Přejít na výpis diskuzí
První velký datadisk k Total War: Rome II obsáhne válku s Galy
2.12.2013 | Aleš Smutný
80 příspěvků
-
Musím říct že po patchy 8..je optimalizace o dost lepší aspoň u mě se výkon zvedl o cca 30%..a co se týče GamePlaye..tak módy typu Divide et Impera nebo od našeho krajana Radiouse...hodně to zlepšují...a na nadcházejícím modding summitu by mělo CA uvolnit map editor..:) takže půjde zmodovat paradne i mapa kampaně...a to nemluvím o připravovaném ROME 2 Total Realism..Roma 2 určitě není žadnej trhák..ale ofiko patche ze strany CA a hlavně moderska komunita z toho podlě mě udělají velmi dobrou hru..což mě vede k názoru že ta hra není v jádru špatná a dost věcí ještě pujde zlepšit...viz informace zde http://www.twcenter.net/
-
a kdy to má vyjít?
-
spis huronsky rehot....proslo jim to uz tolikrat, ze z jejich strany neni zadny duvod se timhle zabyvat
-
taky by mohli vydat neco, co uz je od zacatku plnohodnotna hra, bez zasadnich chyb a s optimalizaci na vetsinove pouzivany HW... *7* Misto toho se serie TW pomalu stava znamou predevsim vydavanim zasadnich patchu jeste pred oficialnim uvolnenim nedodelku vydavaneho za vysledny produkt a naslednym testovanim na zakaznicich
-
no minimalně jsi ty dvě dlc zdarma dostal, pokud jsi měl preorder, tak tri.
Taky by klidně mohli CA vydat hru a uz na ni nemaknout, to mi neprijde jako lepsi scenar. -
lol...
-
Tak sami psali, že nepřítel útočil jako RKKA za 2.s.v. *3*
-
jako kdyby to bylo prvne, co vydali nedodelek a misto oprav se venovali chrleni DLC.
-
Slůvko thepiratebay ti asi nic neříká, co? *15*
-
Tak to ani náhodou. Naopak šlo o jeden z nejlepších launchů v historii Total War.
-
Já bych spíš bral nějakou vycpávku mezi Medievalem a Empire - zkrátka období třicetileté války. Ale jinak je mi to jedno, zkrátka hlavně, aby to bylo z Evropy. *1*
-
Jestli máš neorigo tak to máš asi smůlu jinak Steam to stahuje automaticky ... a nebo tím na něco narážíš ? :D
-
Kingdoms...vrchol datadisků
-
minimálně to měli dát zadarmo jako náplast za zmršený release
-
taková trochu blbá otázka... kde se stahujou ty patche? googloval jsem, ale nemoh jsem to za boha najít.. dík :)
-
Souhlas, jako by si to dost neposrali při startu. Oni do nedodělané hry začnou práskat DLC. Já rozumím tomu, že asi mají týmy, které se věnují opravě hry a týmy, které se věnují tvorbě DLC, ale i tak to působí divně.
-
Zase vzhledem k tomu, jak momentálně v Rome 2 funguje Falanga, nedivím se, že do Řecko-Perských válek ani Peloponéské války nešli.
-
To mě baví. Tady to jde udělat 1 tah = 2 týdny, v původní hře to udělat prostě za žádnou cenu nešlo. Teda to jsou slova autorů, to mi dost smrdí.
-
Smutné je, že dokud to neopraví, tak by tohle byla jediná věc, kvůli které bych si to, i přes ty bugy, zahrál.
-
Jako velký fanoušek série mi tohle opravdu vadí. Na Rome II jsem se těšil opravdu hodně, ale je mi do breku když čtu jak je to posr.. ! Pak se zase budou všichni divit, že se jim další díl neprodává a že bla bla bla na PC jsou jen piráti bla bla bla, protože si to předem radši stáhnou. Podobné je to u hodně her.