Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ted jeste aby to melo multiplayer a aby jeden naraz do zdi zaridil totalku auta. Potom to panecku bude simulace. A taky rezba :)
  • Doufám, že to v prodejnosti natrhne NFS Run. Bohužel to asi američtí arkádisté nedopustí.
  • O shiftech: Nejlepší je volant, to sedá zvládat i bez zaplých asistencí. Já používám x360 ovladač a jde to i bez asistencí, ale chce to trénink. Nejlepší na závodní hry máš volant, protože analogové páčky ovladače mají mnohem menší rozsah a jsou tak strašně citlivé a za každý přehmat tě potrestá mnohem víc. Navíc u volantu zapojíš i nohy a tak se ruce soustředí jen na udržení směru a řazení. Ale pokud se chceš jen odreagovat, kup si x360 ovladač. Nové hry už ho plně podporují a zatím se mi nestalo, že by mi i v těch starších hrách nefungoval. Použiješ ho krom shiftů i ve fifě, assassinovi a dalších hrách...
  • http://wmdportal.com/wp-content/uploads/2011/10/WMD_Announcement_Press_Release_1011.pdf
  • Tak tady je info o celém projektu kdyby to někoho zajímalo. Tak to je hodně zajímavé. Člověk se za poplatek 10 euro stane investorem a členem týmu, dostane přístup ke hře ve vývoji, čili ji muže testovat a hrát s tím, že každý měsíc mu bude dána nová verze, možnost na foru diskutovat s vývojáři i ostatními testery. A po skončení vývoje a spuštění hry získá část zisků za prodeje hry!
  • Neví někdo kolik je ten poplatek? Nikde jsem to tam nenašel, nejdříve to chce po mě X registrací. A nechce se mi zbytečně registrovat a pak zjistit, že ta částka, která se musí platit je nějak přehnaně vysoká.
  • já měl na PC snad Logitech, byl to tvarově PS3 ovladač, akorát měl featurku že měl v sobě vetrání a byl super :) Koupil jsem ho novej (Akorát rozbalenej) na aukru za 300 :D
  • To vypadá ku*evsky dobře. Možná právě kontrola vývojáři je cesta, jak odstranit jeden z nešvarů jinak perfektního konceptu rFactoru, a to nekonzistentní kvalitu modů.
    Akorát jediná věc se mi nelíbila, a to že auto bylo celkem stabilní i když pilot v každé zatáčce přetáčel kola a tím se dotával do nedotáčivého smyku. Jestli jsem pochopil, že ten stroj ve videu má být parafráze na formule z druhé poloviny 60. let, pak by mělo auto při přilš rychlém nájezdu do zatáčky úplně stratit adhezi na přední nápravě a prostě vyletět ven po tečně (z důvodu nízké hmostnosti a žádného přítlaku). Několikrát se ve videu stalo, že nedotáčivost přešla náhle do přetáčivého smyku, když se přední kola na chvíli "chytla", a to by se mělo stávat s mnohem větší razancí. Protože tahle auta byla konstruována tak, aby jezdila v nepatrném (a někdy patrném *1* ) přetáčivém smyku, nemělo by být možné srovnat tohle chování tak malým a krátkým kontra.
    Ale umím si představit, že pro novější auta generující přítlak by tenhle styl fyziky byl úplně v pořádku.
  • Vypadá to skvěle. Shifty se mi moc líbí, ale na klavesnici nehratelné. Poradí nekdo jak se to ridi s gamepadem? Popřípadě jaky bych si mel poridit? Diky za odpovedi.
  • Jestli má někdo přehled na jaké platformy bude vydáno sem stím :)
  • Na první pohled skvělé..... Akorát jestli to bude only PC tak to vypadá 2x náročněji na HW než napč rFactor.... V každém případě šťavnatá ochutnávka.....
  • trosku jako LFS S3 :))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit