Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Má to vůbec ještě něco společného z původní sérií?:(
    • Ano, název.
    • Mechwarrior_bw
      sú tam autá *1*
    • Je to spin-off. Regulérní 4. díl je v přípravě.
    • Pan_Klobouk
      Ne, chudak Colin McRae se obraci v hrobe. Jeste ze uz na tom chvili neni jeho jmeno, i tak by si ale asi odplivnul.
      • Nevím, co do toho taháte Colina?! Už dávno to není Colin ale DIRT;-) Tohle je jen takove mezi díl, jak píše Marek, je to pro ty, co si chtějí užít arkády a gymkhanu :-)
        • Pan_Klobouk
          Tak vis jak... jeste prvni DiRT mel v podtitulu Colina. A ve dvojce se jezdil nejaky McRae championship na jeho pocest. Takze Colin uz to davno neni, ale jen chvilku. ;)

A jasne, tohle neni plnohodnotny DiRT 4, ale jenom takova odbocka do poctu. A mozna bude i dobra a zabavna, o tom se nepreme.

Vubec nejhorsi ale je, ze tahle serie jen zabira misto a nahrazuje to, na co jsme byli od Codemasters zvykli. Totiz na poradnou rallye hru. At se to jmenuje jak chce, at tam treba i maji toho noumu Blocka s jeho gymkhanou... ale at to ma taky normalni erzety a rallye takovou, na jakou jsme tady v Evrope zvykli.
          • Ale o to právě jde. Místo toho, kdyby raději udělali fakt rally hru, udělali by sakra dobře. Takhle mají jen ten DiRT (který nebyl o rally nikdy) a pozapomněli, co mělo být pro značku to hlavní (ano, měla to být rally), jednička měla alespoň nějaké náznaky, ale ostatní? Pchew...
        • Je klika, že už vypustili jméno Colina, protože když to člověk vidí, tak by chudák Colin musel vstát z hrobu a umlátit je volantem... Opravdu bych raději viděl nějakou pořádnou vymakanou rally než tyto paskvily, kterých je hodně, třeba Flatouty naopak, kromě hrůzunahánějící trojky, jsou super, ale to proto, že se neberou vážně a vážná ani být nechce, kdežto pomyslné ego Dirt série (kromě jedničky) sahá až do nebes *15*.
      • Meleš kokotiny
  • Zlatej Colin McRae Rally 2 *3*
    • Ó ano.
  • FlatOut 3 ?
  • Takhle mel vypadat treti Flatout, od DiRTu bych radeji konecne poradny rallye. Ale toho se uz asi nedockam
  • Divotvurce
    Vůbec bych se nezlobil, kdyby z toho vylezl třetí FlatOut.
    • jak občas v komentech narážím na tvé názory, tak s tebou většinou souhlasím, neposlal bys mi na sebe nějaký kontakt? třeba mail? můj je 94NiS88@seznam.cz
      • Divotvurce
        Jasně, proč ne. Mám tu mail: david.mikerasek@centrum.cz
        • díky
  • Vypadá to dobře, taková náhrada Flatoutu 3, který byl jedno velké fiasko. Tak si to aspoň vynahradíme v Dirtu :D
  • tady se někdo velmi inspiroval Flatoutem...chudák Colin Mc Rae se musí obracet v hrobě, z rally udělat destrukční derby?? nvm no..
  • Souhlasím, náhrada FlatOutu skvělá, určitě to bude dobrý destruction derby, ale na druhou stranu, "Colin McRae rally", na kterou Dirt navazuje, pro mne byla vždycky tou nejlepší rally, a pokud se z ní stane toto, tak je mi to líto :( Starý Colin a skvělé RZty byl nepřekonatelný zážitek...
    • To je jasný. Starej CMR byl nepřekonatelnej a RZ mi strašně chybí. Etapy, oprava auta v omezeném čase, nastavování, ladění.... to bylo něco, proto hraju ještě starýho CMR 4 :) Mě v Dirtu nevadí šou, ale měli by tam dát zpátky klasický RZ.
  • Docela se na to i těším.Přijde mi to jako pěkná kompenzace za po*ranej Flatout 3 *4*
  • kdyby aspon udelai gridy dvojky nekde sem cetl ze na nem mozna pracuji uz jen ten teamovy koleka a ty nalepky sponzoru atak . stoupat v vzhuru ve svetovem zebricku.
    • Zelenej
      suchej trůlek *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit