Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Parádní ikona. Jin Roh užasnej film
  • A proč né, to si jako myslíš, že když dělá filmy v Holl.. tak je nedoknutelnej. Je vidět, že právě ty o pravých a kvalitních filmech nic nevíš.
  • Spatny... nelibi se mi to San Paulo a taky to slunce vsude... pravej Max mel tu depresivni naladu v nocnim zaprsenym New Yorku.. tohle uz nebude ono... proc vzdycky vsechno tak menej od puvodniho konceptu.. po zkouknuti toho videa mi prislo jak kdybych koukal na nejakou obyc hru ktera v dnesni konkurenci neobstoji krom teda znelky z maxxe 2
  • Oháníte se tím že Max zestárl a že už nechtěl být v NY ale mě jde o logický vývoj postavy a ten mi tu schází, podle mě měl Max největší náběh uchlastat a udepkařit se ve svým hnusným bytě v zapršeným Noir Yorku, kterej měl právě tu Paynovskou atmosféru. To Sao Paulo vidím spíš jako prostředí co teď frčí tzn. sluníčko, palmy, panorama viz. Far Cry2, Crysis, Bulletstorm atd. Ale určitě si i tohodle plešatýho Maxe zahraju o tom žádná
  • Tak v double agentovi se Sam Fisher taky ostříhal až na holou, chvíli mi to vadilo, ale to hned přešlo, protože všecko sotatní zůstao - charakter, hlas... Myslím, že tady to bude to samé, video mě hodně zlákalo, těším se.
  • To si to nezahrajete jen proto, ze nema vlasy???????
  • Rád poznávám někoho kdo už jí hrál.
  • tahle hra je na prd *11* *11*
  • Nejdříve si o tom něco zjisti kolego, než začneš vymýšlet...
  • To bud este rad ze s tym strojcekom nezamieril k rozkroku:D
  • Fakt? Tak to si jenom myslíš.
  • ono už ale má
  • No a? Vymysli něco co bude mít vliv na herní zážitek a potom sem něco piš.
  • John Mclain je legenda yupi ya yej motherfucker.
  • maxe dabuje někdo jiný takže už to nebude ten max
  • Joj, tohle video přesně ukazuje, co z 50% dělá úspěch hry. Video? Kdepak! Jako když jsem se koukal na toho plešouna, co mi byl nesympatický? Byl nesympatický přesně do okamžiku, než zaznělo audio - housle. A já bych přísahal, že jsem zaslech Monu, jak svůdně šeptá "Max"... Jo, těším se, pokud ze starého Maxe zůstane alespoň ta hudba a též Maxův podmanivý hlas.
  • baví mě se sledovat jak dnešní konzole ztrácejí výkon oproti PC
  • a mě to jeho panděro.. by mě zajímalo jak se s tím může rychle pohybovat či dělat obratné fatality
  • Souhlasím... EL MATADOR, Boiling Point, Double Agent = Max Payne 3 :-))
  • Mam z toho smisene pocity... Hudba a namluveni je zpet, vzpominky ozily, ale porad mi to pripada, ze to proste neni Max... Ale samozrejme i tak se tesim a dam mu sanci!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit