-
Já nesouhlasím Smrt podle mně vypadá dobře. Podle mně Smrt nemá vypadat jako Válka ale spiš tak jak vypadá
-
Apokalyptickej jezdec cislo jedna Valka mi sedl. Ale Smrt, co vypada jak Casey Jones z Ninja zelv, to fakt nezeru a grafikovi co to nakreslil, potazmo tymu co tenhle vzhled schvalil, davam velkej palec dolu.
-
na to že jednička byla port,tak se fakt vyvedla... když byla doma nuda,člověk to zapl a strávil u toho odpoledne. občas sice hra potrápila hlavu (někdy až frustrovala),ale jestli dvojka bude aspoň z půlky taková, tak palec hore :)
-
Člověče, tak tam bych jel na dovolenou taky rád, se máš *5*
-
Me to prijde uplne stejny jako jednicka co se tyce vizuality.Nerikam ze darksiders je spatny ale moc me to nechytlo.Spis si zahraju Devil May Cry.
-
Darksiders 2 bude určite minimálne taký dobrý nárez ako jednotka. Aj keby to malo byť úplne to isté, len s iným hrdinom v iných priestoroch a proti iným nepriatelom... A to že to vyzerá konzolovo ? No a čo, hrávam na PC no absolútne ma to netrápi. Aj jednotka je skvelá a tí, ktorých bavia hry tohto žánru môžu byť len radi, že je takéto niečo aj na PC.
-
Díky a musím souhlasit, že rukopis DMC je na tom docela znát a ano není to na škodu, protože DMC je skvělá série.
-
A já už si řikal, že na tyhle fóra fakt píšou jenom ne uplně vyvinutý jedinci. Jsem rád, že se tu očividně pořád daj najít lidi se kterejma se dá i normálně diskutovat, takže RavenHolm má velký bezvýznamný plus ;). Kdybych se měl věnovat tomu gameplayi, tak to ve mně zatim silně evokuje Devil May Cry, i když ani to nemusí bejt na škodu a určitě se z toho dá hodně vytěžit. Taky už mi pár let neni 15 a tenhle typ her mam víc než rád a právě takový DMC je jedna z mejch nejoblíbenějších sérií.
-
Nevis
-
Ty portaly nahodou byly docela tezky..hlavne kvuli tomu,ze jich tam bylo tri rite a ta cast byla ukrutne dlouha :D
-
No to ovladani bylo bezproblemovy,ale v urcity casti hry bylo potreba tim bumerangem nebo co to bylo mirit autoaimem a ten byl nabindovanej na debilni klavesu. Ale jinak sem s tim problem nemel.
-
No vypadáto jako celkem pěkná rubačka na odreagovani akorat :)
-
RavenHolm pises mi z duse. Suhlasim s tebou na 200% :)
-
A víš co je zajímavý? V 15ti jsem ujížděl na Baldur Gate, Fallout nebo Gothic a k tomu třeba MGS1 a FF1/2. V dnešní době je hrozně zkreslenej názor na mladý hráče, ano je spousta dětí co neznají nic jiného než CoD a Crysis, ale jsou i mladí hráči, kteří umějí ocenit kvalitní hru. Bohužel ti tolik nevykřikují na fórech a ti "hloupější" je snadno zastíní.
Hrozně by mě zajímalo proč by Darksiders měla být hra pro děti do 15. Kvůli stylizaci? Blbost. Kvůli příběhu? Ta hra má dospělejší příběh než ve spoustě jiných titulů. Kvůli tomu, že je původně z konzole? Kdo si odpoví na tuhle otázku kladně, tak by si měl dát facku.
Každému tento žánr sedět nemusí, to naprosto chápu, ale napsat, že je to hra pro děti do 15ti let je ptákovina. Mě se třeba nelíbí WoW, ale nepíšu, že to hrají jen děti, protože tomu tak prostě není. Poslední díly CoD nemůžu vystát a i přestože je hraje spousta dětí tak to stále není hra jen pro děti.
Když se vám hra nelíbí, tak napište proč a ne, že je to konzolovka pro děti, to není argumet, ale ubohej žvást. -
Hack'n'slash žánr jsou hry o velkých a tvrdých soubojích se spostou krve pro dospělé.. Tudíž dětem by se měli kupovat hry, které jsou fakt pro ně určené.. jako nějaké nenásilné skákačky apod.. Si další trouba co neví o čem píše.
edit: To s těma skákačkama to bylo myšleno pro menší děti. Ne pro pubertaky. -
praveze tato hra bola perfektne odladena na PC oproti konzolam sa to ovladalo 100x lepsie
-
Ultra husta hra click "kombo", click "mega cool efekt", click "brutal efekt", click super "hustej efekt" atd. *15*
-
ja to taky tak vidim ze je to hra pro deti do 15ti let kdyz te to bavi v 35 dobre, bavite to, znal jsem kluka co si ve 22 hral s figurkama indianu no lidi jsou ruzny *5* pro mne jsou takoveto hry proste cypoviny co by nestali ani za stazeni natoz za koupi
-
no a co, že je to konzolovitá hratelnost? tyhle mlátičky jsou fajn a je škoda, že jich na PC neni víc, bezmyšlenkovité mlácení? neřekl bych, puzzle tam jsou, sice ne něják extra těžké, ale jsou, v bitkach vlitnou hlava nehlava? občas to funguje, ale občas ne a člověk se musí naučit pohybovat v boji a používat správná komba a utoky na různé druhy nepřátel.. jednička byla super, je to hra na dlouho, příběh a stylizace taky na úrovni.. sice to určitě nebude lepší než God of War, ale na PC to patří k těm nejlepším v tomto žánru.. na PC si vzpomenu snad jen na Darksiders, Alice Madness Returns, SW: Force Unleashed (špatná konverze, dvojka dopadla o něco lépe) a Gorshasp (? mlatička od nějákých arabu) jinak nic víc z novějších titulů..
-
Naboje/zbrane jsem fakt na mysli nemel, nybrz ty nanosrace z emzaku. To ze se musis rozhodovat co vzit/nevzit mi rozhodně prijde u strilecky jako +.