Přejít na výpis diskuzí
První vývojářský blog Warhorse Studios
17.1.2012 | Aleš Smutný
139 příspěvků
-
To jsem tu jediny komu to jde prepnout do cestiny? :D :D
-
-
to je čerstvá novinka. předtím to nebylo
-
-
Jen houšť a víc. Aspoň svět uvidí, jaký máme nedoceněný vývojáře *1*
-
Jasny. Veta "I created successful franchise that sold millions and this had to count for something." me absolutne oddelala *1* Ze si privlastnuje cely vovoj mafie, za to by si mel dat facku *1*
Stejne tak o Klimovi "He started the first professional game development company" *1*
Tohle fakt nema cenu komentovat *1* *1* *1* -
-
Skoro jsem se v tom tvém textu ztratil. Kdyby si věnoval trochu více času pravopisu namísto plácání smajlíku všude okolo, udělal bys lépe. Jinak samozřejmě nic ve zlém, jen mě překvapuje, že lidé radši hází všelijaké ikony kolem textu, aniž by si potom zkontrolovali jakou má jejich projev výslednou úroveň.
-
Tahle formulace mě taky poněkud zarazila.
Jinak je to pěkný ublognutí, víc takovejch. -
-
Pár vět možná mohl formulovat jinak, ale musí se mu nechat, že má odvahu, takže tohle malé "přivlastňování úspěchů" mu toleruju. Jsem jen zvědavej, jestli bude i nějakej blog o tom, až se jim něco začně s*át *4* - což jim samosebou nepřeju, ale dycky se něco po*ere a tam se pak láme chleba.
-
-
podľa mňa mu iba závidíš... a preto prekrúcaš, chytáš ho za slová... ten človek má meno, preferencie, skúsenosti... vážne neviem čo ti vadí na tom že sa môže pochváliť tak úspešným projektom ako je mafia...
to že kritizoval skyrim mi prišlo ujeté ale každý máme svoje momenty :) ... nech je aký chce tak nevidím dôvod prečo si hru od warhorse nekúpiť ak bude kvalitná a zábavná... to aby si už človek strážil každé svoje slovo a šiel ho prebrať s právnikmi či náhodou niekoho neurazil ... -
A ty budeš za pár let říkat vnoučatům o svých milnících:
"I wrote a piece of sh*t as an anonymous internet user." *14* -
Nikde přece vysloveně nepíše, že to vytvořil pouze on sám, vidíš tam něco, co tam není...
-
-
Spis neumis anglicky...I created franchise jasne rika ze on to vytvořil
-
-
No ano, znamená to, že ji vytvořil, ale vy z toho hned děláte, jakoby to vytvořil sám. *7*
-
-
Nene to se pletes, to on dela, jakoby to vytvoril sam.
-
-
Nedělá, to vy mu to vkládáte do úst. Snad každý soudný člověk ví, že hru vždycky dělá tým lidí, ne? Navíc tam nedělal junior grafika, ale hlavního designéra a ten má vždycky největší vliv na kvalitu hry, takže je to normální věta, která zjednodušeně popisuje holý fakt.
To se zas Dan určitě popadá za hlavu při téhle diskusi. Romeró, volé! Angličtiná, volé! Husiťý, volé! Všechno vém, volé! *7*
-
-
-
-
Nezlob se, ale tohle je fakt jeho obvykla snuska precitlivelych kecu. *2*
-
-
Mimochodem doufam ze ma v tom byznys planu take 115 duvodu Dana Vavry proc hrat jeho hru *1* *2*
-
-
-