Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wenceslaus
    A můžu se zeptat jak tohle všechno "víš" ?
  • ;)))))))))) on se tam jako narodil? :)))
  • Jack1947
    F2P s mikrotransakcemi? fakt já myslel že touhle neduhu se chtějí vyhnout.
  • Me taky rvalo dite, sel jsem to poresit, nacez jsem se vratil k monitoru a videl jsem uz jen vybuch u slunce...I posadil jsem si dceru na klin, aby na to videla a rekl jsem: "Vidis, tatinek vybouchnul a muzes za to ty!" Mimino se usmalo, prisahal bych, ze skodolibe! :)
  • Nechápu jak tady někdo může básnit o StarCitizien, kdo vi kdy hra vůbec vyjde a zatím to s ni vypada ze to bude tezkej payforwin a rozhlehlost hvězdného systemu zrejme smesna oproti Elite.
  • jump:
    uznavam ze chyba je z casti u mna, ja som sa o hru vobec nezaujimal kym nebol release, pretoze vsetky early access a kickstartery ignorujem, nie som ochotny platit za hru ktora nie je dokoncena.
    akonahle bola hra vydana tak som ju kupil, bez toho ze by som studoval fora alebo co i len cakal na recenziu, proste som sa nechal nachytat na hype aka je to pecka. mozno keby som si predtym nastudoval co v hre realne je a co nie, tak hru nekupim.

ja zase hru tiez bezdovodne nezhadzujem, sam ju hram pravidelne a paci sa mi, len som sa citil trochu oklamany ze som kupil nedokoncenu hru, ktoru frontier oznacil ako dokoncenu (tym ze ju vydal).
  • Jinak doporučuji shlédnout - zvláště pro pochybovače, že Elite nemůže být i akční. Obzvláště druhá půlka vide je moc zajímavá. Krásně je tam vidět jak se dá pronásledovat wanted loď po systému..

https://www.youtube.com/watch?v=___lRaq-xZ4
  • Fajn. Díky. Být to na Steamu, už jsem to koupil. Jsem hrozně línej si dělat někde účet. Snad se překonám. Tu hru sleduju už dlouho a mám pocit, že stojí za to. *4*
  • Ano, hraji to na klavesnici a mysi a nemam nejaky vyrazny problem. Asi by se to dalo pres joystick ovladat lepe, ale to je moje domenka. Klavesnice a mys me celkem staci.
  • hlavni bonus co bude mit SC bude to, ze to po par hodinach tihle lidi dohraji a muzou vesele kupovat nejakou dalsi horkou novinku ;)
  • ne on se z nej prej jeste nehnul ;)
  • to necti.. to pisou nejky **** :) aby jsi o neco prisel tak musis byt mega **** :)
  • Hraje to někdo spokojeně na myši s klávesnicí? Už dlouho uvažuju o tom, že si to koupím, ale jsem si nejistý kolem ovládání. Hraju Microsoft Flight Simulator na max. realismus výhradně s myší a klávesnicí a v pohodě. Boj mě moc nezajímá. Jen obchod a průzkum. Díky za případnou radu.
  • WTF Petr Polacek objevil Eranin? To je muj domaci system...
  • Supr. Odpověděl si mi na otázku kterou jsem se bál položit. :) Zatim sem vzdycky doletěl.
  • AZEBAN? Tusim někde kolem AULINu. :)
  • Ono to neni o lodich ale o vesmirych stanicich tusim, a bylo to na Galnetu. Asi pet systemu.
  • v systemu Ondatra
  • aacid: dakujem za urcite fakty, ktore sa clovek nedozvie snad nikde ako od nezaujateho cloveka.

jump: mozno som z chudobnej krajiny ale DA:I za 60 eur? nepoznam nikoho kto by si to za tolko kupil. GTAV na kt caka pol planety stoji 37eur v krabici, takze asi odtial to moje porovnanie s 'dokoncenym' ELITE. Je jasne preco premenovali verziu na 1.0 pred Vianocami, ale je to ich vec. Nech to daju za 35e, alebo nech to vytuninguju na maximum, potom dam 50 eur. Kedze som hral ELITE1 8farebnych monitoroch, a aj dvojku Frontiera: First Encounter (len trojku si nejak neviem vybavit).
  • prosim vaaas, jak se tam dostanu? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit