Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Llour
    Tak schválně, kolik bude předobjednávek *1*
  • Rozumím tomu takhle dostanete pár nových jednotek, naleštěné vojáky, střídání ročních období a zůstane Vám stupidní AI siege, velmi nudné souboje, naprosto holý micro management a ořezaná politika a abych nezapomněl budete chudší o 15 euro.
  • rancor1223
    A fungující AI bude kdy?
    • Walldstein
      Až v CA pochopí že kvalitní grand strategie nestojí jen na množství národů, hromadě jednotek a véééélké mapě, ale že je taky důležitý aby ten počítačem ovládaný nepřítel dokázal "myslet" a reagovat na kroky hráče, nemluvě o tom aby dokázal hráči připravit pořádně horké chvilky.
      Jenže na druhou stranu si to možná uvědomují až moc dobře, ale vzhledem k tomu, že by děti mohli plakat, že je to moc těžký tak raději budou dělat hru s AI pomalu na úrovni posledních CoD...
      • herni prumysl si uz zvykl, ze se cela rada her hraje (jen/zejmena) v MP, k cemuz staci jen primitivni AI. dokud to bude vetsina hracu podporovat, nikdo nebude investovat do lepsi AI
        • Walldstein
          Což je škoda, protože dobrá AI by mohla obstát i v MP..
    • AI = atrapa inteligencie ;)
  • Nevim co na to rict, na jednu stranu je tohle skvela zprava jelikoz mody z urcitych "mini" konfliktu byly nejlepsi, ale zase na druhou stranu hra potrebuje jeste opravdu hodne doladit a oni uz vydavaji datadisk. :( Ted z jineho soudku, porad si nedokazu vysvetlit proc hra nejede stejne dobre jako shogun, popr. fots?
  • Magister_Peditum
    No, doufal jsem spíš v obdobu Barbarian invasion.
    • Na to se strašně moc těším, Rome - Total War: Barbarian invasion byl můj nejblíbenější :)
  • Vždy jsme plávali, že se budeme jednotlivým konfliktům antického světa budeme věnovat blíže a Caesarova válka s Galy je ideální začátek,“ zní z Creative Assembly. - to jako vážně? ;)
    • Ty jsi snad nečetla Axterixe a Obelixe?!
      • Četla, ale co to má společného s těmi prasárnami v textu? :)
        • Myslel jsem, že narážíš na téma. A ne téma českého jazyka...přeci jen, období, kdy jsme jako národ byli štěstím bez sebe, že můžeme vydávat česky psané noviny drobet pominul a na herním webu bych pár překlepů prominlu.
          • Jo a dal jsem si mínus, aby místní rýpalové měli blažený večer :-)

A teď....teď se jde na salsu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit