Přejít na výpis diskuzí
První velký datadisk k Total War: Rome II obsáhne válku s Galy
2.12.2013 | Aleš Smutný
80 příspěvků
-
nie ako agenti, ako navrat hrdinskych jednotiek, ako general bude zase druid co bude mat boost carovny napoj pre dedincanov( aspon ako mod si to viem predstavit)
-
Ústredie CA
"RTW2 : Rise of Persia / Greco-Persian Wars / Peloponnesian War, anybody? Nah, BOORING! Let's make a game about Caesar's conquest of Gaul. It doesn't matter that it was 8 years of mostly "peace" with a few rebellions here and there with barbarians who never really stood a chance. Caesar is there. That's all people care about." -
Tak jistě chápeš že v CA žijí v představě, že € je stejně silné/slabé jako $..
-
Jo, ať je přidaj...už se těšim až s jednou Galskou vesnicí ovládnu celý svět... *1*
-
AI = atrapa inteligencie ;)
-
Sice sem si datadisk přál jinej ale tahle kampaň by mohla být hodně zajímavá obzvlášť jestli se vážně inspirovali Zápisky o Válce Galské. Těším se že se vrátí historické postavy a doufám že tam budou konečně i historické události a třeba i víc videí který v základní hře hrozně chybí. Velký plus je taky jeden tah = 2 týdny a roční období :)
-
Myslím že Bójové, Nerviové a Galátové budou po koupi datadisku přístupní i v hlavní kampani ;) Upřímě sem nečekal že je do ní nakonec přidají a to eště takhle relativně brzo po vydání.
-
A dočkám se i Bójů jako samostatného národa v Rome 2 ?!!!! asi ne.... prostě naši předci jsou opomíjeni stejně jako Husiti co nakopali skoro celé Evropě zad..
-
Jsem s tebou za jedno..
-
Coz o to, me to taky cas od casu spadne, ale vic me stve ta narocnost. Na 4Ghz i7 a gtx680 se mi to proste seka:(
-
patří jinam :D
-
Na to se strašně moc těším, Rome - Total War: Barbarian invasion byl můj nejblíbenější :)
-
Na to se strašně moc těším, Rome: Barbarian invasion byl můj nejblíbenější :)
-
Vidíš, třeba právě jako agenti.
-
no ono i ostatní díly se vyladili k dokonalosti až postupem času, Shogun 2 byl poáná prasárna při launchi (podle m horší než u rome 2)
-
predobjednavka je na steamu, pro ostatni, ale kaslu na ne.
-
lol fakt a jeste v male sleve :D
-
Snad ne, byla by to škoda. Je prostor i pro další období. Docela nahlas se spekuluje o Medievalu III.
-
už to vyšlo
-
Bože hlavně si to nekupujte a nepodporujte tu odfláknutou práci co nám CA a SEGA naservírovali, největší humbuk už utichl, ale to neznamená, že ty kraviny co tam byly, už nejsou.