Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SoftCarry, Carry, Hard-Carry, Ganker, Pusher, Tank a samozdrejme support. Hrat dobre dotu za nejake odpoledne? Hm tak to je pekna blbost.
  • tesim se jak malej honzik na prvni gumovou hracku xD
  • Zayl
    No já ti taky neradil, pouze jsem vyjmenoval co je potřeba, jelikož ty to prezentuješ jako že ani po 4ech letech pořádně nevíš co a jak, tak jsem to chtěl uvést na pravou míru.

Juking je zrovna opravdová drobnost, kterou člověk tak často nevyužije.
  • Heh díky za rady, trošku sem to přehnal takže to vyznělo jako že sem dotu hrál parkrát ale to znám jako rady začátečníkům dobrý (i když který začátečník bude vědět co je carry hero), tím že neumím jsem spíš myslel že ještě pořádně neovládám junking. *3*
  • No ja myslim, ze guides na ofic. stranke ku kazdemu hrdinovy su docela dobrym zaciatkom pre novacikov.
  • Zayl
    Problém s Dotou není že by byla extra těžká... problém je v tom že nováček se ji nemá kde naučit, pokud nemá zkušené přátele kteří poradí, zaučí.

Co potřebuješ abys netáhl team ke dnu?
    Nehrát nevhodného hrdinu (carry, !hard-carry!, micro intenzivní hrdiny, skillshot hrdiny, zbytečné hrdiny).
    Mít alespoň základní představu o tom co stavět, jaký zvolit skill-order.
    Snažit se hrát teamově, zbytečně neumírat.
    Nechat si poradit. Občas hodit očkem na mapu.

A máš lehce podprůměrného hráče na světě. To jsou věci které se naučíš za nějaké to odpoledne. Zbytek je jen praxe.
  • Nevím, nevím hra to bude určitě kvalitní (od Valve ani nic jiného neočekávám), ale mám strach ze snahy o zjednodušení a tím i zpřístupnění hry masám, DoTA byla predevším o hardcore hře a team fightech a za 4 roky co ji hraji nemůžu říct že bych ji uměl no uvídíme snad to dopadne dobře.
  • jj axe)
  • ak to bude len stara DOTA v novom grafickom kabate, s trochu lepsim in-game interfacom, hru budu hrat len ti isti co hrali "jednotku."
    ak to bude user-friendly, resp. newcomers friendly, hardcorovi hraci budu zurit.

Najhorsie je na tom HoN, ta hra nebude mat moc co ponuknut. LoL slo predsa len vlastnou cestou.
  • Je super predstavovat novackovi hru pomoci zkratky. Mozna by nebylo od veci alespon jednoupouzit cely nazev hry *13*
  • dej si facku a di hrat bulanky magore ... tohle neni ingame ale renderovany stylizovany video
  • Prestante se hadat nebo tam na vas vlitnu!
  • kostejnesmrtelny
    To zas smradi odněkud odkoukali novou frázi...
  • Lina je sexica a Earthshaker a Axe sou mocní. Jen se zeptám, ten Axe drtil Stryga, že? :) Jinak těším se na to, hraju Dotu nějakej pátek a hrál jsem i LOL i HON a ani jedno mě nechytlo. Nějaký schovávání v křoví nebo tak... není nad to se v Dotě honit kolem tří stromů s 20 HPčkama a vyklikat to tak, že na vás enemy nevidí a utečete :D Navíc denieování creepů mi taky chybělo. A ten trailer bych vůbec neřešil kvalitu, podle mě tam jen šlo o to poukázat na ten zítřejší turnaj.
  • zabranila by jim v tom existujici dota1
  • skor trax zmenili oni na ashe kedze v dota to bol night elf lukostrelec tuna ma az moc napadnu ofinku ala ashe;)
  • NEkromanT
    to zalezi... bude dota 2 to samy jako "jednicka" nebo prinese aspon nejaky zmeny v hernich systemech jako melo LoLko (buffy v lese, summoner spelly, tedka dominion mod ktery je provareny sice v mnoha mp hrach, ale v v tomhle typu her to bude zajimavy). Dotu sem hral kdysi, pak dlouho nic. HoNko me nezaujalo, LoLko prave pro vyse zminene veci jo + me osobne neuveritelne se*e denying creepu :D ktery v lolku neni
  • bullshit... tak hnusnou hru bych nehral
  • Neumíš česky? *11*
  • Je to vážně Grom Hellscream ? *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit