-
Neni v co dale doufat. Az na jeden ustredni hudebni motiv a hlas Maxe, to budeu plne jina hra...
-
To ja kricim uz od prvnich informaci, kdy sme se dozvedeli, ze se cela hra stehuje do Brazilie. A spousta lidi mi neverilo. Pak vysli prvni scany + dalsi info a bylo jasno. Stejne se mi neverilo. A hle prvni trailer a? Konecne pochopili vsichni... Skoda, jak rad bych se tentokrat mylil...
-
Ještě by mě zajímalo jestli zachovají Adress Unknown, Lords and Ladies apod., tyhle drobnosti hře a hratelnosti celkově dost pomohly a celkově pobavily
-
Tak z toho videa na nas uplne "dychla" ona Noire atmosfera a vubec cely duch minulych dilu. Jasejme nahlas, otvirejme bublinky!
A ted vazne. Moje nejhorsi obavy se naplnily. A to me spousta radoby fanousku teto serie davala minusy v minulych diskusich, kdyz sem obdobny vysledek predpovidal.
Nechapu proc neudelaji novou serii a lepi znamou znacku na uplne jinou hru. Ale jo vlastne chapu. Proda se tak teoreticky vic kusu => prachy prachy prachy.
Co dodat? Snad jenom "R.I.P. Max Payne..." *9* -
Omlouvám se kdyžtak předem ale toto není Max Payne *16*
-
jestli tohle pokazi, tak at si me neprejou. vypada to dobre, ale stejne si myslim, ze prostredi nezvolili zrovna nejlip. vetsina hracu by mela bliz k mestskemu prostredi. ten zasnezeny new york nebo co to bylo v jednicce mel naprosto skvelou atmosferu. druhy dil byl taky vynikajici, asi jeste lepsi. kazdopadne jsem moc zvedav...
-
vsaim sa o co kolvek ze to bude mat multiplayer. aj ked sa to do takejto hry nehodi a nikto to hravat nebude ale aj tak tam bude lebo je to v mode.
-
Zvaca - Tak to asi ctes spatne.Ja nikde nepsal,ze jediny prvek,na kterem to cele stoji a pada je noir stylizace.To si bud pletes s prispevkem nekoho jineho,nebo ctes mezi radky.
Ja celou dobu tvrdim,ze tech pojitek mezi tretim dilem a predchozimi spociva jen v hernim zanru (3rd preston shooter),postavou MP a BT.Vic spojitosti tam proste nevidim.
Proste se nemuzu zbavit pocitu,ze ten trailer mi pripomina kde jakou hru,jen ne toho MP.
Jasny,z traileru nelze vycist vse,nicmene urcity obrazek si clovek udelat uz muze.
Kazdopadne,nebyt toho,ze je v traileru napsano MP,tak by me ani ve snu nenapadlo,ze se jedna o pokracovani MP a v takovem pripade to znamena,ze neco neni asi uplne v poradku.
A nema to nic spolecneho s kvalitou teto hry. -
hej hou
Předchozí dva díly ve svém zpracování pro mě znamenají víc než se domníváš, jen tu poukazuju na to, že automaticky vyzdvihovat jeden jediný prvek a to konkrétně ve vašem případě noir stylizaci, což si i sám potvrdil, jako jeden jediný základní bod pro celého Payna, když hru tvoří i jiné věci, je prostě jen kecání. Já se tu nesnažím budovat fakt, že předchozí díly jsou nebo budou něčím míň než připravováný díl třetí, ale kua taky se nebojím změň, které dle mého nejsou tak fatální, abych se musel domnívat, že tahle hra si nezaslouží své jméno nebo že bych musel hrdinsky vykřikovat " tohle není Payne jako ". Tohle je prostě subjektivní záležitost a každý na to bude pohlížet jinak. Jen jsem na třetí díl zvědavý z mnoha důvodů s tím, že jsem se už smířil se skutečností, že tam noirové zpracování prostě nebude, ale považovat to automaticky za chybu? Proč? Proč by se pořád museli nějak dodržovat limity jednotlivých definicí? Vždyť syrová atmosféra a slušné příběhové pozadí může klidně pokračovat a může být budováno i v San Paulo s Maxem už ne jako detektivem NYPD, ale jeho starší pokleslou, chronologickou i logickou verzí, jejíž příběh se o odehraje trochu jinak, tak to vnímám.
Těžko se to vysvětluje, já na hry nahlížím trochu jinak, hlavně na herní univerza. Podobně se kupříkladu stavím i k Resident evil. Na první survivalové díly nedám dopustit, zpracováním i atmosférou a svým herním zážitkem patří osobně mezi to nejlepší co jsem kdy hrál, ale nepatřím mezi ty, kteří držkují kvůli tomu, že poslední díly se od toho klasického survivalu odvrátily, protože vidím na nich i ten zbytek co do univerza přidávají, něco jiného a přesto je beru stále jako Resident evil hry. Tak je to i momentálně s Paynem. -
Víte vůbec co ten člověk prožil (nejhorší život v dějinách her)? se nedivím že šel skončit svůj život do tepla. A co bude s fyzikou? MP2 byl porovnávanej s HL2 bude tu ještě nějaká..
-
Tá hudba tam nesedí, lebo je kompletne skopírovaná za Max Payne 2. Mali ju aspoň trochu prerobiť, keďže tá hra už s pôvodným Maxom nemá takmer nič spoločné.
-
- nerozumiem čo má spoločné to, že prvý diel mal ako jeden z prvých BT s tým, že MP3 sa na predošlé diely vôbec nepodobá ? chceš každú hru ktorá má bullet-time porovnávať s Maxom ?
- Max Payne bol vždy NYPD detektiv, vyrastal v NY, pracoval v NY, založil si rodinu v NY. Oba prvé diely boli hlbokým noir s temnými ulicami a depresívnym, chladným prostredím. Preniesť Maxa do Sao Paula je ako vziať Batmana, nasadiť mu trenky a vysadiť niekde na pláži na Ibize.
A píšem to pre istotu ešte raz, proti tejto hre namám nič a prajem aby sa im to podarilo ale nech to nazvú inak a neznásilňujú legendu - vtedy budú všetci spokojní a fanúšikovia budú môcť znovu v nádeji očakávať skutočné pokračovanie Maxa. -
fuj
-
Hezky to prekrucujes.Ale dobra,co kdybych to otocil a zeptal se te,jestli ti staci hra s postavickou jmenem MP,ktera se mu ale vubec nepodoba,stejny daber,3rd person a Bullet time?Pac toto jsou opravdu jedine pojitka s predchozimi dily.
Pokud pro tebe prvni MP znamenal tyhle 4 prvky,tak potom te chapu. -
Mechwarrior: Tak zmeškal dva roky nebo kolik, no. :D Dobře, přijatelněji - byl mezi prvními, kdo ji obecně ve hrách rozšíril, proto je to věc se domnívám, která patří mezi jeho výsady.
O vzhledu postavy by se dalo diskutovat - jak jsem psal dříve, tahle změna pro mě evokuje souvislost jakéhosi psychického zdeptání i stárnutí dohromady a k Paynovi mi tato změna po tom všem sedí jak pytel na hrnec. Měli si snad zavolat Järviho, aby jim zapózoval? To by teprve byla radiklní změna a ty malé odchylky od druhého dílu nejsou tak markatní dle mého. každopádně, očividně se každý z nás těší/netěší z odlišných důvodů, takže není obecně co řešit. Vše se ukáže k datu vydání... -
to co som videl zhrnem do jedneho slova.
SR*CKA -
A noár je v pyči
-
Takže dle tohoto souzení by jen stačilo, kdyby se udělal bezejmenný panďulák bez svého dějového univerza, z vlastního pohledu a řekněme i s absencí bullet timu a jen by bohatě stačilo, aby tato postava byla vizuálně v saku, případně v klobouku stepující na chodníku a očůrávána tíhou nočního deště by kosila toho jednoho chuligána - pak by tento ojedinělý prvek bohatě stačil k tomu, aby taková věc byla "právem" nazvána Maxem Paynem a byla by vřele přijata mezi " fanoušky "?
-
dalsi cover based shoter, ziadna noir atmo. ach jaj.
-
Vždyť vypadá jako kříženec Sama Fishera a Gladiátora! *8*