Přejít na výpis diskuzí
První záběry z Assassin's Creed Syndicate ukazují, že půjde o nejakčnější hru v sérii
12.5.2015 | Petr Poláček
136 příspěvků
-
ten gameplay je fakt k placi
-
Hra se odehrává (začíná) 1868 jsem zvědavej jestli tam bude Jack Rozparovač a pátrání po něm přímo se to nabízí tak doufám že to tam daj jinak nemám zájem.Jack začal řádit v roce 1888 takže pokud to bude jako ve dvojce která se odehrávala v průběhu tuším deseti let tak by to mohlo dopadnout
-
Hlavně ne engine z Unity. *7*
-
OK, takže si to shrňme... Assassin Creed, který byl vyvíjen jako plíživá a "taktická" hra se najednou z ní stalo God of War ? Já už nevím k čemu bych tokovej bordel přirovnal... To je jako tak hráčská komunita degradovaná, že zničíme každou dobrou sérii nebo prostě je Ubisoft banda kreténů ?
BTW: AC Victrory=Sydicate ? Nebo vydají rovnou dvě hry ? :D -
-
AC nikdy nebyl plíživá natož taktická hra, to jsou hry jako Thief,nebo Deus Ex. AC je akční adventura od prvního dílu do toho posledního a lidi to baví. Nemusí se ti to líbit, ale vzhledem k velikosti herního trhu ti to může být jedno.
-
-
*6*
-
To uz je vazne tragedie... proc delat AC v prostredi a dobe, kam skvele zapada (stredovek nebo driv), kdyz to muzou jeb.nout sem. Uz ani nejde o smysl prvnich dilu...
-
když to bude fajnově vyladěné tak kombinace zabijáka stem-punkového, trocha z Batmanovských her a alternativy provedení zabití nebo mračení nepřátel ala Hitmanovy hry a to cele zasazené do dění inspirovaném filmem Gangy Newyorku. už jen ta kombinace ze strohého popisu je zábavné když se zkombinuje a teď k tomu přidat trochu z nového Sherlocka Holmse, Jacka Rozparovače jako padoucha pro pár misí, ale chtělo by to v rámci technické revoluce vložit do děje vynálezce který bude assassina zásobovat technickými hračkami a samozřejmě s rozvahou do děje vložit ikony té doby ať vynálezce politiky nebo umělce či literární postavy. Taková mise kde pomáháte Oliverovy Twistovi z nesnází nebo zažíváte dobrodružství s 20. letým Allan Quatermainem by bilo zajímavé osvěžení průběhu bojů s templáři. Bohužel nám nezbývá než doufat že vývojáři zvládnou svůj úkol co nejlépe a dají nám kvalitní zábavu na dlouhé večery.
-
Předobjednáno. Zatím mne žádný díl nesklamal, je to nejlepší rpg po serii Mass effect a Dragon Age.
-
-
RPG se dotknul pouze první Mass Effect. Další dva díky už RPG opravdu moc nejsou. Série Assassins Creed RPG rozhodně není. Na druhou stranu záleží, co člověk vnímá jako RPG. Na tiskové konferenci k prvnímu Zaklínači mi jeho šéfdesignér řekl, že při volné definici se dá za RPG považovat i GTA San Andreas, protože tam můžete žraním ztlousnout a cvičením hubnout a tudíž se mění charakteristiky postavy.
-
RPG? Vazne jsi napsal rpg?
Troll detected *7* -
-
jednoznačně epizodická adventura s akčními prvky
-
-
-
Ubisoft dojí krávu, dokud dává. Každý rok produkuje jednu akční konzolovku za druhou (tyto hry jsou analog 2D hopsacích plošinovek) a bude tak činit, dokud zisky z prodeje budou převyšovat náklady na vývoj. To samé platí pro GTA a COD. Nemusí se nám to líbit, ale sotva s tím něco uděláme.
-
-
S tím GTA jsi se asi trošku sekl kamaráde.
-
gta?
-