Přejít na výpis diskuzí
První záběry z Assassin's Creed Syndicate ukazují, že půjde o nejakčnější hru v sérii
12.5.2015 | Petr Poláček
136 příspěvků
-
Zrovna u tohohle dílu jsem čekal zajímavýho protagonistu a ejhle, další generickej cucák.
Nevim jak vám ale ta hudba k tomu traileru mi přijde příšerná. -
-
Což o to, ta hudba je naprosto v pohodě, a vůbec celej ten trailer je kinematograficky velice pěknej, jenže co je to na plat, když samotnej herní obsah se jeví jednoduše k uzívání...
-
Ta hudba je opravdu ulet. Vubec se mi k tomu nehodi.
-
-
Ta hudba je uzasna a perfketne se hodi k videohre z tehle doby! ( Bezte si poslouchat dubstep deti)
-
-
troll much?
-
http://www.quickmeme.com/img/b4/b4f2dfda761bbf6a5f47f3691649f8b052b45f291968cc4dabd72b94c9e27fd2.jpg
-
-
-
-
Podle traileru kombinace Spidermana a GTA
-
*6*
-
Něco ve stylu Sherlocka Holmese ...
už se nemůžu dočkat -
Ani by mi nevadilo hrát za bezskrupulózní zloděje a sériového vraha, ale musí do toho míchat ty marxistický kecy *7* ?
DODATEK: Když je Ubisoft takový fanoušek boje utlačovaného proletariátu na úkor vládnoucích deseti procent, tak ať tu hru rovnou zasadí do Ruska za bolševické revoluce. -
-
Jo, to mě taky trochu nakrklo. Ani bych se nedivil, kdyby jednou z vedlejších postav byl Marx nebo Engels, samozřejmě oba asásini. *1*
-
I sem klidne muzou hodit primo Marxe, kolem toho roku uz nekde v Londyne urcite byl. Muzou z nej udelat assassin grand mastera...
-
-
Taky že byl. Půjčoval si prachy od koho jen mohl. Byl v jednom kuse na mol a udělal dítě svojí služebné (Engels, který ho vydržoval to vzal na sebe), zatímco jeho manželka s dětmi hladověly doma. No a mezitím napsal "Kapitál."
-
-
Aháá tak teď už chápu proč to je vzor všech bolševiků a socanů.. *15*
-
-
-
-
Kdyby assassin nevycházel každej rok, byla by to pokaždé nej hra.Bohužel to dopadlo jak NFS
-
Grand Theft Carriage: London *1*
-
At tam daj auta! Pak bych si to i zahral
-
jak rád bych si zahrál hru z tohohle prostředí, ale ta průhlednost primitivních herních mechanik je strašná... a to byla už ve dvojce, kterou jsem jedinou dohrál... a ten hák... Victorian Batman Hadra... ne díky Ubi
-
Bloody Hell, docela čumím, že tam takhle natvrdo mlátí ženský. 1. sem ani netušil, že byly v tý době členkami gangu a za 2. wau, to se zas tumblr p0sere.
Jinak pořád čekám na toho Jacka -
-
Strč si hlavu do phdele a drž hubu
-