Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Magister_Peditum
    Ukázka spíše zklamáním. Vypadá to, jako kdyby vývojáři vzali film Gangy New Yorku a naroubovali ho na Londýn. A ta honička v drožkách vypadala dost divně.
  • Sr_Lobo
    Z Ubisoftu se zjevně stává po vzoru Járy Cimrmana průkopník slepých uliček *7*
  • ringmancz
    sundáme ho potichu házecím nožem. mezi dva chlapy na zem spadne mrtvola a vůbec si toho nevšimnou a nezačnou se nahlas divit... vždyť takový věci ve hrách ještě nedávno bývaly
    • Tak v tom videu mi skôr vadili iné veci ako to - ja som to proste zobral tak, že išlo o obyčajných obyvateľov tej štvrte, ktorí možno nie sú spokojní, že takí ľudia (neboli to členovia gangu?) chodia okolo nich, bývajú pri nich a podobne.. a tak keď niektorí z nich zomrie, tak to je len + pre nich
    • Oba si totiž řeknou, že na to je templáři (či jiní bad guys) platí moc málo, tak se na to vykašlou *1* *1*
    • BoB.2
      V té době to byla normálka. *15*
    • Vždyť je to teprve Pre Alpha. Co Chceš?
      • MidnighT91
        A co? Unity je pre alfa do teďka...
  • Nemyslel jsem si, že to někdy řeknu, ale asi by bylo nejlepší, aby po Unity a Syndicate tato série skončila jako herní legenda a ne jako nudná značka vycucaná až do morku kostí *11*
    • to už je asi pozdě na zařazování mezi legendy *3*
      • RazorProduction
        od 1 az po R 100% uz 3 bola sr..ka ! PS: uz 3 roky se snazim dohrat trojku,bezvisledne mich 40+ za prejiti hru je navzdy tu a tam.
  • Jako Londýn mě láká ze všech prostředí nejvíc, ale z videa si na zadek rozhodně nesednu - To by asassasín nesměl být každej rok. Člověk pak nemá pocit že bude hrát něco vyjímečného.

Video ale vypadalo na Ubisot až nezvykle bez přikrášlení. Normální ingame/gameplay. Toho si cenim.
    • *Jen ten Eagle vision je koukám stejně na p*tchu pulz jako v unity. Raději bych viděl ten ze starších dílů *6*
  • Pokud zase bude propadávat podlahou nebo procházet zdmi mohlo se to jmenovat krotitelé duchů.
  • Doufám, že tam bude pořádná protipirátstká ochrana, nejlépe vyžadující neustále připojení k internetu, jinak to nekoupím. Kappa
    • Ještě mě tak napadlo... pro neznalé: https://twitchemotes.com/emote/_Kappa_
      • To "crackeři" v pohodě obejdou, pokud to nebude mít Denuvo, jinak by to zabralo tak měsíc.
  • martin.zima.98
    To zas bude sra... *1*
    • oktavius66
      Neříkej 2x.. To by už byl pešek kdyby toto pos*ali.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit