Přejít na výpis diskuzí
První trailer vás zasvětí do zápletky Deus Ex: Mankind Divided
8.4.2015 | Petr Poláček
100 příspěvků
-
Jako že náš jazyk bude pořád čeština (ty cedule), ale všichni budeme mluvit srbsky, nebo rusky? Jo to zní logicky....
-
Čepele měl Jensen už v Human revolution. Nevím, zda šly použít během samotného hraní, protože jsem stealth typ, ale minimálně během cutscén je párkrát ukázal.
-
Na tuto hru som velmi zvedavy..vypada celkom dobre. Human Revolution ma velmi bavilo .
-
" protoze to jestli je nekde nejaky klise (jakoze tady absolutne nikde neni),"
ja ti verím, že si to skutočne myslíš, o to horšie to s tebou je. -
fur lepší než tupá mlátička Pillars of Enternity, kde není ani A.I *15* *15* *15*. PS. Nejsou tam ani animace *15* *15* *15* Těžký válečník běhá po mapě jako zloděj *15* *15* *15* a má stejné útoky *15* *15* *15* to mě poseer *15* *15* *15*
-
Chlapče.. podívej se na to ještě jednou. 80% traileru je demonstrace toho, kolika způsoby umí Adam Jensen zničit své nepřátele. A není to zrovna stealth, co myslíš? už se mu i augmentace vysouvají z ruk (jako AC hidden blade?) a píchají dva záporňáky najednou.
-
Doufejme, ze se dozije takoveho veku. *3*
-
A ty vis jak v nasi zemi bude vypadat budoucnost ? *4*
-
Tak Deus ex byl vždycky o tom, že si tu hru můžeš hrát jak chceš. I jedničku jde hrát akčně, kde všechny kosíš raketometem nebo podobnýma hračkama. V Human revolution sis taky mohl vybrat stealth nebo všechny efektně kosit třeba právě čepelema. To, že trailer vypadá akčně (tím pádem efektně) imho neznamená, že to takhle musíš hrát. Kdo má rád stealth (včetně mě), tak hrou projde bez jediného zabití a žádné trojité salta s dekapitací tě trápit nemusí.
-
Tak hlavne nech si neberu za vzor IW, pretoze ta hra bola hrozna. A je mi fuk ze za vacsinu veci mohlo omedzenie prveho Xboxu, ako napriklad level design krabice od bot, kde je nahravacia obrazovka za kazdym druhym krokom, otrasne UI atd.
-
Nejlepší Praha byla stejně v Soldiers of fortune 2 :)
-
Já vám nevím, pánové... deus ex bych si rád připomínal jako cyberpunkovou RPG polobaladu po vzoru prvních dílů, tyhle shadowstepy a trojitý salta s dekapitací bych odeslal zpátky do devil may cry, kam patří...
-
Takhle to vypadá, když se vezme kultovní cyberpunk FPRPG hra a udělá se z toho cool konzolová mlátička ve stylu AC. Mimochodem, celkem solidní kopírka předchozího HR traileru, včetně podobný hudby. Tohle člověka už moc nenadchne.
-
Tuhle jsem na Redditu chválil jak z nás Squeenix zas nedělaj Rusáky (nápisy v češtině) jako jiný studia už v pár hrách předtim. Ale proč mám teď pocit jakoby jeden z těch polišů do vysílačky mluvil rusky, nebo srbsky, nebo tak...to snad ne...
-
jestli to bude stejny provar jako jednička (jakože neni duvod aby nebyl) tak se není na co tešit
p.s. jedničkou je myšleno human revolutions -
Jak to myslíš? Jako že bys hrál originální hru, v ní udělal nějaké rozhodnutí a nakonec se v dalším díle dozvěděl, žes ho vlastně neudělal? Nebylo by to trochu na palici?
-
Jak si podle traileru usoudil že to bude jako "šílenej Assassins Creed akčňák" ? jdi na vzduch
-
Tak tohle chci, to bude mazec a Praha ? velký + vývojářům za mně, (bohový trailer)...
-
Doufám, že z toho nebude takovej šílenej Assassins Creed akčňák jako se ten trailer tváří.. Human Revolution byl super.
-
dobrovolnou defenestraci