Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    jinak dobrý?
  • !!!!

http://www.virtualr.net/c-a-r-s-goes-live-with-first-previews-development-build/
  • Jestli myslis tim obslehnutim grand prix ze v tom videu je stara formule tak se musim fak smat :D
  • asi tak =)
  • TAk to je sila, naprosto obslehnuty Grand prix Legend, skoro to vypada jako by pouzily puvodni hru a navlikli ji do nove grafiky.
    http://www.youtube.com/watch?v=siqqCahLhrw&feature=fvst
  • *5*
  • Diky, asi pujdu do toho x360 :)
  • Zainvestovano. Ted uz jen pockat az prodaj prvni milion a muzu na bahamy.
  • Od ted mi muzete rikat mistr investor! :D
  • je to build.. Toe těžký někdo chce ruce, někdo ne...

Předpokládám že vše bude otázkou nastavení tak jak např. v rFactoru.
  • až na to že tam řidič nemá ruce tak super:-)))
  • MidnighT91
    Sakra už dlouho jsem z gameplay videa neměl tak strašný pocit z fakt rychlé jízdy... Měl jsem strach z toho že někam napálí a to se my snad ještě nestalo...
  • Tak v malom pretacavom smyku jazdi kazde auto (slip angle). Inak suhlasim, ked sa viac zatoci, tak to auto by muselo stratit grip. Iba ak by mierne ubral alebo brzdil, vtedy by sa grip vratil. Na tom videu vyzera to auto dost stabilne, ale na skutocnych videach tie auta klzali ako dive. Inak to vyzera zaujimavo a rad by som to skusil.
  • Ja mam napriklad iba pentium dual core 3,06GHz a ati 4770. Asi by som mal kupit nejaky lepsi procesor. *13*
  • Podle slightly mad studios to bude na PC, X360 a PS3. Hratelná alfa verze je zatím dostupná jen na PC.
  • Já se fakt v těch současných procesorech ztrácím :D Kdysi to s nimi bylo daleko jednodušší. Tak například spousta dnešních her už má jako MINIMALNÍ požadavek na spuštění procesor třeba 2.4 a výš, přitom já mám 2.26 a zatím mi vše v pohodě jelo.
  • Since plenty of people have been asking, here are the recommended minimum system specs to run the C.A.R.S. development builds:
    Quad Core 2.4ghz or better
    9800gt 512MB
    2GB Ram (3-4GB recommended)
  • Ještě by mě zajímaly HW nároky. Na tom fóru jsem sice zaregistrovaný, ale dokud se nestanu členem a nezaplatím, tak na tom forum nemám skoro nic přístupné. Hledal jsem všude možně, ale nikde nic o HW nárocích nepíšou. Zaplatím a pak zjistím, že to nerozjedu. Neví někdo?
  • prozatim PC
  • Btw. vite nekdo neco o tom, na jake to bude platformy ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit