Přejít na výpis diskuzí
První trailer z DotA 2 vás vyzývá k volbě
16.8.2011 | Petr Poláček
196 příspěvků
-
K CGI Trollům. Tenhle cinematic je dělaný stejným způsobem jako videa z TF2 tedy pracují se source enginem na kterém běží hra(ingame) upravují se zde hlavně s animace a ve výsledku je to o mnoho šetrnější i co se prostředků týče.
-
A nebo jste si právě všichni dokázali, že se umíte hádat a běhat stupidně za vlastním ocasem :D
-
Nenapíšu! a co tvoje vytuněná konzole? dokážeš popsat aspoň její tech. specifikaci? ukaž se borče
-
Nech ho chudaka slovaka :))))
-
Cahir: Tipoval bych to na variantu 1). Budu na něj hodnej.
-
Nechápu, že někdo může napsat tak stupidní komentář. Až ten tvůj x box 360 bude dávno pasé, tak počítače tu budou pořád.
-
Oni ti dva vocásci maj potřebu se realizovat, protože v bežném životě na ne každej dlabe. Tak je nechte vykecat a ono je to snad přejde. To, že maj v hlavičkách nakakáno nejde změnit a jejich argumentace tomu odpovida.
-
1) Buď je klučinovi maximálně 14 let (lepší varianta).
2) Není to už malý klučina (horší varianta). -
Tak to si hodne mimo, honko a loko davno maphack ma. Sam sem s nim na Lolku hral :D V honku maphack funguje na principu ze si oznacis pres soft v practickym modu mista kde chces mit hacknute wardy, pak normalne v MM nebo pubu vidies kde si je naklikal. Tady mas loko http://hotfile.com/dl/125841768/22a196c/LoL_maphack.rar.html Chces najit i na Honko?
-
A na konzolích je to jako jiný, tam rychle mačkat "čudl" jako kr3tén nemusíš? *1* *1* A "konzole jsou proste nejlepsi, protoze se nikdo nesnazi tam udelat nejakou super simulaci jsou tam proste hry" je argumentace jako prase! *1* *1*
-
Zayl: Tak to je pak škoda, že mezi těmi hrami není stejný cenový rozdíl, jako mezi tebou zmiňovanými auty. *3* Jestliže dám za dvě hry v podstatě stejnou pálku, pak mě jako koncového zákazníka opravdu nezajímá, kolik lidí na čem pracovalo a nepracovalo. Teď nechci, aby to vyznělo jakože stavím na kvalitě CGI *1* - jde jen o princip.
-
já už z prehistorika vyrost, ty ne?
-
Portal 2 nebyl vůbec špatný. To že se z něho každý mohl p*dělat je druhá věc, protože souhlasím, má to nulovou znovuhratelnost.
Ale co se týče všeobecně her, myslím že Valve má poměrně dobrou historii a co se týče Doty, myslím že je pro ni optimální. -
Když vynechám L4D 1 a 2, tak Portal 2 jsem si rozhodně zahrál podruhé i potřetí s větší chutí než u většiny ostatních her, a je mi sice líto, že ses u něj nebavil, ale to je tvůj soukromý problém, většina lidí se u něj bavila.
-
A jak se vam hraji "button smash" hry? "rychle mackej mezernik" "haha nestihnul jsi to musis rychleji" *1* konzole jsou proste nejlepsi, protoze se nikdo nesnazi tam udelat nejakou super simulaci jsou tam proste hry.
-
Az na to ze ja lolko ani honko nehraju ty cobole.
-
Sice vim, ze kdyz budu reagovat, tak budu vypadat jako dite, ale nemuzu si odpustit. Valve = kvalita... no ja nevim. Co kvalitniho udelali v posledni dobe? Portal? to snad ne? ultra koridorova hra zalozena na trapnych kecech pseudorobota s nulovou znovuhratelnosti?
-
Mysli si to, čím víc vás v tý kravině zůstane, tím líp :))
-
Harrier : Srovnávat videa od teamu grafiků, který je nejspíš větší, než celý dev team Doty 2 a to několikrát, je opravdu ou kej.
Kdybys radši mlčel, udělal bys sám sobě službu.
Cahir: Tak to je snad logické, že to bude vypadat nesrovnatelně lépe. To je jako ohrnovat nos nad novou škodovkou když po světě jezdí ferrari. -
Harrier: Přesně tak. Předmětem mého příspěvku byla pouze a jenom kvalita CGI, která je podprůměrná. Zaměření studia, případně počet grafiků na traileru pracujících, jsou faktory, které mě jako člověka hodnotícího pouze kvalitu produktu, absolutně nezajímají. Konkurencí jsem opravdu myslel jen ostatní CGI, nikoliv konkurenci žánrovou. To je vše, co tím chtěl básník říci.