-
To zas bude opicarna... dokonce maji i klon cpt. Price (0:21-0:23).
-
-
Taky jsem to chtěl tady napsat, ale jsi rychlejší :)
To bude zase třenice EA s Activision Blizzard... -
presne to som chcel napisat :) ciste COD este aj cpt. Price lol :D
-
-
este aj ciapku ma rovnaku lol
-
-
a to to jako nekdo koupi kvuli takoveho saska ci co? :D
-
-
-
-
A znovu a zas zachrániť svet pred zlými "zakuklencami" kde celú main base vystriela skupinka o 4 ľudoch a i pád stoličky na zem spôsobý gigantický výcbuch..Ach, všetko je už na jedno kopyto, zlaté cod 2 :(
-
Stejny jako trailery na ostatni CoD....akcni blikacka sestrihana z tech lepsich scriptovanejch pasazi co se ve hre obevej. Necha se tim jeste nekdo oblbnout? Prekvapuje me, ze to jeste lidi hrajou do takovy miry aby se jim vyplatilo rok co rok vydavat novy dily.
-
o dalsi moderni strilecku nemam zajem...to uz nebudu ani stahovat...stejne jako dalsi BF a CoD (jestli budou opet z nejaky Americky valky proti hadrickarum nebo komousum za mir ve vesmiru) *6* *9* *13*
takovejch zabitejch vyvojarskej studii *12* *12* -
-
Ale budes.. nemel kraviny a zkus se k tomu postavit celem.STAHNES to a bude ti fuk jestli to je CoD ci jina strilecka..takovejch uz jsem slysel a byli PRVNI kdo to natahl...
-
Nic by mě nepotěšilo víc jak v nějaké nakopané hře sundat alespoň 100 těch samozvanejch světovejch policajtů!!!! *5*
-
19x palec hore? To musi bejt zaplaceny.
-
Panecku zlodej s vkusem, to je novinka. Ja myslel ze piratum je jedno co ukradnou a ejhle, pan je vybiravy?!
-
-
to uplne nejvic zeru takovyhle kecy o piratech :DD urcite mas komp narvanej stahovanou hudbou a filmama a treba i hrama a ted tu budes nekomu nadavat do zlodeje :DD
-
-
Zlodějina je dnes oficiální povolání. Vemte si např.: naší vládu
-
Pokud neco ukradnu, tak jsem zlodej. To neni nadavka jen holy fakt. Driv se kradlo ale nikdo se tim nechlubil, dnes je moderni se tim holedbat. Zastav se rad ti svuj comp narvany corkami predvedu.
Preju ti aby si v zivote neco vytvoril a nekdo jiny si uzival plody tveho usili aniz by ti za to dal byt jen jedinou korunu. Pak si muzeme pokecat znova. *6*
-
-
to stahnuti me taky stoji cas *4*
-
-
Boze ty si deb*l...
-
-
-
Myslím, že se shodneme na tom, že nikoho nezajímá, o co ty máš nebo nemáš zájem. To, že nikdo nemá zájem o tvé příspěvky, také úspěšně ignoruješ, tak proč by kohokoliv měly zajímat tvé pubescentní a navíc přihlouplé příspěvky.
-
-
Nechapu jak se tu nekdo muze pysnit tim ze stahuje,jsem jedine rad ze nemas zajem o dobre hry (a MoD tier 1 bylo dobra hra)....cim min zlodeju tim lip
-
za to na tvoje prispevky se tu stoji fronty *14*
-
-
Tvrdím snad něco takového? Ušetři mě dalších infantilních reakcí.
-
-
Ani on něco podobného netvrdí.Jindra je troll a někdy jeho příspěvky potěší ale ty akorat zbytečně šíříš tvoji tupost do okolí.
-
-
-
Zrovna sem chtel napsat neco podobnyho :)
-
-
-
Grafika opět hodně pěkná:)
-
Prvni vystrel padl az ve 29 vterine. Oni to s tim, ze chteji mit hru vice realnou, mysleli snad vazne...
-
Skoda ze EA nezustala u "CODizace" serie MoH a misto toho musela zmrvit i serii Battlefield :-(.
-
-
Série Battlefield je zmrvená? Aha.
-
-
Pokud jsi konzolista tak samozrejme ne *3*
-
-
To jsi vymyslel sám?
-
-
-