Přejít na výpis diskuzí
První ukázka z nové hry od BioWare. Co to asi bude?
7.11.2011 | Petr Poláček
64 příspěvků
-
Podle obrázku to vypadá na podobný titul hry Uncharted, ale uvidíme co BioWare vymyslí.
BioWare má pěkně tituly a neuškodilo by, kdyby se odtrhli a začali s něčím jiným.
Počkám si, co přinese čas. -
že by FlatOut 3 ? :D
-
-
Taky mě to napadlo jako první. :)
-
FlatOut 3 s ozborjenýma vozidlama *1*
-
-
Vidíte, já to říkal...
-
Jako post-apo to nevypadá. A nějak se mi to nelíbí...
-
-
ani mne sa to nejako nepozdava
-
-
Jade Empire II to nebude. Vývoj hry byl zrušen po zakoupení studia EA, tým byl rozprášen na vývoj ME2/DA2 a značka je v součanosti na prodej.
-
Válečná střílečka, ať už FP nebo 3rd person, možná s nějakými špionážními/dobrodružnými prvky a samozřejmě "cool" filmečky. Ale primárně akce. Inspirace Uncharted může být silná. Doktoři z Bioware a kravaťáci v EA mají svou představu o budoucnosti Bioware.
-
-
Použil si kávovú usadeninu alebo tarotové karty ?
-
-
Další postapo? A od Bioware? To si nechám líbit! S RAGE to úplný terno nebylo tak by nějaká náhrada přišla vhod!
EDIT: Teda jestli to postapo bude...
EDIT2: Jen doufám, že tam nebudou žádný připitomělý závody nebo že budou mít alespoň pořádnej (čti zábavný) jízdní model -
-
Jo. Taky mi to tak pripadne. Vyprahly hory a to auto (hlavne dvere a narazniky). Ale kdo vi. ID delali Rage tusim sedm let, v Borderlands dost ulehcili grafikou a zjednodusenim nekterych hernich mechanismu. Treba to bude jen linearnejsi rpg - svym zpusobem mass effect 2.
-
-
pardon. jeste ta zbran na aute.
-
-
-
Co ked je to zavadzajuci obrazok a bude to (nakoniec) Shattered Steel 2 ;)) OK, nehrozi, ale vtipne by to bolo - svojim sposobom
-
mdk 3
-
Spomínam si že pred časom Muzyka spomínal, že by radi robili špionážne RPG, kedže tento žáner má viac priaznivcov ako SCI-FI/Fantasy. Myslím že je to prípad tejto hry. V zásade by som bol tomu i prístupný, hlavne keď po neúspechu Alpha Protocol, na túto neistú zem vstúpi asi málokto ...
-
-
Nevim kde nekdo prisel na to,ze spionazni RPG ma vice priznivcu nez sci-fi. Ja chci nejake poradne high-tech sci-fi RPG uz nekolik let. A existuje nejake? O zadnem nevim. Nejblize tomu mela Anarchy Online nebo Project Entropia. Ale obe jsou MMORPG. Mass Effect? Pro me jen akcni strilecka s rpg prvky. EVE? Krome toho ze jo to zase MMORPG,tak mi tam chybi pohyb po planetach. Vazne me nic nenapada. Udelat poradne sci-fi je mnohem tezsi nez fantasy,ktera ma jasne vymezena pravidla.
-
-
Nehovorí sa mi to ľahko, ale na tých Muzikových rečiach niečo bude. Stačí si porovnať predaje/sledovanosť špionážnych kníh/filmov oproti hard scifi. Svet je proste taký ...
-
-