Přejít na výpis diskuzí
První záběry z Assassin's Creed Syndicate ukazují, že půjde o nejakčnější hru v sérii
12.5.2015 | Petr Poláček
136 příspěvků
-
Vypadá to pěkně (jak to u AC bývá), ale po Unity musíme být opatrní :)
-
Zrovna u tohohle dílu jsem čekal zajímavýho protagonistu a ejhle, další generickej cucák.
Nevim jak vám ale ta hudba k tomu traileru mi přijde příšerná. -
-
Což o to, ta hudba je naprosto v pohodě, a vůbec celej ten trailer je kinematograficky velice pěknej, jenže co je to na plat, když samotnej herní obsah se jeví jednoduše k uzívání...
-
Ta hudba je opravdu ulet. Vubec se mi k tomu nehodi.
-
-
Ta hudba je uzasna a perfketne se hodi k videohre z tehle doby! ( Bezte si poslouchat dubstep deti)
-
-
troll much?
-
http://www.quickmeme.com/img/b4/b4f2dfda761bbf6a5f47f3691649f8b052b45f291968cc4dabd72b94c9e27fd2.jpg
-
-
-
-
Stupidita už od samého začátku. Ale už jsem z AC unavený, takže už jsem negativně naladěný dopředu... Skutečně to vypadá hodně jako Unity, hlavní hrdina v černém kabátě vypadá trochu jako ten hero z Rogue (znám jen z videí), jízda po háku přes střechy už tu byla v Revelation, osvobozování čtvrtí od Brotherhood. Pěsti vylepšené boxerem. No, nejspíš nic nového.
Největší lákadlo tedy budou tentokrát drožky? Takže očekávám videa o tuningu, přidání polstrování, pérování, trvanlivějších lamp, nových obručí, a hlavně více koní! A nějaké ty střelce uvnitř, vzadu, dělíčko na střeše. Ale to možná až v DLC.
Za mě ne, už ne. Jen ten Londýn asi bude přitahovat... -
Pravdepodobne som sám, ale rád by som uvítal nového Assassina alá Assassin Creed 1. Proste stredovek, menšie množstvo vychytávok, temnejšieho hrdinu, takého pravého assassna...
-
-
Pravý asasíni nenosili bílou uniformu s kapucí, aby je každej poznal na 100 metrů, neskákali z věží do kupek hnoje a nežili v kyberprostoru, kterej vlastně neexistuje. Tahle série je ztracená od prvního dílu.
-
Klidně, ale bez sci-fi blbinek.
-
Takže nejsem sám, komu ten pětiminutovej středověkej úvod - myslím že v Unity - připadal jako nejlepší část celý hry =)?
-
-
Prej destrukce kocaru....a kone behaj bez zlamanych noh,a rozbitych lebek:-)) hlavne ze s nema narval do vseho co mohl a jedine co se stalo tak trochu pomackal kocar:-)) nepujcili si jizdni model z watch dogs? Asi misto drivera borci delali na tomhle zase:-))
-
-
Jeste jsem chtel zminit ten klobouk na te palici....tam uz jen chybelo, aby ho hazel a sekal hlavy:-)) stale cekam na toho revolucniho AC, tak treba priste
-
-
Kdybych tam mohl pobíhat po Londýně s Oddjobem a házet kloboukem na všechny strany, tak bych to bral hned *1*
-
AC: Kung Lao =)?
-
-
:-)))) mozna tak Kung pao:-))
-
-
-
-
Jako....Co to jako je ty vo*e?
To samé po 105 v jiném kabátu, zase to bude komické, seník někde na katedrále a další hovadiny *15*
10/10. Na*rat tam prachy a to stračí. Myšlení 0, inovace 0, pokus myslet -1, opakování již opakovaného +100....
Jasně, fandové hlavního proudu na které působí reklama jako červená barva na bejka to bude brát pro hordách jako vždy... Ale tohle je prostě dojná kr*va. Zde není prostor pro kreativní prvky, zde se dojí co to dá. Zeptejte se na lidí kteří učí o PR. Tohle jasně potvrdí....Ale to se špatně poslouchá pro fandy dané série, pro které je dojící hra modla. *15*
Neměl bych nic proti, kdyby nekecali jak to není pravda, jak to je něco extra, jak to je super, jak to je něco nového atd... Ale kecají.
Chci vidět knihu o hrách z těchto let. To bude AC1 - ACX atd. Budou tam na 950 stranách 4 hry a to bude celé *15* U starší generace tam bylo hodně her pro hlavní proud. Max v několika dílech. -
Uplne vidim jak je meeting v Ubi. Sedi tam ti hlavouni a premysleji jak si vydelat na novou jachtu a soukromej tryskac. A jak se tak bavi, zjistujou ze pirati uz nefrci, francouzka revoluce nebyla ono a tak premysli dal. Najednou jeden z nich povi "Hele, ktera hra ted prodala hodne kusu?". Vsichni chvili premysli a nenapada je nic, co by mohli aplikovat na AC. "No prece GTA" zaskoci vsechny v mistnosti. "Jen si to predstavte, dame to do Londyna, nekdy na zacatku dvacateho stoleti." pokracuje, "Misto aut budeme mit drozky, dame tam nejaky gangstery, jelikoz gangsteri jsou cool a navic tam muzeme dat i boj za socialni spravedlnost jelikoz to ted frci a bude to jeste vic cool, a hlavne ... hlavne muzeme udelat nase vlastni GTA.". Jeden z kravataku (ocividne novacek) se nechapave prihlasi o slovo. "Ale co to bude mit spolecneho s AC, o to prece hracum jde?" Nacez mu je otcovsky odpovezeno "Na hrace se*e bilej tesak"
-
Prostředí je úžasné a vypadá fakt skvěle ale nevím proč to musí být zase Assasins creed. Proč to nejsou třeba Gangs of London. Odprostit se od téhle vybledlé značky.
Sice chápu, že to pre-alfa ale rozhodně mě neohromilo "speciální" AI, které nefunguje (a nevypadá, že fungovat bude), dětinský soubojový systém nebo komický model kočárů (kůň který poráží plynové lampy, odráží se jako pinballový míček). Škoda přeškoda. No nic Batman: Arkham Knight to jistí. -
-
Proč by dělali nový název, když značka AC prodává...
-
-
Vim, že temná atmosféra se dá dobře vykreslit i na sluncem zalitý louce, pokud to vypravěč umí. On třeba takovej Dishonored byl temnej dost a to se odehárval většinu herního času přes den a v relativně čistým prosttředí. Takže bych nebál toho, že v tomhle tuctově vyhlížejícím viktoriánském Londýně by se nemohl odehrávat nějaký hodně temný příběh.
Ale taky bych radši viděl špinavý tmavý Londýn (když už ne steampunkový, což chápu, že by to nesedělo do série, kde se každá hra odehrávala v reálném prostředí, tedy, ehm, až na - tadáá - Animus/Helix).
Ale vylepšený soubojový systém? Takže možno očekávat bostonskou mlátičku alias killdozera Connora? Že je město postaveno z assetů z AC3 a Unity, to by se dalo přežít. Vystřelovací hák pro sebezáchranu prakticky kdekoliv? "Víc výtahů s nákladem pro rychlý úunik na střechu už přidat nemůžeme, tak vymyslíme něco, aby si to opravdu mohli zahrát i 5tiletý děti s prstama v obou nosních dírkách".
Jako bonus technická kvalita prezentovanáho videa. Obvykle se všechno prezentuje na nejlepší možnou kvalitu. Video bez antialiasingu mi napovídá, že to bude stejný průšvih jako Unity co se optimalizace týče.
Tak se nakonec zdá, že předvčerejší podlehnutí AC Chronicles:China bude spolu s dalšími "Chronicles" asi můj poslední AC (za 9€ proč ne, mimochodem je to naprostá pecka jak vizuálně tak hratelností, dost možná jedna z nejlepších AC her a pokud se jedn snaží hrát v totálním stealthu /neviděn, neslyšen, nezabil :), tak hra umí místy i docela pěkně zatápět :)). Fakt už nevědí, co by s tím provedli a jak inovovali a tak míchají věci z předchozích dílů (ziplajny z Revelations, možnost převleků z Liberation, čekám, kdy se objeví padáčky od da Vinciho atd.) a ve výsledku z toho začíná být ne guláš, ale dort od pejska s kočičkou.
Dosolíme, dopepříme, krátce povaříme a předobjednáváme za 60€. Co mě ale děsí je od včerejška nepochybně narůstající počet předobjednávek na AC:Syndicate.
Takže papapa, milý Assasíne. Byl jsi mi dlouhé roky dobrým přítelem. Ale teď už si ty svoje novinky strč tam kam patří - do assassínské svatyně. -
Nemyslel jsem si, že to někdy řeknu, ale asi by bylo nejlepší, aby po Unity a Syndicate tato série skončila jako herní legenda a ne jako nudná značka vycucaná až do morku kostí *11*
-
-
to už je asi pozdě na zařazování mezi legendy *3*
-
-
od 1 az po R 100% uz 3 bola sr..ka ! PS: uz 3 roky se snazim dohrat trojku,bezvisledne mich 40+ za prejiti hru je navzdy tu a tam.
-
-