Přejít na výpis diskuzí
První video z hraní agresivního DiRT Showdown
27.1.2012 | levis
39 příspěvků
-
Ale o to právě jde. Místo toho, kdyby raději udělali fakt rally hru, udělali by sakra dobře. Takhle mají jen ten DiRT (který nebyl o rally nikdy) a pozapomněli, co mělo být pro značku to hlavní (ano, měla to být rally), jednička měla alespoň nějaké náznaky, ale ostatní? Pchew...
-
díky
-
Jasně, proč ne. Mám tu mail: david.mikerasek@centrum.cz
-
tady se někdo velmi inspiroval Flatoutem...chudák Colin Mc Rae se musí obracet v hrobě, z rally udělat destrukční derby?? nvm no..
-
jak občas v komentech narážím na tvé názory, tak s tebou většinou souhlasím, neposlal bys mi na sebe nějaký kontakt? třeba mail? můj je 94NiS88@seznam.cz
-
Jestli je pravda,jak tady nektery lidi tvrdi,ze jde o spin off,tak mi to nevadi,urcite to bude sranda.Krome Flatoutu tady prakticky zadny destruction derby neexistuje.Pamatuje si nekdo na Dirt track racing?Na svoji dobu bomba zavody s vybornou fyzikou a s takovejma moznostma stelovani auta ze by dnesni hry mohli tezce zavidet.Jinak od 4tyho dilu Dirta bych si pral klasicky erzety,dlouhy,trosku obtiznejsi nez Dirt 3 a hodne jejich variaci. A UZ TAM KUR_A DEJTE NAKY SKODOVKY :D
-
Nevím proč všichni remcaj že by se Colin obracel v hrobě, když už je to dávno jen DiRT, bez Colina v názvu... Já osobně jsem jen rád, že Codies prdějí jedny závody za druhýma a to ať off-road, nebo F1, protože mám vždycky jistotu, že to bude podařený titul ať už arkáda nebo simulace, ale vždycky s kloudným jízdním modelem.
-
FlatOut 3 je zmrzacen a tohle vypada na solidni zabavu
-
cistej Flatout proste tragedie
-
Docela se na to i těším.Přijde mi to jako pěkná kompenzace za po*ranej Flatout 3 *4*
-
Ano, název.
-
Tak vis jak... jeste prvni DiRT mel v podtitulu Colina. A ve dvojce se jezdil nejaky McRae championship na jeho pocest. Takze Colin uz to davno neni, ale jen chvilku. ;)
A jasne, tohle neni plnohodnotny DiRT 4, ale jenom takova odbocka do poctu. A mozna bude i dobra a zabavna, o tom se nepreme.
Vubec nejhorsi ale je, ze tahle serie jen zabira misto a nahrazuje to, na co jsme byli od Codemasters zvykli. Totiz na poradnou rallye hru. At se to jmenuje jak chce, at tam treba i maji toho noumu Blocka s jeho gymkhanou... ale at to ma taky normalni erzety a rallye takovou, na jakou jsme tady v Evrope zvykli. -
Je klika, že už vypustili jméno Colina, protože když to člověk vidí, tak by chudák Colin musel vstát z hrobu a umlátit je volantem... Opravdu bych raději viděl nějakou pořádnou vymakanou rally než tyto paskvily, kterých je hodně, třeba Flatouty naopak, kromě hrůzunahánějící trojky, jsou super, ale to proto, že se neberou vážně a vážná ani být nechce, kdežto pomyslné ego Dirt série (kromě jedničky) sahá až do nebes *15*.
-
Nevím, co do toho taháte Colina?! Už dávno to není Colin ale DIRT;-) Tohle je jen takove mezi díl, jak píše Marek, je to pro ty, co si chtějí užít arkády a gymkhanu :-)
-
Takhle mel vypadat treti Flatout, od DiRTu bych radeji konecne poradny rallye. Ale toho se uz asi nedockam
-
Ó ano.
-
No .. vypadá to jako FlatOut :) Konečně na tom enginu (snad nepodělají fyziku :) )udělají i takovou hru :) Ještě něco na okruhy a bude to fajn :)
-
Meleš kokotiny
-
Vůbec bych se nezlobil, kdyby z toho vylezl třetí FlatOut.
-
suchej trůlek *7*