Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Urcite ano..ked uz su tam take fantasmagorie ako agentky v minisukniach tak aj ten Asterix a obelix sa urcite casom dostavia. Tej hre by to uz nemohlo uskodit.
  • Goty ediciu dostane hra ktora sa bez Goty edicie poriadne neda ani hrat, na to uz nemam slov
  • Doufám, že tam bude Asterix a Obelix
  • Dneska jsem to po 2 měsících zapnul, říkám, jak to bude fajné opatchované, dám najmout v kampani agneta a hapalo mi to, tak už zase nemám náladu to hrát *13*
  • spíš co jsem tak četl, aby nebyl poslední vůbec, série je to jinak dobrá v porovnání s tím co teď vychází za strategie.
  • ale najlepsia blbost je kolko to stoji... keby to stalo 5 euro mozno dam.. ale aby to mali amici za 15 dolacov a briti za 10 libier ale my musime platit 15 euro tak na to sa mozem z vysoka..
    Total War: Rome 2: Caesar in Gaul is out December 12th 2013 for $14.99/£9.99/€14.99.
  • Jo a dal jsem si mínus, aby místní rýpalové měli blažený večer :-)

A teď....teď se jde na salsu...
  • Myslel jsem, že narážíš na téma. A ne téma českého jazyka...přeci jen, období, kdy jsme jako národ byli štěstím bez sebe, že můžeme vydávat česky psané noviny drobet pominul a na herním webu bych pár překlepů prominlu.
  • Takže se nic moc nezměnilo, co se gameplaye týče? :( Koupil jsem si originálku a furt tak nějak čekám, že to doladí.
  • rancor1223
    Nezapomeň na zprasený strom výzkumu, který je prakticky nepoužitelný.
  • Až vyjde Goty edice dám tomu ještě šanci. Pominu-li technické nesnáze, některé nápady ohledně kampaně jsou zkrátka přes čáru. Po uhlazeném Shogunovi bych čekal jiná rozhodnutí. Něco se muselo při vývoji zvrtnout, ale to už je jiný příběh. Rozhodně bych druhý Romě fanatický nepranýřoval, ale zatím to řečí čísel vídím maximálně na 6 až 7 z 10ti. Porovávám se všemi předchozími díly a datadisky. Recenzentská verze prý tolik nesnází neměla - proto možná ta vysoká hodnocení, i když to zase v porovnání s ostatními díly není tak slavné. Nainstaloval jsem si první Rome (můj neoblíbenější díl ze všech) a bylo to o nečem jiném. Tak se snažte, panové a dámy :), doufám že Rome II byl poslední kiks.
  • Nemuzu si pomoct, ale tento TW me absolutne nechytl *9* Kdyz pominu priserny technicky problem na startu. Dnes uz hraju vcelku plynule na High. Nechapu proc High u Rome 2 vypada mnohem hur nez u Shoguna, ale to necham bejt. Prijde mi hrani hrozne nudny. Na strategicke mape mam pocit ze jenom stavim army a utocim, zadna jine aktivity tam nejsou. Stavebni interface je podle me hroznej, ale to je mozna jenom vec vkusu. Diplomacie porad o nicem, braneni mest a dobyvani take o nicem. Celkove mi mechaniky na stragicke mape prijdou velmi orezany, napriklad oproti Empire nebo Medievalu 2. A boje jsou rychle, vicemene jenom o tom ze se vytvori obrovsky chumel a clovek jenom kouka :/ Nevim absolutne me to zklamalo *10*
  • Llour
    Tak schválně, kolik bude předobjednávek *1*
  • Rozumím tomu takhle dostanete pár nových jednotek, naleštěné vojáky, střídání ročních období a zůstane Vám stupidní AI siege, velmi nudné souboje, naprosto holý micro management a ořezaná politika a abych nezapomněl budete chudší o 15 euro.
  • Četla, ale co to má společného s těmi prasárnami v textu? :)
  • Ty jsi snad nečetla Axterixe a Obelixe?!
  • rancor1223
    A fungující AI bude kdy?
  • Nevim co na to rict, na jednu stranu je tohle skvela zprava jelikoz mody z urcitych "mini" konfliktu byly nejlepsi, ale zase na druhou stranu hra potrebuje jeste opravdu hodne doladit a oni uz vydavaji datadisk. :( Ted z jineho soudku, porad si nedokazu vysvetlit proc hra nejede stejne dobre jako shogun, popr. fots?
  • Magister_Peditum
    No, doufal jsem spíš v obdobu Barbarian invasion.
  • Vždy jsme plávali, že se budeme jednotlivým konfliktům antického světa budeme věnovat blíže a Caesarova válka s Galy je ideální začátek,“ zní z Creative Assembly. - to jako vážně? ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit