Přejít na výpis diskuzí
První trailer z Call of Duty: Black Ops 2 smrdí Terminátorem
2.5.2012 | Petr Poláček
103 příspěvků
-
Radšej by som WWI alebo WWII s nejakým revolučným gameplayom. Posledný silný moment bola misia v Černobyle v MW1 a potom nič. Kde sú tie momenty ako Stalingrad a pod? Navyše to robí Treyarch takže nič.
-
budgetovka za 5 $. jinak nas*at
-
Grafická stránka není nic moc, ale tohle je rozhodně první COD v posledních X letech, které mě aspoň trochu zaujalo. *2*
-
Upřímně - první pocity rozporuplné. Na jednu stranu dobré, že se přesuneme do blízké budoucnosti a budeme si moci hrát se všemi těmi hi-tech hračičkami, používat moderní zbraně a dívat se na všechny ty komplexní futuristické budovy etc. Na druhou stranu, grafika vypadá hrozně, což by vlastně ani tak nevadilo, ale přeci je rok 2012 a chtělo by to udělat něco, jako udělali DICE s vizuálem BF3, naprosto grafický průlom oproti předchozím dílům. Také mě potom zajímá, jak to bude s hratelností a příběhem. Mě osobně je jedno, že si to bere inspiraci z DE: HR, Syndicate, BF 2042, protože jsem nikdy nebyl takovej ten typ ramenatýho vypatlanýho kokůtka, který musí všechno hned s něčím porovnávat. Prostě jen hraju a užívám si hratelnosti co to jen jde. A pokud je hra šit, tak řeknu, že je šit a jdu na další. Nic těžkýho.
-
Říkejte si, co chcete, ale já si tu sračku zase koupím a budu se zase bavit. Je to sice recyklované ale pro mě pořád zábavné. Navíc jedna z mála her u které vím, co mám čekat *15*
-
arcadove Deus Ex, nech sa pači :D
-
-
Opatrne nato!! Pouzivat kult Deus Ex spolu s COD!! *3*
-
-
Call of Deus Ex... chmmm mozna
-
Tak on má trošku pravdu, je to Deus ex, Syndicate, novej Ghost Recon... Každej má něco, jen Activition ne, nebo teď už vlastně jo.
-
-
-
Nerad to rikam nebo dokonce otevrene priznavam ale vypada to... zajimave.
-
Noo tak to vypadá že tenhle titul bude další odpadek ostatně jako jeho předchůdce. Holt COD nám začalo degenerovat po Modern warefare.
-
Vsude sama helikoptera a stihacky, ale nakonec to dopadne tak, ze ve stihacce budete maximalne v jedne misi a to jen jako druhy pilot, ktery bude zamerovat. *2*
-
-
Taká misia bola aj v BF3 a patrí medzi moje najobľúbenejšie :D Tak ale tam to aj inak vyzeralo že áno? ;)
-
-
BF je predevsim MP a tam litat jde.
-
-
-
no vam vadi grafika ale ja vidim uplne totoznou gameplay jako uz v xpredeslych dilech, ja bych zkousnul konzolovou obstarozni grafiku kdyby gameplay byla nova, ale to tady zatim co jsem videl nevypada :( viz: letaci mise,strileni ze vzduchu, honicka ve vozidle atd) no uvidime pro me nuda,ale mozna to zachrani atmosfera. o pribehu pochybuju je to prece jen kosička.