Přejít na výpis diskuzí
První ukázka grafického zpracování postapo RPG Wasteland 2
20.7.2012 | Petr Poláček
88 příspěvků
-
Tak mě u her typu COD nejvíc lákal multiplayer.
-
hmm...tak Grafika pri takychto hrach neni podstatna natolko ako v CoD..kedze pri RPQ je doraz hlavne na pribehu...pricom CoD je linearne divadlo pre hracov...kde grafika je asi to jedine co laka ludi...pribeh to urcite nikdy nebol a nebude *16* *16* *16*
-
Zato tobě se ta "grafyka" moc povedla...
-
Aj ked to neni interierovy mod, Imaginator umoznuje (okrem ineho) zvysovat jas priamo pocas hrania. http://newvegas.nexusmods.com/mods/39619
-
Když už jsme u toho, není na Fallout New Vegas nějaký mód, co přidá do interiérů víc světla? Protože ty interiéry se mi zdají občas vážně zbytečně temny.
-
Si ubereš saturáciu na monitore a je hotovo *1*
-
no tak jsem to zas nemyslel :D ale tak New Vegas hraju s Enhanced Shaders s "pulp" paletou a je to takové více pouštní, ale zároveň temnější, působí více post-apo a interiery mají stejnou barevnou paletu jako má Rage (taková ta stylizace domodra, dozelena atd.).. ale Wasteland je samozřejmě jiná hra s jiným stylem, které je udajně více komixové, takže proč ne, pokud je to vize autorů
-
Když si vzpomenu v jaké grafice jsou první falouty a přesto mě i dnes baví, tak si myslím že nad tímhle nos ohrnovat určitě nebudu. Jen doufám, že se dočkám skvělých dialogů, zajímavých míst, náhodných střetnutí, + nějaký ten příběh :-D. +- nějaký ten perk. Prostě se na to těším ať to bude vypadat všelijak.
-
No doufám, že hratelnost ala Fallout 1, 2 nebude. Přece jen je to pokračování Wasteland, které se hrálo dost jinak.
-
covece, rozmysli si co rikas :P. je zde jeden (o kterym vim) z 16-ti barevnych grafickych modu, ktery je prave o VYBIRANI :). ja na nem vyrostl hehe.
-
paleta barev u WL1 není směrodatná, byla dána technologií. Když máš barev 16, nemůžeš si moc vybírat *1*
-
Kámo :D
-
Unity engine, už jsem to našel zde ve fóru. Omlouvám se a díky.
-
Mě by se to líbilo i tak. Hlavní je náplň. Hlavně ať zůstane isometrický pohled. Oni to dělají v nějakém editoru, že?
-
Pokud to bude aspoň tak brutální jako starý fallout tak mi ta grafika nevadí, i kdyby to zůstalo takhle tak to beru. Fallout 3 byl sice super hra, ale fallout to nebyl a už by to chtělo nějakou novou falloutovku, hrát ty starý dokola mě už moc nebaví ... ne kecám, ty se neomrzí nikdy *1*
-
Jo jo, západ slunce na poušti musí bejt temnej a šedivej.:D
-
Kazdy ne, ale lide kteri odsuzuji hru pouze na zaklade screenshotu a jeste k tomu z ranne vyvojove verze ano.
-
Jinak měl tu bejt článek z návštěvy v americe a tam přece kluci něco viděli ne? Tak to můžou porovnat s tímhle.
-
No chtělo by to větší detailnost, míň barev a bylo by to OK a ještě hratelnost ala Fallout 1,2 a budu naprosto spokojenej.
-
Chybí ti jeho penis? Zajímavé... *8*