Přejít na výpis diskuzí
První ukázka grafického zpracování postapo RPG Wasteland 2
20.7.2012 | Petr Poláček
88 příspěvků
-
komunita, kterou jsem si v článku Wastelandu lehce pokritizoval, se v tomhle případě chová velice rozumě. Méně chápavým dokonce i někdo názorně ukázal, co svede post-proces :
http://wanha.com/present/temp/wl2_noised.png -
je to přímo z Unity enginu, takže ano, je to ze hry.
-
Mohli by tam rovnou zapnout celou hru a zejtra ji dovalit na steam, co?
-
S největší pravděpodobností je to jistě přímo z enginu (jinak by to nemělo ani moc smysl). Ta komixovost je dána asi tím, že tam nemají žádné ty post-proces efekty, které tomu dodají špinavost a patinu. Určitě tam bude v závěru i lepší nasvícení a tak. Omalovánek bych se nebál.
-
Ne.
-
Mě se to i líbí, jen teda, jsem trošku v pasti, je to screenshot přímo ze hry, nebo nějaký polo 3D artwork? Tak, či onak, rád bych tam viděl méně komiksové prostředí. Normální budovy etc, tak jak to bylo třeba ve Falloutech (1,2) nemám moc rád design jako byl například v Rage nebo v Borderlands.
-
Ty máš rád ty grammar nazis, co? Tak si do toho of doplň ještě jedno f...
-
Možná máš pravdu, ale uvidíme.
-
Tak to jsem asi taky hloupý a povrchní. Vidím jen screenshot, kromě stylu a úrovně grafiky nevypovídající vůbec o ničem :)
-
Ano ukazat musi ze to cele neni podvod a robi sa, ale to mohol radsej ukazat videjko celeho noveho studia a kolko ludi na tom robi, vela artworkov a konceptov a ak nieco priamo z enginu tak bez textur bez nicoho len poly modely atd. Proste toto sa neukazuje a nema to nic spolocne s pouckami z marketingu, proste neni co ukazat a hotovo. Kazdy kto hra fallouty a wastelandy atd vie ako ta hra bude vyzerat.
-
Keby som ti ukazal pre-alpha po 30 dnoch vyvoja vsetky AAA hry tak by si neveril ze je to to iste. Takto to nebude vyzerat ani omylom.
-
Jop, kazdy kdo ma jiny nazor je hloupy. *15* Jen ja jsem letadlo.
-
Hele ty franto z horni dolni, ty sam bys nedokazal udelat nic co by tomuto sahalo alespon po kotniky.
-
Lidi jsou hloupi a povrchni, mne se ta grafika libi uz tak jak je, atmosferu navozuje dobrou a dulezite jsou dobre, zabavne a dobre odladene herni mechanismy.
-
Za prvé, Games.cz není instituce s jednolitým názorem. Někomu se Kickstarter otevřeně líbí, někdo je obezřetnější.
Za druhé, jaký hate? Petr se v podcastu vyjádřil rezervovaně, ale s nenávistí to nemělo nic společnýho.
Za třetí, tohle už se přece netýká přímo Kickstarteru, tohle je ždibec o chystaný hře, kterej se navíc nijak neliší od pokrytí dalších velmi očekávanejch titulů.
A za čtvrtý, jak říká Billy Elliot: p*ss of yourself. -
opravdu bych z tohohle obrazku nic moc neusuzoval, proste jenom info o otm ze se neco deje a jak to +- muze vypadat ( prostredi se mi libi i kdyz vic se tesim za zarostly oblasti, barvy a nasviceni vubec neresim, v tomhle stavu to nema vubec smysl ). Ja sem naprosto spokojen a moc se tesim :)
-
Co já vim, co Fargovi museli slíbit, aby jejich výpravu vůbec pustil k sobě do studia? Ale určitě to je podezřelé, games.cz se netají svým hatem ke kickstarteru, ale Wasteland 2 tady dostává PR pravidelně? Divný.
-
jak vidno je tu spoustu lidi co nikdy nevidelo herni prototyp, ani prvotni koncepty...co se da delat. nazor takovych lidi je ponekud irrelevantni.
-
Doufam ze to nebude tak kresleny. *4*
-
ale vzdyt co se tyce financi ona to je budgetovka. Co jsou dneska 3 miliony v herni branzi? Nic.