Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nie ako agenti, ako navrat hrdinskych jednotiek, ako general bude zase druid co bude mat boost carovny napoj pre dedincanov( aspon ako mod si to viem predstavit)
  • Ústredie CA
    "RTW2 : Rise of Persia / Greco-Persian Wars / Peloponnesian War, anybody? Nah, BOORING! Let's make a game about Caesar's conquest of Gaul. It doesn't matter that it was 8 years of mostly "peace" with a few rebellions here and there with barbarians who never really stood a chance. Caesar is there. That's all people care about."
  • Walldstein
    Tak jistě chápeš že v CA žijí v představě, že € je stejně silné/slabé jako $..
  • Walldstein
    Jo, ať je přidaj...už se těšim až s jednou Galskou vesnicí ovládnu celý svět... *1*
  • AI = atrapa inteligencie ;)
  • peaNutz
    Sice sem si datadisk přál jinej ale tahle kampaň by mohla být hodně zajímavá obzvlášť jestli se vážně inspirovali Zápisky o Válce Galské. Těším se že se vrátí historické postavy a doufám že tam budou konečně i historické události a třeba i víc videí který v základní hře hrozně chybí. Velký plus je taky jeden tah = 2 týdny a roční období :)
  • peaNutz
    Myslím že Bójové, Nerviové a Galátové budou po koupi datadisku přístupní i v hlavní kampani ;) Upřímě sem nečekal že je do ní nakonec přidají a to eště takhle relativně brzo po vydání.
  • A dočkám se i Bójů jako samostatného národa v Rome 2 ?!!!! asi ne.... prostě naši předci jsou opomíjeni stejně jako Husiti co nakopali skoro celé Evropě zad..
  • Jsem s tebou za jedno..
  • Coz o to, me to taky cas od casu spadne, ale vic me stve ta narocnost. Na 4Ghz i7 a gtx680 se mi to proste seka:(
  • patří jinam :D
  • Na to se strašně moc těším, Rome - Total War: Barbarian invasion byl můj nejblíbenější :)
  • Na to se strašně moc těším, Rome: Barbarian invasion byl můj nejblíbenější :)
  • Vidíš, třeba právě jako agenti.
  • prudislav
    no ono i ostatní díly se vyladili k dokonalosti až postupem času, Shogun 2 byl poáná prasárna při launchi (podle m horší než u rome 2)
  • predobjednavka je na steamu, pro ostatni, ale kaslu na ne.
  • lol fakt a jeste v male sleve :D
  • Snad ne, byla by to škoda. Je prostor i pro další období. Docela nahlas se spekuluje o Medievalu III.
  • už to vyšlo
  • Bože hlavně si to nekupujte a nepodporujte tu odfláknutou práci co nám CA a SEGA naservírovali, největší humbuk už utichl, ale to neznamená, že ty kraviny co tam byly, už nejsou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit