Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • chtelo by to vic ucty k ženam a ne je jen použit jako laciny sexualni objekt na zpropagovani hry
    • kostejnesmrtelny
      Chtělo by to držet zobák a zalízt někam do díry...
    • jo to mi vždycky tvrdí buchta taky.... sexuální objekt klidně, ale laciný? To v žádném případě!!!!
      • :D
    • ty to nechápeš že když někdo dělá robota, jsou to většinou chlapi, tak samozřejmě dělají ženskou protože se na ni lepe kouká.
    • muttant
      Tvoj názor by som rád rozšíril o fakt, že ako potenciálny zákazník tento marketingový ťah vnímam ako urážku vlastnej inteligencie (áno, už mám vek na to, aby som po hrách požadoval aj teasing na intelektuálnej úrovni), a tým pádom znížil môj záujem o pripravovaný produkt.(Aspoň do tej doby, kým nevypustia niečo zaujímavejšie:)
      • Na čo by tebe bol teasing na intelektuálnej úrovni? :D Je tam teasing aj na intelektuálnej úrovni - viac sa snaž je to také podprahové. No skús to.
    • má ji motorovou?
    • x_ander
      Myslíš, že kdyby v tom teaseru místo té slečny klečel na cestě polonahý chlap, kterého na závěr odstřelí ženská, tak si bude někdo stěžovat, že jde o neúctu k můžům, protože byl použit jako laciný sexuální objekt?
      • "Myslíš" - V tomhle konstatování jsi ho asi přecenil. :-)
      • Nikdo nikoho neodstrelil. Nevsimli jste si, ze pracovali spolu?

btw.. dobra podprahovka ve 2:14, kuci z CD REDu jsou vtipalci :)

Nejlepsi cyberpunkovy trailer, co jsem videl.
      • ano
    • Magister_Peditum
      Chtělo by to nehledat za každou cenu důkazy "neúcty" k ženám. *3*
  • *Slint*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit