Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Apokalyptickej jezdec cislo jedna Valka mi sedl. Ale Smrt, co vypada jak Casey Jones z Ninja zelv, to fakt nezeru a grafikovi co to nakreslil, potazmo tymu co tenhle vzhled schvalil, davam velkej palec dolu.
    • Já nesouhlasím Smrt podle mně vypadá dobře. Podle mně Smrt nemá vypadat jako Válka ale spiš tak jak vypadá
  • Rorschah
    na to že jednička byla port,tak se fakt vyvedla... když byla doma nuda,člověk to zapl a strávil u toho odpoledne. občas sice hra potrápila hlavu (někdy až frustrovala),ale jestli dvojka bude aspoň z půlky taková, tak palec hore :)
  • No to je pekna cypovina, ale kazdemu dle jeho gusta.
    • RavenHolm pises mi z duse. Suhlasim s tebou na 200% :)
      • A já už si řikal, že na tyhle fóra fakt píšou jenom ne uplně vyvinutý jedinci. Jsem rád, že se tu očividně pořád daj najít lidi se kterejma se dá i normálně diskutovat, takže RavenHolm má velký bezvýznamný plus ;). Kdybych se měl věnovat tomu gameplayi, tak to ve mně zatim silně evokuje Devil May Cry, i když ani to nemusí bejt na škodu a určitě se z toho dá hodně vytěžit. Taky už mi pár let neni 15 a tenhle typ her mam víc než rád a právě takový DMC je jedna z mejch nejoblíbenějších sérií.
        • RavenHolm
          Díky a musím souhlasit, že rukopis DMC je na tom docela znát a ano není to na škodu, protože DMC je skvělá série.
    • RavenHolm
      Očividně jsi nehrál jedničku. Kdyby ano, tak takovou pitomost nenapíšeš.
      • Ani jednicku bych nehral, tohle je ciste konzolova hra a tento styl neni nic pro me, to je tak pro deti do 15ti let.
        • RavenHolm
          Další jedinec podle kterého jsou konzole zlo, ale to řešit nebudu. Darksiders byla a je skvělá Hack and Slash hra, která si sice vypůjčila hodně nápadů z jiných her, ale vypůjčila si je velmi chytře a nenásilně. Pokud ti Hack and Slash nevoní tak to chápu, ale neznamená to, že je to žánr pro děti do patnácti let. Patnáct už mi dlouho není a Darksiders jsem si skvěle užil a stejně jako lidi v mém okolí (dokonce je to natolik kvalitní hra, že jsme od toho nemohli odtrhnout kamarádovu ex a dopadlo to tak, že má v plasmě vypálenou minimapu:)) Takže ještě jednou - Hra se ti nemusí líbit, ale pokud se někomu líbí tak to neznamená, že je to nějakej harant.
          • ja to taky tak vidim ze je to hra pro deti do 15ti let kdyz te to bavi v 35 dobre, bavite to, znal jsem kluka co si ve 22 hral s figurkama indianu no lidi jsou ruzny *5* pro mne jsou takoveto hry proste cypoviny co by nestali ani za stazeni natoz za koupi
            • RavenHolm
              A víš co je zajímavý? V 15ti jsem ujížděl na Baldur Gate, Fallout nebo Gothic a k tomu třeba MGS1 a FF1/2. V dnešní době je hrozně zkreslenej názor na mladý hráče, ano je spousta dětí co neznají nic jiného než CoD a Crysis, ale jsou i mladí hráči, kteří umějí ocenit kvalitní hru. Bohužel ti tolik nevykřikují na fórech a ti "hloupější" je snadno zastíní.

Hrozně by mě zajímalo proč by Darksiders měla být hra pro děti do 15. Kvůli stylizaci? Blbost. Kvůli příběhu? Ta hra má dospělejší příběh než ve spoustě jiných titulů. Kvůli tomu, že je původně z konzole? Kdo si odpoví na tuhle otázku kladně, tak by si měl dát facku.

Každému tento žánr sedět nemusí, to naprosto chápu, ale napsat, že je to hra pro děti do 15ti let je ptákovina. Mě se třeba nelíbí WoW, ale nepíšu, že to hrají jen děti, protože tomu tak prostě není. Poslední díly CoD nemůžu vystát a i přestože je hraje spousta dětí tak to stále není hra jen pro děti.

Když se vám hra nelíbí, tak napište proč a ne, že je to konzolovka pro děti, to není argumet, ale ubohej žvást.
            • DarkHawk
              Hack'n'slash žánr jsou hry o velkých a tvrdých soubojích se spostou krve pro dospělé.. Tudíž dětem by se měli kupovat hry, které jsou fakt pro ně určené.. jako nějaké nenásilné skákačky apod.. Si další trouba co neví o čem píše.

edit: To s těma skákačkama to bylo myšleno pro menší děti. Ne pro pubertaky.
        • Je to multiplatformní titul a jestli tam bude více brutality, tak bude mít hra rating 18+ .. Nehrál si ani jedničku tak vůbec nevíš hochu.. Tvoje příspěvky nemají žadnou váhu.
  • Tohle bude mňam. *14*
  • Me to prijde uplne stejny jako jednicka co se tyce vizuality.Nerikam ze darksiders je spatny ale moc me to nechytlo.Spis si zahraju Devil May Cry.
  • No vypadáto jako celkem pěkná rubačka na odreagovani akorat :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit