Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luckiller
    Ani by mi nevadilo hrát za bezskrupulózní zloděje a sériového vraha, ale musí do toho míchat ty marxistický kecy *7* ?

DODATEK: Když je Ubisoft takový fanoušek boje utlačovaného proletariátu na úkor vládnoucích deseti procent, tak ať tu hru rovnou zasadí do Ruska za bolševické revoluce.
    • Magister_Peditum
      Jo, to mě taky trochu nakrklo. Ani bych se nedivil, kdyby jednou z vedlejších postav byl Marx nebo Engels, samozřejmě oba asásini. *1*
    • I sem klidne muzou hodit primo Marxe, kolem toho roku uz nekde v Londyne urcite byl. Muzou z nej udelat assassin grand mastera...
      • Luckiller
        Taky že byl. Půjčoval si prachy od koho jen mohl. Byl v jednom kuse na mol a udělal dítě svojí služebné (Engels, který ho vydržoval to vzal na sebe), zatímco jeho manželka s dětmi hladověly doma. No a mezitím napsal "Kapitál."
        • Sr_Lobo
          Aháá tak teď už chápu proč to je vzor všech bolševiků a socanů.. *15*
  • Další AC ? Ani to nestíham dohrávat ... a každý díl je skoro kopie předchozího. Minimum herních prvků a inovací ... prostě ždímají úspěšnou značku a osvědčený koncept.
    • Ristoro
      A ty bys ždímal neúspěšnou značku a špatný koncept? Je tady více změn, než dejme tomu z GTA IV na GTA V. Lidi si to berou do huby jen proto, že to vychází každý rok (vývoj samozřejmě trvá o dost déle, než rok, škoda vysvětlovat). Chápu, že po Unity budou všichni opatrní, nikdo nikoho nenutí k předobjednávkám, ale Unity byla v jádru výborná hra, kterou ničila jen ta optimalizace. Jestli se z toho poučili, jakože já věřím, že jo, tak by to mohla být pecka. Ty animace v boji jsou zatím dost kostrbaté, ale do vydání času dost.
      • Já bych se snažil osvědčený koncept někam posunout. Trochu experimentovat s herními principy. Možností jsou stovky, ale AC se drží pořád jen jedné ...
        Ohledně GTA, jo, 4 a 5 jsou si podobní.
        Jenže AC je z deseti dílů jeden skoro jako druhej.
  • Ocelot
    Pokud si mám vybrat mezi stealthem co předvedli v Unity (sednout na lavičku atd. si musíte odemknout, aby jste se někam dostali musíte se "provtělit/naklonovat" do jiného občana...no to snad radši nepřemožitelnýho zabijáka...
  • wenceslaus
    Tak nějak mi to připomíná "Gangy New Yorku" :-) To zasazení je zajímavý ale po tom gameplay, co jsem viděl bych si to opravdu nekoupil. Ta divně vypadající bitka a pak ta honička na vše bořících kočárech...
  • Doufám, že tam bude pořádná protipirátstká ochrana, nejlépe vyžadující neustále připojení k internetu, jinak to nekoupím. Kappa
    • Ještě mě tak napadlo... pro neznalé: https://twitchemotes.com/emote/_Kappa_
      • To "crackeři" v pohodě obejdou, pokud to nebude mít Denuvo, jinak by to zabralo tak měsíc.
  • Vždy odvedou tak skvělou práci s vytvořením města, škoda jen že to má furt ten stejný assassinský podtext, Doby které volí jsou hrozně zajímavé, ale nebaví mě furt hrát za assassina
  • Assassins Creed london DLC for only 59.99,- euro
  • Luckiller
    Grand theft carriage
    • Nespamuj! Tady uz to nekdo vymyslel driv ,tak se neopic! *6*
      • Luckiller
        Ten vtip mě napadlo, když jsem viděl ve videu demoliční derby drožek. Nevěděl, jsem že to jsem už někdo napsal. V tomto případě jsem jako "Jára Cimrman Pozdě přicházející" *3*
        • Ja stejne jen trolloval. *1*
  • Zajimave, podle tohoto fora by se zdalo, ze vsechny AC hry jsou nejvetsi shit, ktere nikdo nehraje. Nechapu jak je mozne, ze jsou v prodejnosti vzdy na spici.
    • Mart9
      Vždycky jsou nejvíc slyšet hateři. Podívej se na youtube pod ten trailer na palce. 1983 líbí/132 nelíbí
      • Já jsem trailer dokoukal tak do třetiny, pak jsem to radši vypnul. Ani mi to nestojí za tu "námahu" se tim nějak dál zabejvat, jako třeba klikat paleček dolů :).

Hater? Nikoliv. Jen je mi líto, že série šla do kopru. V Unity byly na začátku náznaky příslibu návratu silnějšího příběhu, kde si jeden může i vytvořit vztah k postavám. Jako to bylo v trilogii s Eziem nebo v BF. Náznaky se ale rozplynuly během pár hodin hraní a zůstalo už jen to, byť pěkný, prostředí (a pokud jde o postavy - jak si mám kruci vytvořit vztah k jakýkoliv postavě, když není ve hře dýl jak hodinu-dvě před tím, než ji někdo zabije? Co do úmrtnosti postav bylo Unity snad horší než Trůny ;)). Mám pocit, že tenkrát zdejší recenzent poznamenal něco jako "nádherná hra v nádherném prostředí, do kterého v Ubi bohužel tak nějak pozapomněli dát obsah". Sedí to jako pérdel na hrnec.

Možná kdybych teď vylezl z jeskyně a značku AC neznal a nehrál jedinou hru, pak bych mohl nad Syndicate slintat. Nakonec ono to i tak je, málokdy jde u her o udržení fanouškovský základny, pokud jde o velký studia, radši se udělá "blockbuster, co ohromí všechny". Vždycky bude jednodušší prodat produkt někomu, kdo předchozí počiny nezná. A takovejch lidí je vždycky mnohem víc, než fanoušků.
    • Lukyz
      Jako nejlogičtější vysvětlení mi přijde, že o hry se do "detailů" zajímá opravdu jen promile hráčů - většina považuje hry za chvilkovej relax, vyjde CoD nebo AC a tak to prostě koupí, protože poslední díl je bavil nebo je to pro ně nová IP (zatímco stárneme tak nových hráčů přibývá). Nechci škatulkovat, ale jde prostě o casual hráče co si ročně koupí 5-10 her, ale jsou jich takový mraky, že to dělá většinu trhu. Proto je v diskusích tolik hejtu i když mají skvělé prodeje.
      • je totalna kravina skatulkovat cokolvek na dobre a zle.

to ze niekoho ta hra nebavi a nezaujima neznamena ze je to zla hra. ani rekordna predajnost nerobi hru dobrou.
        kazdeho bavi nieco ine, problem nastava, ked niekto ziska predstavu ze to co bavi (nebavi) jeho automaticky musi bavit (nebavit) cely svet. potom mas plne diskusie takychto komentarov, ze ta hra je o hovne, zla a vyvojar/vydavatel je najvacsie zlo na svete.
        miesto toho keby si radsej clovek povedal "mna ta hra nezaujima, tak ju budem ignorovat".

nejedna sa iba o hry, rovnaka situacia nastava pri telefonoch ("ja mam tento OS a tym padom ten druhy OS je uplne na h*vno a kazdy kto ho pouziva je debil"), konzolach alebo pri grafickych kartach.

sranda je ze sa to vsetko toci okolo IT, malokedy najdes na internete ludi hadat sa do krvi o tom ktore auto je lepsie alebo ci je lepsia coca cola alebo pepsi cola...
        • Me teda na urceni kvality hry nenapada nic jineho nez prodejnost. To ze nekdo rekne, ze je dobra, opravdu nevypovida vubec o nicem. Je to vec naprosto subjektivni.To ze 10 milionu lidi za neco utrati ne uplne malo penez, uz celkem o necem vypovida. Pokud by to udelali jednou, slo by jeste teoreticky rict, ze nevedeli do ceho jdou a podlehli reklame. Pokud to udelaji 10 let po sobe kazdy rok, tak to uz asi svedci o tom, ze je to kazdy rok bavi.
          • jakubc
            Nezaměňovat kvalitu za líbivost, přístupnost a kvalitní marketing, děkuji. To platí obecně, ne jen pro hry.
          • podla tejto logiky je politicka strana s najvacsim poctom hlasov vzdy ta najkvalitnejsia. polotovar gordon bleu z lidlu za 1 euro bude ovela kvalitnejsi nez maso od masiara, pretoze toho polotovaru sa preda 100x viac.
        • tak určitě, najdou se lidi které jistě baví hrát zaugované repetitivní hry a po jedenácté sbírat 1000 peřiček, utrácet za hromady DLC, hrát mobilní aplikace aby si otevřeli truhly v PC hře a brouzdat po U-play, taky existují lide, které baví když je ženská kope do koulí
          • Frank: A neustale pises ovce, atd. I kdyby Ubisoft vydal simulator sbirani pericek, tak uz se ku*va dostan pres to, ze 100 lidi 100 chuti. Jsi otravnej blbecek, co si sedi na vedeni. Diskutovat nedokazes. Myslis si, ze tvuj subjektivni nazor je jakymsi meritkem hernich mechanik. To je naprosta picovina, prober se, chlapecku.
            • a neni to jen můj osobní názor, ala názor milionů, otrávených hnojem který UBI v posledních letech produkuje.. evidentně jsi zrovna jedna z těch ovcí co jsem asi omylem urazil *1*
            • ano, protože osobní urážky, vulgarity a invektiva jsou vzorový způsob, jak vést diskusi, díky že jsi nám to předvedl, primitive *4*
          • tiez nerozumiem preco ludi bavi hrat sportove hry, ked je to stale to iste dookola, dokonca nechapem co bavi ludi na sledovani sportu, ved je to stale to iste a ani ovladat to clovek nevie ako tie hry.
            ale vidis, vela ludi to bavi, ja ich nesudim, nehovorim ze sport je zlo, proste niekoho to bavi, niekoho nie.
            • Franku rozepiš se o ufonech a cestování v čase v sérii AC prosím.

V AC obecně bývaly 3 dějové roviny:

- současnost (Abstergo, Desmond apod.)
              - dávná minulost (Minerwa, Juno apod., zkrátka První civilizace, supervyspělá a přetechnizovaná, ale původem stále lidé ze Země)
              - VR prostředí Animu/Helixu - neberu to vyloženě jako cestování hlavní postavy v čase, je to pouze v rámci "herní virtuální reality" v prostředí Animu/Helixu, ale uznávám, že to je asi věc pohledu

V návaznosti na tvoji poslední reakci čekám, že mě vyvedeš z omylu a já si půjdu zahrát všechny AC od jedničky pěkně znova :).
            • dle toho co píšeš to budeš spíš ty, kdo assasiný nehrál, protože o přiběhu nic nevíš.. jojo 20 dávno za, tebe tipuji tak na 15
            • Škoda Franku, žes dost pravděpodobně nehrál ani jednoho AC. Nebo hrál (a tim hůř, že píšeš takový ptákoviny).

Ufoni: 0 (ufonama nejspíš myslíš ty "ozvěny" původní civilizace před jejím pádem, dávno před příchodem lidstva tak jak jej známe)
              Cestování v čase: 0 (pobyt ve virtuální realitě Animu/Helixu bych opravdu nenazýval cestováním v čase).

Ano, ve výsledku je to sci-fi. Pokud nemáš rád sci-fi, je to tvoje volba. Nemyslim si, že by ti kdokoliv držel u hlavy pistoli s nataženým závěrem "dělej, kupuj hned limitovaný krabicovky všech AC, DĚLEJ!", stejně tak jako mně nikdo nedrží i hlavy pistoli "kup všechny výtisky 50ti odstínů hnědi" a tak vlastně ani nikam nepotřebuju psát svůj názor na to.

Ale jinak hezký pokus.

Mě se líbí, jak lidi co je něco neoslovuje maj potřebu ostatním ukázat, že je daná věc pitomá a nehodná zájmu kohokoliv. Ale jo, taky mi kdysi bylo 20 a snil jsem o univerzální pravdě.
            • no, ale on je ten příběh opravdu hloupý, templaři, asasíni, ufoni, artefakty, pirátí, cestování v čase, jak když pejsek a kočička vařili dort a přidali do něj pár kapek LSD, chápu že na světě asi existuje i člověk, kterému se to líbí, ale to nic nemění na faktu že je to snůška hovadin *4*
            • sam si si to teraz napisal, kvalita hry je subjektivna vec. tebe sa pribeh/atmosfera/dlzka/mechanizmy pacit nemusia, niekomu inemu sa mozno pacia. pre neho to teba bude kvalitna hra.
            • u her je pro mě pro kvalitu rozhodující: herní mechaniky, grafika a zvuk, odladěnost a optimalizace, příběh, originalita, délka a znovuhratelnost, atmosféra.. u AC bohužel mohu hodnotit kladně pouze tu grafiku, tudíž dle mého osobního hodnocení je to propadák

o tom jak hodotím filmy a seriály bychom se mohli tak pobavit na déle, ale dobrý od špatného poznám
            • a sme zase tam kde sme boli, zatial co pri vyrobe napriklad automobilov, mas presne stanovene parametre ktore rozhoduju o kvalite, pri hrach nic take nie je. pokial neriesis kvalitu textur, modelov alebo optimalizaciu, tak kvalita hry je cisto subjektivna vec.
              serial tak isto, podla coho posudzujes ci je serial kvalitny alebo nie? co je to kvalita serialu?
            • to ale na její kvalitě nic nemění, ne?
            • ale ved teba nikto nenuti si tu hru kupovat, kupi si ju iba ten kto chce.
            • tak kdybys měl dát litr za shlédnutí každého díu toho seriálu, asi by se to tak začlo brzo zajídat *3*
            • hej a zrovna pri AC chapem to ze je tam pribeh. neviem ci dobry (hral som mozno prve 2 diely) ale je tam, tak chapem ze niekto kto to hra od prveho dielu sa tesi na pokracovanie.
              pri serialoch nikomu nevadi ze to ma x dielov, ktore su stale o tom istom, pri hrach to z nejakeho dovodu vadi.
            • je to psychologický fígl, protože lidi rádi zůstávají ve své comfort zóně a u věcí co znají, pokud si mohou vybrat, jestli začít hrát nějakou novou hru s komplet odlišnýma herníma mechanikama, který se třeba budou muset pár hodin učit a zvykat si na ně, nebo si zahrajou to co už dávno skrz na skrz znají, umí a jsou v tom dobří, radši z pohodlnosti zůstanou u toho co hráli v nějaké variae už 9x a zahrají si to i podesáté
            • jo, to taky nechápu, EA vydají 20x po sobě stejný hokej, fotbal, basket, golf jen s updattovanými staty a úplně stejnou grafikou a prodávájí to jako novou hru a ovce to stejně kupují, dřív se to dělalo převážně u sportovních her, ale teď na to přechází i další žánry, zrovna AC je zářným příkladem, 20x stejná hra ovečky bečí štěstím, no jsem rád že jsme se nakonec shodli, je to pěkný hnus
  • Jsem malého městečka postaveném na nějaké malé říčce jménem Temže docela už znuděný. To chce větší odvaz. To chce roztočit glóbus a náhodně ho ukazovátkem zastavit. Co třeba Bhútán?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit