Přejít na výpis diskuzí
První video z hraní agresivního DiRT Showdown
27.1.2012 | levis
39 příspěvků
-
asi si byl v pytli pyteli :-P
-
sú tam autá *1*
-
Jé Marku kdyby jsi měl tak pravdu.A držím ti palce takových lidí jako jsi ty je fakt málo *3*
-
FlatOut 3 ?
-
oprava: nevim proč sem napsal PS3.. myslel sem x360...
-
Taky, můj nejoblíbenější díl byl CMR2, na PS3 mě chytla DIRT1 ale DIRT2 bylo bohužel výraznější, jak soundtrackem, tak propracováním menu a všech částí hry které k tomu patří, bohužel to bylo notně Americký a všude na vás vykukovaly ty americké superstár kids takže to bylo trošku mínus, ale jinak paráda. Ovšem CMR3 pro mě naprostý propadák.. nevýrazný a nepřehledný menu, soundtrack že by u toho jeden usnul a nějaká opakovatelná hratelnost? Vůbec. No a teď tohle, z těch záběrů to vypadá dost bláznivě takže doufám, že to nebude další extrém.. ale nic horšího než Flatout 3 nás snad už nikdy nepotká.
-
kdyby aspon udelai gridy dvojky nekde sem cetl ze na nem mozna pracuji uz jen ten teamovy koleka a ty nalepky sponzoru atak . stoupat v vzhuru ve svetovem zebricku.
-
Je to spin-off. Regulérní 4. díl je v přípravě.
-
Dvojka GRiD bude oznáme velice brzy a vyjde letos.
-
RBR se špatně prodával. Takže pokračování se nedočkáme.
-
CMR 2 byl super, ale jeste radsi bych videl kvalitniho nastupce RBR. Ale asi se nedockame...
-
To je jasný. Starej CMR byl nepřekonatelnej a RZ mi strašně chybí. Etapy, oprava auta v omezeném čase, nastavování, ladění.... to bylo něco, proto hraju ještě starýho CMR 4 :) Mě v Dirtu nevadí šou, ale měli by tam dát zpátky klasický RZ.
-
Zlatej Colin McRae Rally 2 *3*
-
Mno v GRIDu už to bylo i poměrně dost podobná mapa tak že oslněnej fakt nejsem *9* Škoda že nepracují na dvojce Dirtu už bylo dost *9*
-
Ne, chudak Colin McRae se obraci v hrobe. Jeste ze uz na tom chvili neni jeho jmeno, i tak by si ale asi odplivnul.
-
Má to vůbec ještě něco společného z původní sérií?:(
-
coze? prej vypada to dobre to vypada katastrofalne a dirt 2 byly tak super a ted se mame tesit na flatout tak to snad ne, je to vubec mozne hruzzzaaa.
-
Souhlasím, náhrada FlatOutu skvělá, určitě to bude dobrý destruction derby, ale na druhou stranu, "Colin McRae rally", na kterou Dirt navazuje, pro mne byla vždycky tou nejlepší rally, a pokud se z ní stane toto, tak je mi to líto :( Starý Colin a skvělé RZty byl nepřekonatelný zážitek...
-
Vypadá to dobře, taková náhrada Flatoutu 3, který byl jedno velké fiasko. Tak si to aspoň vynahradíme v Dirtu :D