Přejít na výpis diskuzí
První update Elite: Dangerous pojmenuje systémy po objevitelích a přidá komunitní úkoly
11.2.2015 | Aleš Smutný
49 příspěvků
-
Presne tak, vyzivne rezby je dostatek, minule jsem se octil v combatu, kde bylo asi 30 stroju, docela masakr. I zapojil jsem se, par lodi znicil, pak uz jich proti me bylo ale asi 10 a to jsem byl rad, ze se mi povedlo boostnout a cruisnout asi s 5% hull jsem zazracne prezil. Ty opravy na drazssi lode uz jsou hodne drahy a to nemluvim o pojistce pri zniceni lodi a o tom, ze vetsinou prijdete o naklad. Smrt v tyhle hre hodne boli a proto je clovek pri fightu uplne zakousnutej do joysticku a nevnima okoli. Presne tohle jsem chtel! Jo a neni vyjimkou, kdy ten souboj trva 15 minut, coz cloveku prijde jako hodina a ma pak ruce vytahany jak vopicak, pri poslednim vyhranem souboji s mnohem silnejsi lodi jsem si zaYesoval tak nahlas, ze jsem vzbudil celou rodinu :))
-
no 50eur som za hru na PC uz davno nedal... asi tak 100 rokov. bud to zlacnia alebo pridaju obsah a bude to OK, nie kazdy si kupuje nedokoncene produkty ako ty.
-
pockej si na 1.2. (brezen) planujou se klanove utoky atd...zacne se mnohem vic vesmir osidlovat lidi branit "sva" uzemi...
pokud chces ted, tak doporucuju bacony....tam se bojuje skoro vzdy.. ;) -
Jo no, chtějí za to stejně jako jiné tituly. Což fakt nechápu, jak si to mohou vůbec dovolit :(
PS: koupil jsem v pre-orderu a spokojenost. -
Uz je tam nejaka zabava pro lidi co chtej bojovat?
-
Jen houst a vetsi kapky, vcera jsem si jen tak letal nad nocnimi mesty a ty svetla jsou fakt uchvatny, route planner na 1000 LY je vyborna vec, predtim to byl dost vo$er. Vsem tuhle nadhernou hru muzu jen doporucit.
-
rikat o hrani her, ze je zrout casu mi prijde trosku pokrytecky...nez-li mi zacnes odpovidat, tak se prosim zamysli na jakou cast reaguju...
-
šel bych do toho, ale chtěji za to nesmysl *9*
-
je to zrut casu, ale lietat si po galaxii v ASP je az meditativna cinnost...