Přejít na výpis diskuzí
První trailer vás zasvětí do zápletky Deus Ex: Mankind Divided
8.4.2015 | Petr Poláček
100 příspěvků
-
Sakra, tak na to se moc těšim. Jensena sem si posledně hodně oblíbil.
-
"Ceske" veci v traileru:
vyvesni stit "Mramor"
"evropska" architektura
napis "POLICIE" na zlodusich
satelitni zaber na CR/Prahu
Ivan Berk - prime suspect for the bombing [Ruzicka Station, Prague]
+ ve skenech z nejakeho toho casopisu se zminuje ghetto augmentovanych lidi v Praze (tusim "Utulek Station" a "Golem City") -
už se těším, první DE i DE:HR byly výborné hry. Jen si myslím, že je posadili do moc blízké budoucnosti, rok 2100 až 2200 by byl reálnější
-
-
Aby ses nedivil před 15 lety si taky moc lidí nepřectavovalo že budou moc mít v kapse stolní počítač a jak se to od té dobry změnilo, vezmi si že první lidi s robotickými protézami už je.
-
Z dnešního pohledu možná, ale první DeusEx vyšel v roce 2000 a odehrával se v 2052 *3*
-
-
Nejlepší hra se zas vrátí YES! Konečně něco pořádný...!
-
Traler je skvělej, stylovej. Přidávám na seznam "must buy".
-
-
Když oni trailery asi uměj líp než pak ty hry :D Ne že by byl HR špatný, ale po nadšených recenzích jsem čekal trochu víc. Čekal jsem něco jako Vampire:Bloodlines a bohužel se nedočkal. :(
-
-
trailer ide na istotu, takže klišé ako hrom a pre mňa nuda. Jediným lákadlom nového Deusa je Praha, i keď sa veľmi obávam toho ich typicky deformovaného pohladu na všetko čo je od Nemecka na východ.
-
-
Blbejsi prispevek jsem snad necetl. Opravdu kamo, mel by si prestat videt vsude klise, protoze to jestli je nekde nejaky klise (jakoze tady absolutne nikde neni), vubec neni dulezite.
-
-
" protoze to jestli je nekde nejaky klise (jakoze tady absolutne nikde neni),"
ja ti verím, že si to skutočne myslíš, o to horšie to s tebou je.
-
-
-
Trailer mi dosti připomíná Temný rytíř povstal.
Dosti se těším, zatím nejlepší cyberpunk série kterou jsem měl tu možnost zahrát. -
Na tuto hru som velmi zvedavy..vypada celkom dobre. Human Revolution ma velmi bavilo .
-
Co dělá Kapitol na pražském hradě? :D
-
-
Spíš bazilika svatého Petra z Vatikánu - asi někomu připadal sv. Vít nudný. :-D
-
-
Přemýšlím jakou hroznou smrtí museli v tom alternativním světě zahynout všichni pražští památkáři... *1*
-
-
dobrovolnou defenestraci
-
Přesně tak, je to zdaleka nejméně realistická pasáž univerza Deus Ex. :-D
-
Lol
-
Augmentovaná plastová okna *1*
-
-
-
Pražskej hrad dostal augmentaci
-
-
To českej akcent taky, když vidím toho Augmentovaného Zemana na konci
-
-
tak za 15 let tu bude tolik cizinců že Češi už budou jak indiáni
-
-
souhlasím s mattos ČR je patří v počtu cizinců v zemi mezi poslední v Evropě fakt nechápu co všichni jančí a baští ty žvásty z médií *7*
-
Ne že bych podporoval nějakou masivní migraci do Česka, ale cizinci tvoří necelých 5% obyvatel ČR. Proto nemám rád tuhle hysterii typu: "za chvíli tu nebudou žádný Češi". A tohle platí dvojnásob pro muslimy, kterých je tu necelý procento.
-
-
jestli je podle oficiálního sčítání jenom 5% tak je tu hodně nelegálních přistěhovalců
-
-
-
-
-
-
nuz aj ja sa zaradujem medzi namotanych ludi, som plny ocakavani, teraz som aj zabludil na metacritics a zostal som prekvapeny, ake vysoke hodnotenie ma human revolution, mne tam vadilo AI a suboje podobne ako v bioshock seriii su tazke len na zaciatku, po par argumentaciach sa obtiaznost meni na easy, comu este napomaha, ze nie je problem upgreadnut takmer vsetko, toto v DE1 rozhodne nebolo mozne a v SS2 uz vobec nie, nuz teda uz len cakat na oznamenie datumu..
-
-
tak ale aj prvý Deus mal svoje problémy, čo sa týka obtiažnosti to bol absurdne nastavený damage zbraní, čo čiastočne rieši Shifter mod ale i tak by sa ho niektorým zbraniam zišlo zvýšiť aj 3-4x a iným zase poriadne znížiť (DTS bol absurdný). Ale to bolo v tej dobe bežné.
Hrozne mňa štve že HR nešiel skoro nijak hlbšie modovať a určite sa to nezmení. Keby bolo možné do HR vytvárať levely s poriadnym leveldizajnom a meniť všemožné parametre augmentácií a zbraní stala by sa z neho na PC kultová hra, takto je len ďaľšia v poradí. -
-
HR byla ale ultimátní - lineární a trapně jednoduchá konzolová arkáda...
Ježiš, jak já bych nadával...
Ďakujem za rozhovor... -
-
arkáda? *15* dobře ty...
-
-
-