v den vydání lámou recordy a prodávají se v milionech kusů hned v den vydání. Hold to tak je a nejspíš vždy bude. Bohužel je to tak.
    • rpg nikdy nebyl mainstream (a to vcetne pseudorpg jako diablo, i kdyz takovy bezduchy hack&slash melo sirsi publikum), navic cokoliv, co byt jen zavani minimalni obtiznosti, nema potencial pritahnout mladou, konzolema zdegenerovanou, generaci
  • misho8723
    Tak tento teaser je skvelý... ktovie ako bude vyzerať kvalita grafiky v hre o dva roky - či bude blízko kvality tohto teaseru.. ale ma tiež dosť potešila tá správa, že 5. februára zverejnia novú hrou, ktorá na 99 % bude asi Zaklínač 3 a podľa tej tajnej správy bude podobne ako Cyberpunk open-world RPG.. žeby dali do hry ako kone? Geralt by asi nebol proti :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit