Přejít na výpis diskuzí
První ukázka grafického zpracování postapo RPG Wasteland 2
20.7.2012 | Petr Poláček
88 příspěvků
-
Posr*l natolik, že to sem sami plácli? Ty si logik. A ta tvoje upocená snaha hledat hůl, se kterou bys lidi z Games mlátil, je směšná. Ubohost jak víno.
-
+1 za zamyšlením se nad podstatou hry. Projekt s běžným financováním musí ukazovat jen materiál, který je dokonalý nebo alespoň téměř dokonalý. Kickstarter porojekt musí, lidem co poslali peníze, ukázat to, že se s projektem neco děje.
Podle mě dobré jen bych trošku ubral sytě oranžové a celkově bych ubral na barevnosti. Jinak žádny problém a hodně mě zajíma jak to bude vypadat až ten engine využijí naplno. -
vypadá to strašně, jak nějaká badžetovka od týpka z horní dolní, Fargovi evidentně ujel vlak, se nedivím, že jeho poslední hry propadly a nikdo soudnej mu už nedá ani korunu
-
Kvalita hy se odvozuje podle toho kolikrát při hraní člověk umře?
Tydle jakože HC hráče nechápu -
chybi mozek a peni*
-
protoze je jim to u pr*ele jak pisou, prectes to? Precetes tak ze sebe nedelej experta na ceskej jazyk a neres to. Pokud s tim mas problem tak to necti a nekomentuj :)
-
To Fargo games.cz pěkně posr*l. Pissálci si tak dlouho schovávali exkluzivní rozhovor a první záběry asetů až už to vůbec exkluzivní nebude. Novinařina jak víno. Tleskám.
-
V tomhle mu ale musím dát zapravdu. I blbé telefony diakritiku zvládají, tak nevím, proč tu někteří jedinci stále píšou "smsky". *7*
-
Až příjde Robotron a vysvětlí jim to! *3*
-
jo, taky mě to celkem překvapilo. k projektu jsem od začátku trochu skeptický, ale zatím výsledek nepředložili špatný, popravdě jsem čekal vizuálně něco slabšího, tohle ještě může vypadat zajímavě. ale tak stejně bude důležitá hratelnost a herní mechanizmy.
-
Proč by to tak vůbec nevypadalo? Plus efekty a post proces, ale jinak se výsledný vzhled už asi tolik nezmění. Jako, co kdo čekal? Na poměry malýho týmu slušný.
-
A proč si ty efekty v tom Unity teda nezapnou? Na co čekají? :)
-
A sakra úklik po ránu. Špatné vlákno. *10*
-
Hlavně ve dvojce když člověk s nima našel jeskyni někde na severu mapy a měli jen 50hp *1* Jinak ale W2 nebude pokračovatelem Falloutů.
-
No... jelikoz se to financovalo pres kickstarter, tak Brian na vsechny marketingove poucky kasle ;-) Me prijde strasne fajn, jak porad komunikuje s lidma, kteri na to prispivali, ukazuje jakym smerem se to bude ubirat a zajima se o nazory fanousku. Nikdy sem takovy pristup nevidel, a sem moc rad, ze si do toho necha i trochu (primerene) kecat. U me zatim maximalni spokojenost.
-
Velka marketingova chyba. Nedorobene veci sa proste neukazuju, lebo ludia = lamy = nepochopia ze tak to vyzerat vobec nebude. Ale kedze nieco ukazuju su si isty ze je to dostatocne, ale neni. Komunitny vyvoj je jedna vec ale siriace sa obrazky netom s nadpismi ako hnusne bude W2 vyzerat narobi viac skody ako osohu. K otazkam na grafiku mali nasmerovat na Unity video, a aku siroku skalu grafickych pojati dokaze engine absorbovat.
Proste nemali ukazovat nic. Za pol roka mozno, s nakou heavy postprodukciou. -
Podle me je to super uz tajhle!
btw rozlustit ten "kod z obrazku" je fakt orisek... -
A Lukáš ho ještě podporoval.
-
a?
-
Vypadá to parádně vrací se mi vzpomínky na Fallout 1,2 jo to byli pařby hlavně zkoušky nafarmení expu z deathclawu a těch smrtí u toho *1*