Přejít na výpis diskuzí
První záběry z Assassin's Creed Syndicate ukazují, že půjde o nejakčnější hru v sérii
12.5.2015 | Petr Poláček
136 příspěvků
-
Bloody Hell, docela čumím, že tam takhle natvrdo mlátí ženský. 1. sem ani netušil, že byly v tý době členkami gangu a za 2. wau, to se zas tumblr p0sere.
Jinak pořád čekám na toho Jacka -
-
Strč si hlavu do phdele a drž hubu
-
-
At tam daj auta! Pak bych si to i zahral
-
Assassins creed si koupím až v té hře budou tři města jako v Assassins creed 2. Pak má smysl aby tam bily kočáry.
-
-
"bily" Bílý kočáry by tam mohly být. Tohle by ti mohlo v budoucnu pomoci: http://www.pravidla.cz/
-
Žádné kočáry nebyly zraněny v průběhu psaní tohoto komentáře.
-
-
Něco ve stylu Sherlocka Holmese ...
už se nemůžu dočkat -
Musím říct, že Unity mě dost bavily. Kdyby to bylo optimalizované jako teď na konci, tak ok! Reálně střižené město mělo perfektní dobovou atmosféru, tu jsem si nejvíce užíval. Herní náplň a mechanika vesměs stejná, ale šlo to.
Tenhle nový gameplay ze Syndicate mě dost zklamal, opravdu nechápu proč mají tu potřebu vydávat gameplay z preAlptha verze, když jejich finální 1.0 Unity byla skoro taktéž preAlpha... Tímhe videem nás jako chtějí uklidnit ?! Podle mého špatný až ubohý marketingový tah..
Jinak těšil jsem se na ponurý Londýn své doby, něco jako Paříž v Unity, ale zatím vidím pár "cool" dementních nagelovanejch týpků v poloprázdné ulici......... pardona já zapoměl na tu prealphu.. demence nebo ne -
-
Optimilizace stála i na konci za vyliž, třeba ale to byl jen bottleneck i tak se dalo... bylo to moc repetetivní.
-
-
Pry to vyjde jen na ps4 a xbox one?Je to pravda?
-
-
na pc to vyjde koncem listopadu, takže klid.Na PS4 a Xbox by to nebylo nikdy tak pěkný jak na pc.
-
Přečet sis aspoň podnadpis nebo si šel rovnou blábolit sem?
-
-
Měsíc co měsíc stejné bláboly přispěvovatelů :)
Stále stejný hate a dělaní z lidí co si AC koupí blbce, a přitom nejsou o nic lepší :)
Rozdíl je v tom, že to není AC ale třeba GTA.Ale to GTA je vlastně uplně jiné, člověk je tam hroznej gangsta a to frčí mnohem více u naši elitní mladé generace:) -
typicka hra pro konzolove konzumenty
-
-
no jo, ty si radši zahraj simulátor chleba, nebo nějakou podobnou hypsteřinu
-
Ty jses ostuda PC hracu : https://www.youtube.com/watch?v=RfiQYRn7fBg
-
Ja,jako konzolista,neznam multiplatformni hry,multiplatformni hry nikdy nevymacknou konzoli na max,mozna koupim poprve multiplatformovku,a tou bude zaklinac 3.Assasin je tak pro pc ckare.Koupim az uncharted4.Tyhle rychlokvazky neni nic pro me.
-
-
Na takovi kase nemam prachy!Cekam na E3,a to doufam ze to tam bude!To novy rpg od tvurcu killzone,Ted ma vyjit tak 5exluzivek na ps4 a budu mit co delat,abych na to usetril.God of war3 remstered pocinaje a uncharted4 konce.
-
-
...tak vy dvaja, Tom a ul, ste sa teda naozaj našli...
-
-
-