Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jo takhle si to myslel :D.. pardon, moje chyba..
  • no me to prave rikat nemusis ;]
  • Az to uvidim na steamu za 50 dolacu, tak si dam facku ja a poslu verejnou omluvu :D..

No, jsem na to teda hodne zvedavej :D..
  • Já nevím, DotA mě fakt baví a hraji ji doteď, ale tenhle trailer je prostě a jednoduše hnusnej. Nebudu tady z fanboyství k dotě nebo falešné lásce k Valve psát, jak je to krásnej, atmosféru vystihující a všeříkající trailer, neříkám, že mě netěší, že tam vidím starý xcihty z doty (Dragon knight vypadal moc pěkně), ale jinak je to prostě a jednoduše fakt špatně koukatelnej hnus. *11*
  • Pokracovani kopirujou veci spis z predchozich her, tzn z Diabla 1 a 2 :)..
    DotA ma vzatej napad z jednoho staryho Starcraft modu, Dotu okopirovalo HoNko, LoL tu svou "kopii Doty" pomerne pozmenil a DotA 2 je opet kopii Doty 1 :)..
  • Cahir
    Ok, je to možný, dám si kdyžtak za těch pár měsíců facku.
  • "This is completely fake. Do not preorder from there unless you want to waste your money."
    (forum staff, na cemz se shodlo par lidi z DotA komunity, kteri jsou v kontaktu s IceFrogem), takze je trochu brzo tvrdit, ze to tolik bude stat :)..
    Jak jsem rikal, cas ukaze.
  • Cahir
    Já si umím odvodit důsledky z příčiny - jenom mě ta příčina prostě nezajímá, toť vše. Nechme to být, v podstatě bych ti sem mohl překopírovat můj předchozí post (tolik k tomu, kdo je tupej...).
  • jak u ktere hry...tady to je stejne, jako by diablo 3 kopirovalo od titan questu
  • Cahir
    http://dota2talk.com/news/swedish-online-store-puts-dota-2-price-between-$40-$50/ - "We contacted komplett.se regarding the listed price and they confirmed that it is the "official price". They also went on to say that this is based on "recommended prices" from Valve."
  • To seš asi jen trochu fanboy, páč i když dotu hraju poměrně dlouho, tak tenhle trailer je strašnej.
  • super video, presne vystihuje atmosferu doty ;]
  • Se vsim vsudy rozhodne ne. IceFrog do ty hry prines spoustu vylepseni, ktery z Doty po tech letech nakonec udelali Dotu (ne, ze by se vyvoj zastavil)..
    V LoL je napriklad spousta kravin typu odemykani hrdinu, schovavani ve krovi -.- a styl pridavani novej hrdinu.. Jednou za 2 tejdny neco vymyslej, tak to tam prdnou, zjisti se, ze je OP, tak ho nerfnou a konec. V Dote je to mnohem vic osobnejsi :D (predevsim kvuli kampani W3 :D)..

Btw je fakt, ze vetsina LoL hracu vlastne vubec netusi, ze LoL je pozmenena kopie Doty.. Kdyz ctu ty komenty na LoL foru, tak se nestiham divit, co vsechno si tam lidi vymysleli :D.. (viz traxex je kopie Ashe :D)..

Kazdopadne DotA ma v profesionalni komunite mnohem lepsi zazemi, takze tim spis prejdou tymy na Dotu2, nez na LoL. Jsou tam znamejsi turnaje (F4F,RGC,..) a v neposledni rade Dotu hraje Kuroky :D:D, coz je borec :D.. Takze neverim, ze by LoL skoncilo, HoN dost mozna jo, Dota1 hraci skoro urcite prejdou na Dota 2 a mozna nekteri LoL hraci.
  • kostejnesmrtelny
    Amen.
  • miluju hádky o kopie, roztrhejte si radši občanky, a pokud je nemáte, roztrhejte si žákovské knížky

kdy konečně lidé pochopí, že 90% her má okopírované kde co z jiné hry...jde jen o to, jestli to udělali dobře a funguje to, nebo to udělali špatně a každej jim na to sere ;)
  • Když seš tupej a neumíš si odvodit důsledky z příčiny tvoje chyba.(hint: trailer byl dělán s ingame modely a prostředím).
  • asi tak, HoN bylo zpoplatněné a teď smutně přešli jako mnoho a mnhodo dalších na ftp, lol zatím jede napohodu a mají neustálý příliv dalších hráčů i výdělek

většina lol hráč jen slyšela o nějaké dotě popř. to viděla, ale co by si to kupovali nebo stahovali a snažili se to ochcat, když si můžou dát něco přímo zadarmo se vším všudy :)
  • Popravde vetsine DotA hracum se ten trailer libi, i mne. A neni to zpusobeno tim, ze se clovek tesi na Dotu2. Ma dobrej napad, kterej vyvraci hlasky public hracu, ze 1 hero = 1 nejlepsi item a skillbuild, vypada dobre (clovek taky vi, jakou grafiku muze ocekava), jsou tam paradni momenty (gang axeho maginou, earthshakerem a tim tretim :D; premena dk v draka a boj s viperem) a celkove to pusobi, ze to bude epicky. Navic si nemyslim, ze by ten trailer nejak utocil na obycejny hrace, kteri o dote nikdy neslyseli. Spis na LoL, HoN a v neposledni rade i na DotA hrace, coz dela rozhodne dobre.
    A btw nemyslim si, ze bude stat 50 dolaru, to by byli moc sami proti sobe. To ukaze az cas.
  • Pokud to nebude model F2p, tak LoL přežije, protože 80% hráčů LoL o Dotě jenom slyšelo nebo 2x zahrálo. Obávám se pohřbu jenom HoN
  • Cahir
    To bude asi na mě. Takže jestli jsem správně porozuměl tvému příspěvku, tak sračkovitost traileru je důsledkem šetření prostředků. A co já s tím? Ve výsledku ta hra bude stejně stát 50 dolarů, jako ty, jejichž trailery jsou vymazlené. Mně jsou tyhle kecy prostě putna - vypadá to hnusně a to je vše, co mě zajímá. Proč to vypadá hnusně, mě opravdu nezajímá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit