Přejít na výpis diskuzí
První trailer z DotA 2 vás vyzývá k volbě
16.8.2011 | Petr Poláček
196 příspěvků
-
Ty si vtipnej :D
-
Ashe v Dote neni :).. Ashe je jen okopirovana traxa z Doty, tzn tohle je traxa)
-
"Ty tři trailery na Old Republic", pak následuje ČÁRKA (jejíž fcí mimo jiné je, že ODDĚLUJE), a pak následuje "všechno od Blizzardu". Jasné?
-
Žádná Ashe v traileru na Dota 2 nebyla
-
lol u mad?
-
Ty tři trailery na Old Republic, všechno od Blizzardu uh Old Republic od blizzardu od kdy? *7*
-
Jaká ashe ksakru ? Jsem v tom traileru žádnou Ashe teda neviděl....
-
Poctej k cene konzole jeste cenu televize (20k).
-
Možná, ale Ashe a Lina jsou sexy *3*
*12* -
5x vyměníme HW? To není vůbec potřeba stačí jednou za 10 let si koupit takový jako bude v nových topinkovačích - topinkovače se pak na dalších 10 let postarají aby se HW nároky neměnily :D.
-
a ty si severny rakusak ci vychodny nemec?:D
-
ale je to nist moc
-
R.I.P. - LoL & HoN
-
Portal 2 byl i napotřetí mnohem zábavnější než 90% dnešních her na první zahrání... *7*
-
To není slovák, to je severní maďar *1*
-
No nevím, každý podtrhuje tu svoji variantu, jelikož ji má doma a považuje ji za nejlepší. Osobně jsem měl xko 4 roky než dostalo asi 10x prod a PC apd. mam asi 10 let. Z toho plyne že za tu dobu jsem na spoustu kladu i záporů obou systémů. Každá má své výhody, třeba zavodní hry si už na klávesnici ani neumím představit , načež fps apd. mě na gamepadu dohání k šílenství.
To že tu někdo trvdí, že xko nebude a pc bude napořád, je to tálně mimo. Copak nesledujete herní scénu? konzole jsou na první linii, zachvíli uz ani nebudou vydavat pořádny tituly na pc. Konzole živí vývojáře mnohem víc. Až nebude 360ka bude 720 a jiné, mezitím vyměníte hardware v compu 5x a příjde vás to na šílenou sumu. Nakonec zarytí pckáři přiznají, že dávat takové výdaje za béčkový tituly je nanic. -
pepik co ma maly pipik ...
-
Hlavně jde o to, že VAVLe má taky dobrou ekonomickou politiku, ne jak ti zm*di v Acvitision a EA. Porovnání: kolik že bylo updatů do TF2? 350 ? Dobře, jen pár jich přidalo mapy, zbraně, věci, ale byly zadarmíko. A co Black Ops ? Pár map, zombie mod a všechno hezky za mastné €...
Jinak si troufám říct, že právě TF2, L4D1,2 a Portal jsou hodně kvalitní hry. A znovuhratelnost ? Máš coop + si můžeš stáhnout mapy od komunity. Btw i zde se plánuje s DLC. První DLC do Portalu 2 měli oznámit teď v létě, že by zítra ? Doufejme. A první DLC má být opět - zadarmo, další asi platit, ale víš co ? Gabeovi to klidně dám, má skvělou image, viz třeba: http://www.youtube.com/watch?v=kexgh2QYra8 teďka je to dost komický páč CS oznámili nedávno :D -
tak tedkon jsi nam to nanadal, ale prosimte muzes nam rict co tim myslis. Jakoze oponujeme tupcum tak to je behani za vlastnim ocasem. Ty vázne budes ze ZS. Pokud vubec más ZS teda.
-
Když už jsme u toho, tak proč neoslavit návrat krále i tímhle? :D http://www.youtube.com/watch?v=c_cCsFU6pak