Přejít na výpis diskuzí
První trailer z Call of Duty: Black Ops 2 smrdí Terminátorem
2.5.2012 | Petr Poláček
103 příspěvků
-
No ackoliv si uvedomuju ze hru nedela jen grafika tak tady uz je to napovazlivou neco tak hnusne zajetyho sem uz dlouho nevidel ale abych jen nekrivdil tak koncept hry vypada zajimave jen skoda ze je to zabity tou umornou grafikou ...... je taky otazkou kolik lidi chytne nejaka budoucnost vseobecne se da rict ze ty nej hry byly bud z minulosti nebo z pritomnosti
-
Vypadá to pěkně a hlavně originálně, což narozdíl od IW Treyarch vždycky byl a snaží se o nové nápady. Modern Warfare už je 100krát ohrané ve všech fps hrách za poslední 4 roky, takže přejít do future warfare je rozhodně správná cesta. Příběh může být fajn, ale hlavní bude multák a na ten se sakra těším, jelikož Treyarch narozdíl od IW nedělá mp tak arkádovitý a hlavně podporuje pc se servry atd.
-
-
Treyarch co podporuje PC? Myslíš ten stejný Treyarch co já? Ten co neumí optimalizovat jedinů svoju hru aby nepredvídatelně a nesmyslně nelagovala na jakýchkoli sestavách? *7*
-
-
No já s Bo žádné problémy nikdy neměl, stačí nemít 10 let starou šunku a pořádné 4jádro a hra funguje v pořádku. Na I7 950 jsem neměl ani jednou jediný problém. Takže ano, myslím ten pořádny Treyarch co dává servry a neotravuje s retardovaným matchmakingem pc hráče.
-
-
nemyslis si ze tak zastaralo vypadajuca hra(engine) ktora potrebuje i7 950 aby slapala v pohode je troska blbost ? z toho cuci jasna optimalizacia *7* ...source engine vypada uz lepsie a ide aj na starych zostavach s integrovanou GPU *3*
-
-
-
-
Dost mi to připomíná Battlefield 2142. Spíš než COD bych uvítal další díl futuristického BF. Nejlepší herní mód pro mě byl a je "Titán".
-
Přesně to se dalo čekat..xDD to je trailer, že by jeden blil.xPP Hůůů fakt hustý!! lítání se stíhačkou(můžete vybočit pouze o pár metrů.xDD) a hromada lítajících serepetiček který v singlu budou absolutně na hov---. a v multáku? děláte si srandu??!! Takže Singl vidim na 6hodin(6hodin koridorové, naskriptované střílečky snažící se ještě o drsný příběh)xDD - to CoD serie potřebovala.. Grafika?? - je hnusná, ale partička z Treyarch se postará aby se sekala i na těch nejvýkonnějších strojích.xDD blízká budoucnost - to se mi líbí.xDD
-
no, nemusí se nám ta recyklovatelnost líbit, na druhou stranu kolik jim to každý rok vydělá? myslím že dost...je sice škoda že tím trpí, řekněme, hratelnost, ovšem z obchodního hlediska je to dokonalý postup - a lidé se chytají a většina z těch lidí jsou právě ti obyčejní hráči (to že je většina z Ameriky nepopírám, ovšem nerad bych sem tahal nějaké předsudky nebo útočil na jejich herní kulturu...prostě jsou to pro mě taky hráči)
-
Můžou přidat koně, pro mne za mně, ať přidaj škytajícího rejnoka, ale gró zůstane stejný, chválím za potencionální drobné úpravy, ale tak nějak naivně doufám, že tuhle zlatou dojnici brzo zaříznou, překopou a nabídnou hráčům něco lepšího, než každoročně "vyšperkovanější" CoD, tentokráte CoD 2012.
-
-
dokud to bude vydělávat, tak s tím nic dělat nebudou
-
-
haha, tak toto je kvalitny odpad :)
Grafika hnus, navyse cele sa to snazi tvarit vazne pritom to cele vizera uplne komicky. Navyse hru dobi Treyarch studio ktore vie robit vedva priemerne datadisky....dufam ze toto bude riadny prepadak aby konecne dostalo Activision poradianu facku a zacalo nieco stym konecne robit. Peniazkov vydazili zo serie viac ako by bolo zdrave. -
-
Smutné je, že v Amerike sa toho predá 10 miliónov minimálne...
ale môj osobný pocit z traileru bol: *8* *7* *15* *15* *1* *11* -
-
asi tak, moja reakcia bola taká istá :D
-
-
-
Ještě tam chybí poníci z MLP...
-
Značka opět prodá vše a za tři čtyři hodiny dohráno, šup na mulťák mezi blbce :)
Nejsem moc fanoušek téhle lehké budoucnosti :) -
buducnost je čierna *4*
Pre Activision určite *2* -
-
:D No to jo, stejně černá, jako čísla předplatitelů WoWka a hráčů Modern Warfare.
-