Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • C-BEAM
    trailer ide na istotu, takže klišé ako hrom a pre mňa nuda. Jediným lákadlom nového Deusa je Praha, i keď sa veľmi obávam toho ich typicky deformovaného pohladu na všetko čo je od Nemecka na východ.
  • Coffin.Corner
    Přemýšlím jakou hroznou smrtí museli v tom alternativním světě zahynout všichni pražští památkáři... *1*
  • Preed
    Tesim sa,ale celkom ma zaujima co v pokracovani bude ine ak vobec nieco,zlepsit AI,prisposobit bossov a krajsia grafika ale inak neviem co by mohli urobit aby to nebolo viac menej more of the same,ale tak zrejme sa to dozvieme coskoro. :)
  • jakubc
    Spíš bazilika svatého Petra z Vatikánu - asi někomu připadal sv. Vít nudný. :-D
  • Ten smajlík na konci tam nepatří, nějakou záhadou se mi tam vložil :D
  • No je vidět, že i toho záporáka namluvil nějaký čech, protože ten český přízvuk je dost patrný. Což je super, že řeší i takové detaily pokud chtějí děj umístit do ČR. *7*
  • a FINAL BOSS??... náš "milovaný" miloš zemanů s augmentací kolene *1*
  • SalemCZ
    tak za 15 let tu bude tolik cizinců že Češi už budou jak indiáni
  • SalemCZ
    už jsem si pustil Fight Club kde jste to vysvětlovali
  • To českej akcent taky, když vidím toho Augmentovaného Zemana na konci
  • morokura
    Pražskej hrad dostal augmentaci
  • sleepless
    Universe je jakási zastřešující značka, pod kterou se skrývají Deus Ex projekty různého charakteru od her pro PC a konzole přes mobilní věci až po knížky atd.
  • maros.goc
    Deus Ex Universe je cely svet Deus Ex od Square Enix ktory bude zahrnat hry, komixy, mozno nejake filmy, a podobne :) takze ziadne MMO
  • VergiliusGrey
    Sakra, tak na to se moc těšim. Jensena sem si posledně hodně oblíbil.
  • x_ander
    Sice to vypadá až moc stejně jako Human Revolution, ale ... koho to zajímá? Je to pecka!
  • Myslím, že Deus Ex: Universe je MMO, které bylo zrušeno.
  • Co dělá Kapitol na pražském hradě? :D
  • maros.goc
    keby si si prečítal článok, vedel by si .... *7*
  • Jelikož jde o pokračování HR, může mi někdo prozradit který z konců hry je kánon?
  • SalemCZ
    Deus Ex: Universe a Deus Ex: Mankind Divided je to samý, nebo to jsou dva nezávislé projekty?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit