Přejít na výpis diskuzí
První z pravidelných updatů pro Total War: Rome II vyjde v pátek
4.9.2013 | Petr Poláček
173 příspěvků
-
zdravim, poradí někdo kde sehnat češtinu ?
-
-
:-D
-
Na Googlu. *1*
-
-
to mě teda řekni kde. Ani Google to nezvládl
-
-
No, měl jsem nutkání tě odkázat na e-shop Tiscali se hrou, kterou prodávají v cz, nebo na Steam. Ale co třeba kouzelné ulož.to? Potřeboval jsem k tomu asi tak 5s času...
-
-
tam jsem to zkoušel ale až těd když jsem místo rome total war dal total war rome to našlo co jsem hledal
-
-
-
-
-
jak by rekl klasik, je to dobre, ale nesmi se to skrabat .)
-
Lidi, polovina problemu co tu mate vyresi nejtezsi obtiznost...hrajete na obtiznost pro casual nooby a pak skuhráte...
-
-
No, AI ani na nejtěžší obtížnost není žádný velký myslitel a problémy technického rázu obtížnost nevyřeší... *15*
-
-
Na nejtezsi obtiznost to ale aspon neni jako hrat proti zombíkum
-
-
ale strategie s tímhle tématem by mohla být dobrá.
-
-
Hraj ROme 2 na Easy a máš to *1* Akorát by to znamenalo v tahovy casti ze kazdej narod zombiku ma jednoho "inteligentniho" vudce
-
-
-
-
-
Kde se dá ten patch prosím stáhnout? Nebo se to přez Steam downlouduje samo? ... Díky za pomoc
-
-
Mělo by se to stáhnout samo - pokud ne - klikni v knihovně pravým na hru - nastavení - aktualizace - udržovat hru aktualizovanou..... *3*
-
-
Tak dobře spousta fanoušků napsala sprostarny.No nevím,ale ti panové s ca psali něco o dokonalé ai a jak je sama překvapila atd.To psali i před mnoha lety o rome o medievalu o empire o napoleonu a shogunovi atd.A pořád je to stejné o ničem jo pandulaci jsou lepší a barevnější a mají víc pohybu toť vše noveho.A je mi líto že mají práva na warhammer.
-
Teeeda, všechno, co si tu čtu mě docela zaráží :) mě hra funguje absolutně v pořádku, jen první bitva v prologu se mi až moc sekala, ale potom všechno hladce, bez kousnutí a plynulé na ultra detaily - je fakt, že vodu a oblohu mám pouze na velmi vysoké). Ale mám originálku, která má 35 gb + řecké státy a pontus. Kámoši, co si to stáhli, tak mají jen 15 gb prý.. tak třeba to je tím, co já vím :) ale se hrou jsem spokojenej, hratelnost skvělá, AI funguje dobře (jednou mě nemile překvapila svoji vypočítavostí a já málem prohrál - nalákala mě na prchající vojsko a když jsem je pronásledoval jízdou (hraji za Řím, tak mi ji málem rozdrtili následným protiútokem). Já osobně jsem se vším spokojen - jen se bojím, jestli se mi vzbouří generál a nastane občanská válka, ale alespoň nebude nuda :) a ti, kdo tu peskují a nadávaj, jak je to příšerná hra, tak je to prostě jen hra a ta nemá bejt tak reálná přece a jesti vám vadí, že bitva trvá o 0,001 sec méně, než v jiných TW titulech a nebo že tu tam jeden vojáček stojí zádama, tak se přihlašte do historickýho kroužku a hrajte si na živo :)
-
-
ty kde ziješ? :D sa spamätaj..
a tvoje zazitky z bitiek ma dorazili :) -
Jo taky mi vše běží v pohodě... ted si najdi kámoše a zkus coop a zjistíš že ta hra tak uplně v pohodě neni...
-
Tohle je k pousmání...o)
-
-
*1* *1* *1* *1* *1* kdyby jenom....
-
-
-
Skoda ze moje main destkop PC je teraz mimo.
Som to skusal spustit na notase ale zial vzdy sa to cukne ked sa nacita trebars prologue alebo ked spsutim kmpan tak pokeca ten ujko ze co sa deje a ekd uz mam zacat ja hrat tak zase cuk. A ten notas splna minimalne poziadavky na 110%.
Zial budem musiet este chvilu vydrzat kym si to zahram na normalnom PC no :(
Skoda mal som aspon malu dusicku ze si to zahram hoc aj na min detaily ale ako vidim ntoas je proti.
Je to Acer Extensa 5635ZG -
-
mno kamarade po tom co sem tu cet mam pocit ze by to nerozjely ani borci z NASA na svých supra vykonejch sestavách na simulaci meziplanetárních letu *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
Sry za preklepy.
-
-
co posledni dobou vychazely odladene porty z konzoli tak lidi asi zapomneli jak vypada pc only hra a jak to bylo predtim. tak tady to mate *7* *6*
-
Magister: takže nie su ? fíha lebo koncom minuleho roka vyšli oficialne nastroje na modovanie Shoguna 2, a to ked uz autor podporuje modderov ... tak asi fakt sa nedaju ... hmm *1*
-
-
Jo, na modování mapy atd, ale komplexní modifikace typu Third Age od dob Medievalu 2 na Total War nevyšla. Hmm. *1*
-
-
a čo su potom Darth Mod patche pre Empire, Napoleona a Shoguna ? ved to pridáva do hry jednotky, variacie farieb atd ... ako mod ktory ma okolo 1 GB pred rozbalenim je trošku pecka podla mna ....
-
-
-
Prostě Česka klasika, pořat si na něco ztěžovat. Ano má to svoje mouchy, ale je to proste Řím II.! Za měsíc bude líp. Tak zatim nebrecim. :)
-
-
Česká klasika, co se praktikuje i u spousty hráčů ze zahraničí? *15*
-
Sice to je česká klasika, ale v tomto případe naprosto oprávněná. Když člověk platí za hotový produkt, měl by dostat hotový produkt.
-
-
Mas pravdu, ale stejne jsem nad tim nezanevřel. Beru ten update jako takovou reklamaci produktu.
-
-
mna udivuje skor ako kazdy kto pozna total war hry proste musi vediet ze ked to startuje tak oznamuju ako to poladili a nakoniec je to zabugovane ako prasa to je proste vzdy tak ale aj tak si to kupia a znova a znova budu picovat ze je to zabugovane co takto pri dalsom diely si proste pockat pokym to opatchuju a az potom to kupit zrejme aj lacnejsie
-
-
-