Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tyhle první CoD trailery mě vždycky nadchnou... stíhačka, koně + osoba nápadně připomínající Woodse z BO... Normálně bych si už asi začínal dávat peníze stranou, ale nechci kupovat zajíce v pytli, jako jsem to u CoD dělal doteď. Jak se mi zdá, tak engine opravdu asi doznal výraznějších úprav. Z Treyarchu moc na větvi nejsem, ale nápady téhle hře upřít nelze - jestli to vývojáři nezvorají jako první díl, tak by to mohla být psina...
  • Mother_of_god
    Myslel som si že dostanú romu, mýlil som sa. Týmto u mňa COD skončilo a je to mŕtva značka...
  • No trailer me vubec neupoutal a jen z toho traileru soude, ze to bude pekna sra*ka. :/
  • Celý mi to připomíná Battlefield,nevím proč,nevím jak ale prostě připomíná.
    Já sám bych bral o tvůrců Call of Duty nějakou NOVOU serii her,CoD mě omrzelo po MW2.
    Tohle fakt nestojí ani za Vietnamskou bačkoru. *4*
  • to je akože irónia alebo čo, prečo mi tam prehralo nejaký trailer na ghost reacon a aj v predchádzajúcom príspevku :D tak nie že mi to ide pomaly, ale aj video je ešte nesprávne *15*
  • Těším se, Treyarch dělá skvělé díly, ty konzolové hnoje od IW (MW2 a MW3) se v mp prakticky nedaly hrát. BO1 byla super takže od 2 čekám stejnou kvalitu.

Originální to je, konečně žádné modern warfare, ale trochu scifi. Rejpalové budou házet špínu pořád, at je od jakékoli......Grafika je v pohodě, ke cod se hodí a nijak nevadí. To jen dnešní mládež potřebuje více efekty a detaily než pořádnou hratelnost.
    • ááááá Pán je gurmán
    • CoD a hratelnost?? *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
      • Kdyby to nbemělo hratelnost tak to denně nehrají miliony lidí a není to nejhranější a nejprodávanější hra. Nebo ty snad hraješ hry, které tě nebaví chytráku?
        • Hairy_Ass
          Na dav se nemůžeš spoléhat, to by pak znamenalo, že v McDonald's dělají skvělé hamburgery. *5* Jinak tu skvělou "hratelnost" jsem viděl, obzvlášť totálně overpowered MP7 do každé ruky jsem si "pochvaloval"... *2*
          • Co je tohle za píčovinu, to mi řekni...? Když ty hamburgery většině lidem chutnají, tak asi nebudou špatně. Použil jsi vážně hovadské přirovnání, protože jídlo je naprosto subjektivní záležitostí. Ale podle tebe je ten dav tak idiotskej, že bude žrát něco, co jím nechutná, jen protože je to z McDonaldu. Chápu, že si myslíš, že si s tím tvým CoD a tímhle názorem lepší jak ostatní, ale ve výsledku se de facto vůbec nelišíš.
            • KFC forever McDonald je nezdravej hnus.
            • Hairy_Ass
              Klíd, ať se ještě nezakuckáš. *3*
      • Jde videt ze je to znalec *1*
  • trailer je parada a kazdej druhej to koupí... konec hodiny ..popravde uz to chce trosicku tlacit na pilu, tenhle system co rok to neco podobneho nemuze fungovat vecne..
  • Black Ops II neni urceno pro zavistive chude socky *15* *15* CZ a SK je zebractvo *11*
    • Říká člověk co to bude na svým prastarým PCčku s netem rychlost stahování 5kB za hodinu stahovat z torrentu dva měsíce, aby pak zjistil že to nerozjede ani když to běží na enginu s doby 8bitové *5*
    • Veskoslav
      A pro dementy je učena pořádná facka.
  • Dle IGN (http://pc.ign.com/articles/122/1224070p1.html) to má být nelineární, bojiště mají být prý otevřená...

Jestli se tomu dá věřit a jak to bude na tom enginu fungovat fakt netuším, ale v tom článku to píšou...
    • já si spíš myslím že to bude jenom takový divadýlko. Že to bude vypadat jako otevřený ale nakonec ne
  • terminator? napadl me mechwarrior, Je*at cely CODko at si to strceeeej do future je cesta do neznama a nejsem si jist jestli spravna, osobne bych se priklanel radsi ke stylu COD5 a pusek. Ale je to stejne jedno pac jak se to menuje COD bude to mit prodej 10 000 000+ at jsou obsahem treba simsy! Musej si to nejdriv ti haranti zprotivit, pak mozna zacne AV koukat vice na kvalitu jak kvantitu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit