-
samozrejme *1*
-
Vypadá to suprově ostatně jako jednička
-
Lol tak to koli vam su tie hry take tupe...
-
Tak v Crysis 2 to byly jenom náboje/zbraně, horší je, když z každé potvory padá nějaká věc a ty to musíš pořád porovnávat a přemýšlet, co nechat a co vzít. Taky doufám že to omezí nějak na minimum...
-
Tak ten si to snad dává pořád, ne? :D
-
Tesim se, ale to sbirani lootu me stve. Desne mi vadi kdyz v akcni hre vybiju nejakou lokaci a pak po ni musim jak tajtrdlik pobihat a sbirat bordel z mrtvol. Neni to zkratka zabava a narusuje to zbytecne tempo hry. Vylozene debilni mi to prislo v poslednim Crysis. A vubec nejlepsi je, kdyz je toto sbirani lootu doprovazeno nejakou cool animaci, na kterou se musíte každou druhou minutu dívat. Ale snad to v případě Darksiders II nebude tak zlý.
-
Další jedinec podle kterého jsou konzole zlo, ale to řešit nebudu. Darksiders byla a je skvělá Hack and Slash hra, která si sice vypůjčila hodně nápadů z jiných her, ale vypůjčila si je velmi chytře a nenásilně. Pokud ti Hack and Slash nevoní tak to chápu, ale neznamená to, že je to žánr pro děti do patnácti let. Patnáct už mi dlouho není a Darksiders jsem si skvěle užil a stejně jako lidi v mém okolí (dokonce je to natolik kvalitní hra, že jsme od toho nemohli odtrhnout kamarádovu ex a dopadlo to tak, že má v plasmě vypálenou minimapu:)) Takže ještě jednou - Hra se ti nemusí líbit, ale pokud se někomu líbí tak to neznamená, že je to nějakej harant.
-
Je to multiplatformní titul a jestli tam bude více brutality, tak bude mít hra rating 18+ .. Nehrál si ani jedničku tak vůbec nevíš hochu.. Tvoje příspěvky nemají žadnou váhu.
-
Ani jednicku bych nehral, tohle je ciste konzolova hra a tento styl neni nic pro me, to je tak pro deti do 15ti let.
-
Tohle bude mňam. *14*
-
Darksiders je fakt gute hra, ale lepší než God of War? To ne...aspoň já to tak beru
-
Tak tohle bude stejný nebo větší nařez jako jednička. Ty slibované rpg prvky už jdou vidět i v gameplayi jak z nepřátel padají různé věci. Pro mě je Darksiders lepší než God of War. Válka,Smrt vs Kratos? Uděláme anketu? *2*
-
Mick si to dava no xD
-
Očividně jsi nehrál jedničku. Kdyby ano, tak takovou pitomost nenapíšeš.
-
No to je pekna cypovina, ale kazdemu dle jeho gusta.
-
juhúúú zase bude co pařit
-
Kladivo jak prase! Už sa těším :)
-
1 díl těžkej mazec a tohle nebude horší:) *2*