Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doufám, že z toho nebude takovej šílenej Assassins Creed akčňák jako se ten trailer tváří.. Human Revolution byl super.
    • Jak si podle traileru usoudil že to bude jako "šílenej Assassins Creed akčňák" ? jdi na vzduch
      • Chlapče.. podívej se na to ještě jednou. 80% traileru je demonstrace toho, kolika způsoby umí Adam Jensen zničit své nepřátele. A není to zrovna stealth, co myslíš? už se mu i augmentace vysouvají z ruk (jako AC hidden blade?) a píchají dva záporňáky najednou.
        • Tilwaen
          Čepele měl Jensen už v Human revolution. Nevím, zda šly použít během samotného hraní, protože jsem stealth typ, ale minimálně během cutscén je párkrát ukázal.
          • No tak jestli si hral Stealth, tak pri vplizeni za nepritele jsi mel vzdycky moznost uspat nebo zabit... po uspani probehla animacka s efektnim chvatem, pri zabiti probehla animacka s cepelema :)
            • já to právě hraju jenom stealthově. mě nevadí, že tam je možnost to hrát jinak, jen jsem byl znepokojen vyzněním toho tuctovýho traileru, kde je fakt jen totální AC rubačka a ze stealthu tam je 0.
  • Deus Ex + Praha = češi budou ejakulovat nad Cyber punkovým Václavákem...
  • Hmhm. Vypada to jako HR snad to ale bude lepsi.
  • jestli to bude stejny provar jako jednička (jakože neni duvod aby nebyl) tak se není na co tešit

p.s. jedničkou je myšleno human revolutions
  • del0
    Takhle to vypadá, když se vezme kultovní cyberpunk FPRPG hra a udělá se z toho cool konzolová mlátička ve stylu AC. Mimochodem, celkem solidní kopírka předchozího HR traileru, včetně podobný hudby. Tohle člověka už moc nenadchne.
    • fur lepší než tupá mlátička Pillars of Enternity, kde není ani A.I *15* *15* *15*. PS. Nejsou tam ani animace *15* *15* *15* Těžký válečník běhá po mapě jako zloděj *15* *15* *15* a má stejné útoky *15* *15* *15* to mě poseer *15* *15* *15*
      • del0
        PoE mlátička? Hmm, nope. To sis asi spletl s Bloodborne. PoE je RPG. Teď šupej zpátky na pokoj, sestřička ti nese prášek. Až se uklidníš, tak si zkus něco přečíst o významu slova "fakt" a nauč se to slovo používat. Trolování v diskuzích ti totiž už moc nejde.
        • tak rubačka no. Viš co je na té hře nejhorší? Že na minimapě jsou desítky monster naprosto nelogicky rozložené a ty je rubeš a rubeš s combatem, který nemá animace *15* *15* *15* Herní Revoluce. Říkej si tomu klidně CRPG, já tomu říkám smradlavá nostalgie... Když porovnám hratelnost např. Dragon Dogma s tímhle šuntem, tak se nemůže přestat smát. Jen kolik DD má soubojových animaci a tenhle šunt má jednu animaci pro všechny classy... *11*
          • del0
            "Říkej si tomu klidně CRPG, já tomu říkám smradlavá nostalgie."

Nostalgie se týká minulosti, něčeho, co skončilo. RPG žánr nikdy neskončil, což si ty samozřejmě neuvědomuješ, protože považuješ mlátičky typu DS a DD s cool animacema za nástupce RPG. Přitom je to úplně jiný žánr. *15*

"Jen kolik DD má soubojových animaci..."

Zato PoE nebo i starý BG si vytře s DD co se týče možností vývoje postavy, jedna z nejdůležitějších věcí v RPG, takže bye trotlíku. Klidně si běž leštit tu 80kovou mlátičku (hlavně když je exkluzivní od Soníka, že?), ale přestaň míchat hrušky s jabkama, vypadáš jako mimoň, co si právě zahulil extra třídu. *15*
            • S tou nostalgií bych si dovolil nesouhlasit :-) Ale i tak - Demon a Dark Souls jsou na ni příliš mladé :-)

Se zbytkem souhlas :-) Ještě bych dodal Arcanum.
          • del0
            "Dragon Dogma...."

Myslíš tu mlátičku, co má 78 na slavnym Metacriticu? *15* Asi by si měl dostávat víc prášků, sonylízači, jelikož:

a) pleteš herní žánry dohromady
            b) argumentuješ animacema, který vůbec nemaj žádnou souvislost s tím, jestli je hra kvalitní RPG
            c) používáš slova, kterým nerozumíš (nostalgie)

Chápu, že máš problém hrát party based taktickou hru, kde je třeba myslet a číst, když si zvyklý na mlátičky s páčkovačem s jednou postavou nebo AI parťákama za zadkem, ale není třeba kvůli tomu hned trolovat a neobratně se do hry navážet argumentama o animacích. Jen dokazuješ svojí (nejen herní) nevyzrálost. *15*
          • obadva mate pravdu
          • :-*
  • SalemCZ
    Deus Ex: Universe a Deus Ex: Mankind Divided je to samý, nebo to jsou dva nezávislé projekty?
    • sleepless
      Universe je jakási zastřešující značka, pod kterou se skrývají Deus Ex projekty různého charakteru od her pro PC a konzole přes mobilní věci až po knížky atd.
      • SalemCZ
        už jsem si pustil Fight Club kde jste to vysvětlovali
    • maros.goc
      Deus Ex Universe je cely svet Deus Ex od Square Enix ktory bude zahrnat hry, komixy, mozno nejake filmy, a podobne :) takze ziadne MMO
    • Myslím, že Deus Ex: Universe je MMO, které bylo zrušeno.
  • Jelikož jde o pokračování HR, může mi někdo prozradit který z konců hry je kánon?
    • Tilwaen
      Jak to myslíš? Jako že bys hrál originální hru, v ní udělal nějaké rozhodnutí a nakonec se v dalším díle dozvěděl, žes ho vlastně neudělal? Nebylo by to trochu na palici?
    • maros.goc
      keby si si prečítal článok, vedel by si .... *7*
  • No je vidět, že i toho záporáka namluvil nějaký čech, protože ten český přízvuk je dost patrný. Což je super, že řeší i takové detaily pokud chtějí děj umístit do ČR. *7*
    • Ten smajlík na konci tam nepatří, nějakou záhadou se mi tam vložil :D
  • Preed
    Tesim sa,ale celkom ma zaujima co v pokracovani bude ine ak vobec nieco,zlepsit AI,prisposobit bossov a krajsia grafika ale inak neviem co by mohli urobit aby to nebolo viac menej more of the same,ale tak zrejme sa to dozvieme coskoro. :)
    • Mě by bohatě stačil trochu komplexnější level design ala Harvey Smith, jinak mi bude stačit víc toho samého.
    • maros.goc
      očekuj info, s ktorým príde o nejaký čas Game Informer v najnovšom čísle :)

http://steamcommunity.com/app/337000/discussions/0/611702631236340999/
    • Nemyslim si, ze by bylo potreba nejak zvlast vylepsovat, uplne mi staci dalsi zajimavy pribeh ze sveta Deus Ex.
  • Deus Ex: HR pro me byla vyborna hra takze na tohle se hodne tesim ,skoda jen Deus ex :the fall..priserne ovladani

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit