Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pamätáte si datadisk na Medieval II: Total War? Mal 4 samostatné kampane za trošku vyššiu cenu(ja som ho kupoval za 799 sk, čo je možno 25 eur).
    Asterix a Obelix by mali spraviť výpravu smer štúdio CA a poriadne to tam vyplieskať, aspoň tak ako to robia vo filmoch. Za nenažranosť a pohromu zvanú Total War 2: Rome.
  • možná by měl někdo těm CA říct, že by nebyl špatný neměnit to co na minulých dílech dobře fungovalo a naopak opravovat věci co jsou rozbité, jako třeba diplomacii která nefunguje už 8 dílů za sebou.. úplně vidím to ticho a šok ve studiu po vyslovení téhle revoluční myšlenky
  • Ještě jsem zapomněl dodat Shoguna 2 rozjedu na ultra ..
  • No já musím říct, že jejich snaha je znát po patchi 6 nebo 7 (nevím tak moc jsem to nehlídal) se mě už hra skoro vůbec neseká (jen když se to začne mlet, ale to tam mám armádu na max + ještě zvětšenou 1vs1) Ai nevím jak na tom je, ale když si zahraju historickou bitvu tak chvíli je ok pak mě přijde taková zmatená asi to nebude ještě ono. Konečně tam jsou formace, ale někdy prostě nechtěj útočit a chovají se jednotky dost divně někdy se můžu doslova uklikat jak blázen aby na něj zaútočily ..... Falangy pro hoplity vypadají furt hnusně takže závěrem je ještě co dohánět, ale už to není tak hrozné, určitě bych tomu stále nedal 10/10 dle mého takhle měla vypadat hra hned po vydání, ale jak jsem říkal je stále co dodělávat ....
    Jo a nevíte prosím vás zda jde vypnout ta HOVAD... když najedu myší na jednotku a mohu ji levým tlačítkem posouvat ?
  • Walldstein
    Což je škoda, protože dobrá AI by mohla obstát i v MP..
  • Walldstein
    Ehm...bavíme se o AI, ne o lidském protihráči, bez smyslu pro strategii útoku na opevněné město..
  • a mne to nejak nie a nie padnut
  • herni prumysl si uz zvykl, ze se cela rada her hraje (jen/zejmena) v MP, k cemuz staci jen primitivni AI. dokud to bude vetsina hracu podporovat, nikdo nebude investovat do lepsi AI
  • Mě by bohatě zatím stačilo kdyby to fungovalo jak má :D
  • Spíš první světovou válku, těch her moc není, takže by to určitě přitáhlo pozornost. (vím o modu do napoleona)
  • Tragedie dnesni doby, hra byla vydana v uspechanem stavu alfatestu a misto toho, aby se snazili udobrit si rozladene hrace, opravou enginu, hloupe AL, zmenou opravdu debilniho interface, takmer nefungujici a velice strohou diplomaci atd. ...tak vydavaji nesmysly typu blood pack a ted pred vanocemi, dalsi placene DLC. Tohle DLC by meli jako omluvu dat vsem zdarma a prosit hrace, aby je vzali zpet na milost. Ale co predobjednavky se jen hrnou ... hnus.

Ode mne jiz neuvidi ani EUR a bez modifikace jako napr. radious je tento hnuj nehratelny.
  • Tikov
    Tak jestli urychleně postupovali s lokální převahou, krytí pod silnou palbou vlastních obléhacích strojů a lučištníků s podporou jízdy a pak rychle vnikli do perimetru obrany a vymazali ti jendotky v boji muže proti muži, tak mi to zase tak špatné nepřijde... ale trochu moc anachronické.
  • Walldstein
    Až v CA pochopí že kvalitní grand strategie nestojí jen na množství národů, hromadě jednotek a véééélké mapě, ale že je taky důležitý aby ten počítačem ovládaný nepřítel dokázal "myslet" a reagovat na kroky hráče, nemluvě o tom aby dokázal hráči připravit pořádně horké chvilky.
    Jenže na druhou stranu si to možná uvědomují až moc dobře, ale vzhledem k tomu, že by děti mohli plakat, že je to moc těžký tak raději budou dělat hru s AI pomalu na úrovni posledních CoD...
  • Walldstein
    O stromu výzkumu ani nemluvit..tohle neni výzkum, ale prasárna co vymyšlená tak "geniálně", že než člověk něco použitelného vyzkoumá tak je téměř polovina hry pryč a už aby se rychle začali plnit hlavní cíle..
    Velkej problém je stále AI, včera sem chvilku hrál..no ta chvilka byla sice asi dvě a půl hodiny, ale po úžasný bitvě o jedno mé město sem raději šel od toho. Protože čekat 20 minut než se AI rozhodne, že proti hradbám města provede útok po vzoru rudé armády za 2.sv. to je opravdu hodně i na mě..
  • me na techhle modech do starsich tw mrzi že nepredelaji strategicou mapu, ingame bitvy vypadaji porad dobre ale na tu mapu se neda koukat. pritom by stačilo tam dat jen nejakou namalovanou mapu
  • Mě by spíš zajímalo, kdy se k nám od CA dostanou první střípky informací o tom, kdo mohl za její stav
  • vždyť to jsou jen PR kecy
  • počkejte si na Europu Barbarorum 2 to bude teprve Rome 2 *4*
  • Walldstein
    Hej tak to je dobrej nápad..škoda jen, že ani do původního Rome to nevyšlo, tak pochybuju, že se nám splní "sen" hrát za malou galskou vesnici s Asterixem a Obelixem jako hrdiny, Majestatixem jako vládcem, a Panoramixem jako generálem s lektvarem "nepřemožitelnosti". Jako agenta bych nasadil Trubadixe, ten by zajisté dokázal svým zpěvem a hraním sabotovat jakoukoliv armádu...
  • Walldstein
    Já bych spíš než Medieval III uvítal třeba Empire 2 Total War..Protože spousta nápadů z Rome 2 by se tam dobře hodili...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit