Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 1 díl těžkej mazec a tohle nebude horší:) *2*
  • fixcz
    Kladivo jak prase! Už sa těším :)
  • juhúúú zase bude co pařit
  • Mick si to dava no xD
    • Tak ten si to snad dává pořád, ne? :D
      • samozrejme *1*
  • DarkHawk
    Tak tohle bude stejný nebo větší nařez jako jednička. Ty slibované rpg prvky už jdou vidět i v gameplayi jak z nepřátel padají různé věci. Pro mě je Darksiders lepší než God of War. Válka,Smrt vs Kratos? Uděláme anketu? *2*
    • God-of-War
      Darksiders je fakt gute hra, ale lepší než God of War? To ne...aspoň já to tak beru
  • Vypadá to suprově ostatně jako jednička
  • Urug
    Tesim se, ale to sbirani lootu me stve. Desne mi vadi kdyz v akcni hre vybiju nejakou lokaci a pak po ni musim jak tajtrdlik pobihat a sbirat bordel z mrtvol. Neni to zkratka zabava a narusuje to zbytecne tempo hry. Vylozene debilni mi to prislo v poslednim Crysis. A vubec nejlepsi je, kdyz je toto sbirani lootu doprovazeno nejakou cool animaci, na kterou se musíte každou druhou minutu dívat. Ale snad to v případě Darksiders II nebude tak zlý.
    • Tak v Crysis 2 to byly jenom náboje/zbraně, horší je, když z každé potvory padá nějaká věc a ty to musíš pořád porovnávat a přemýšlet, co nechat a co vzít. Taky doufám že to omezí nějak na minimum...
      • Urug
        Naboje/zbrane jsem fakt na mysli nemel, nybrz ty nanosrace z emzaku. To ze se musis rozhodovat co vzit/nevzit mi rozhodně prijde u strilecky jako +.
      • Lol tak to koli vam su tie hry take tupe...
  • no a co, že je to konzolovitá hratelnost? tyhle mlátičky jsou fajn a je škoda, že jich na PC neni víc, bezmyšlenkovité mlácení? neřekl bych, puzzle tam jsou, sice ne něják extra těžké, ale jsou, v bitkach vlitnou hlava nehlava? občas to funguje, ale občas ne a člověk se musí naučit pohybovat v boji a používat správná komba a utoky na různé druhy nepřátel.. jednička byla super, je to hra na dlouho, příběh a stylizace taky na úrovni.. sice to určitě nebude lepší než God of War, ale na PC to patří k těm nejlepším v tomto žánru.. na PC si vzpomenu snad jen na Darksiders, Alice Madness Returns, SW: Force Unleashed (špatná konverze, dvojka dopadla o něco lépe) a Gorshasp (? mlatička od nějákých arabu) jinak nic víc z novějších titulů..
    • Ty portaly nahodou byly docela tezky..hlavne kvuli tomu,ze jich tam bylo tri rite a ta cast byla ukrutne dlouha :D
    • praveze tato hra bola perfektne odladena na PC oproti konzolam sa to ovladalo 100x lepsie
      • No to ovladani bylo bezproblemovy,ale v urcity casti hry bylo potreba tim bumerangem nebo co to bylo mirit autoaimem a ten byl nabindovanej na debilni klavesu. Ale jinak sem s tim problem nemel.
  • Ultra husta hra click "kombo", click "mega cool efekt", click "brutal efekt", click super "hustej efekt" atd. *15*
    • Nevis
      • Člověče, tak tam bych jel na dovolenou taky rád, se máš *5*
  • Darksiders 2 bude určite minimálne taký dobrý nárez ako jednotka. Aj keby to malo byť úplne to isté, len s iným hrdinom v iných priestoroch a proti iným nepriatelom... A to že to vyzerá konzolovo ? No a čo, hrávam na PC no absolútne ma to netrápi. Aj jednotka je skvelá a tí, ktorých bavia hry tohto žánru môžu byť len radi, že je takéto niečo aj na PC.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit