Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takhle to dopada kdyz ma Max Payne vasnivou noc s Kane&Lynch....
  • IMHO_dexter4games
    Taky mi nesedl úplně novej hrdina, takže mám podobnej názor jako Qickly, nicméně je hlavní si uvědomit, že nemůžete čekat toho starého Maxe, kterého vytvořili finové. Nyní to vzal do rukou Rockstar a ikdyž to bude úplně jiný Max, než na jakého jsme zvyklí, stejně to bude stát za to. Ono když se na to podíváte logicky tak zjistíte, že ten osobní posun je i v realitě značný, vy taky budete za 10 let vypadat úplně jinak, takže z tohohle pohledu jsou v Rockstaru realističtí. Jsem zvědavej na FIGHT CLUB, co nám o této hře zase naši oblíbení matadoři ověnčení redaktorskou aurou řeknou ale za mě si myslím, že nový max payne bude pecka roku 2012 a velké želízko na poly akčních her. Už se nemůžu dočkat, DEJTE TO SEM! *1*
  • Řeší se tu to, že hra by se neměla jmenovat Max Payne. Hra může být dobrá, ale pokud vememe v úvahu, že tohle by mělo navazovat na MP, tak to moc dobře nevyznívá. :(. Ale tak nebudeme předbíhat, Half-Life 2 taky úplně změnil prostředí a taky to dopadlo dobře, ale pořád je pravda, že Gordon se nepřidal ke Skinheadům :D
  • Já teda nevim, proč teď všichni rejpáte, když v momentě kdy to vyjde a bude to filmový, bude to mít pěkný filmečky a dobrej feeling i příběh, tak to budete hrát, až se z vás bude kouřit. *1* Jo, není to Max Payne, je to spíš něco jako Kane and Lynch a upřímně, Kane and Lynch sou setsakramentsky chytlavý hry, takže když to splní to, co jsem výše vyjmenoval, není důvod se ničeho děsit, dokonce bych řek, že se těšim - těšim se na filmovej dojem, fakt zmagořelýho hlavního antihrdinu, krev a špínu těch hnusnejch slumů a na fůru postřílenejch gangsterů*1* Howgh *16*
  • Mechwarrior_bw
    suhlas, tiež sa mi vybavil McClane ale na tom by nebolo nič zlé keby hru nazvali Die Hard : Sao Paulo *1* . Keď si pozriem akýkolvek trailer z pokračovanie nejakej FPS je okamžite jasné o akú hru ide, ak to jasné nie je, niečo je zle....
  • Někde jsem tu na tiscali kdysi četl, že třetí Max Payne nebude obsahovat pověstné komiksy. BOŽE! Jestli se tohle tvrzení stane skutečností, bude mi to v pokračování osobně dost chybět :) Uvidíme, jak si nakonec vývojáři poradí..
  • 5x delší než half-life?...no, tohle bych zrovna asi netvrdil.. *4*
  • Mechwarrior_bw
    s niečím si to musíš mýliť, MP2 bola pomerne krátka hra, rovnako ako Max 1 a toho som odohral tuším za 8 hodím a na druhý pokus som ho mal hotový za menej ako 2 hodiny :)
  • ta jeho pleš mě neskutečně sere *1*
  • Zajímal by mě názor redaktorů, já jsem si názor už udělal ale hodně názorů s redakcí sdílím takže by mě zajímalo jak moc jsou si naše názory podobné ... chtělo by to napsat shrnující článek o 1 a 2 + názor na 3 popřípadně co tato série znaména pro ně osobně.
  • A proč film se poved.
  • Pustil jsem si ten trailer třikrát a pro jistotu si ještě připomněl trailery na první a druhý díl. Můžu říct jen, že ústřední hudební motiv k videu vůbec nesedí. Hudba má dokreslovat co člověk vidí (u filmů), tohle na mě působí jako úlitba fanouškům. Zatímco u prvního dílu (mluvím o trailerech) jsem měl pocit, že mě naplňuje temná a stísněná atmosféra u druhého naopak příjemný pocit, že to začíná celé na novo. Tady se to nepovedlo - něco tam je, ale nedokážu říct co. Jednička taky překypovala zabíjením (dvojka ne - možná jen výběr "špatného" traileru) tady to na mě působilo jinak. Asi to bude tím otevřeným prostorem, přeci jen první dva díly byly spíše komornějšího ražení. Chvilkami jsem tam viděl MW2 a to je špatně. Navíc od 1:00 se mi vybavil Bruce Willis a Die Hard a to už je zatraceně špatně.

Berte mě s rezervou. Jsem fanoušek MP1,2 a určitě mě to v hodnocení ovlivňuje. Jenže abych si při koukání na Maxe vybavil McClaina to je hodně špatný...
  • Max Payna 2 som dohral za jeden večer. Teda nebol to tak úplne večer, začal som hrať okolo 16:00 a skončil som niekedy po polnoci.
  • jenom doufám že se tvůrci rozjedou a nebudou se bát velkolepých momentů! těším se moc - místy to na mě působilo jako kane&lynch bez lynche! a to je dobře
  • uz to nerobia fini.
  • dvojku jsem dohrál asi tak 3x a nikdy jsem se nedostal víc jak nad 16hodin :-))
  • klukum z finska to zase vyjde, drzimjim palce, vypada to bajecne.
  • Nevim. Trochu mi to pripadne jako Kane and Lynch. Nakonec ho nejen kopirovsali jini, ale udelali to i lepe. Otazkou je, zda ma jeste co nabidnout, krome hutne atmosfery.
  • Doufam,ze 3 dil bude jeste kratsi nez-li 2 , jelikoz dvojka skoro nesla dohrat, 5 x delsi nez half-life :)))))
  • Už se těším na příběh, jak to nakonec zase všechno hezky špatně dopadne a na tu atmosféru beznaděje, kterou MP čišel. Pryč s happy endama! :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit